Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebright
csendes tag
válasz
Zirowe
üzenetére
Hol adtad le és mennyi idő alatt kaptad vissza?
nem vagyok egy techzseni, amikor azt irtad h lcd+digitizer csere is volt akkor az azt jelenti hogy a külső Gorilla Glasst is cserélték? Egy átmulatott este után arra keltem hogy sikerült alaposan összekarcolnom, de hogy hogy arról fogalmam sincs. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 10.25. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nem vagyok egy techzseni, amikor azt irtad h lcd+digitizer csere is volt akkor az azt jelenti hogy a külső Gorilla Glasst is cserélték? Egy átmulatott este után arra keltem hogy sikerült alaposan összekarcolnom, de hogy hogy arról fogalmam sincs.