- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Valaki fentebb írta, hogy mostanában szarakszik a T-mobile mobilnet.
Bizony így van, országos problem. Tehát ha valakinek mostanában gyakrabban dobálja a hálózatot, vagy időszakonként nem tud mobilnetre csatlakozni ne ijedjen meg nem a készülékkel van gond.
Hét közepén nekem is, órákig nem tudott csatlakozni, felhívtam őket ekkor még nem tudtak a hibáról. Természetesen a mellé dumálást leráztam, mert egyből azzal kezdtem, hogy több készülékben is ki lett próbálva a SIM és nem megy. Még mielőtt a One-omra fognák.
Felvették a jegyzőkönyvet majd pár óra múlva hívtak hogy országosan akadozott a szolgáltatás, szanaszét az országban, foltokban. És hogy én voltam az első aki jelezte így miattam kezdték kivizsgálni ami miatt kaptam kemény 10perc ajándék lebeszélhetőséget és az aznapi mobilnet adatforgalmam jóváírták újra.
Majd aztán 2nap múlva újra előfordult ugyan ez de akkor csak mintegy 15percre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux kezdőknek
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Blue Makulátlan állapot, 100% akku!
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest