- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Üzleti okok miatt lesz csak pár hétig
Mivel ma megy el a Nexus 6, nincs másik telefonom, és valamit vennem kell. Az S6 Edge meg még 1 hét mire megjelenik és addig is kell valamit használni. Plusz én 60.000 ft-al olcsóbbért kapom majd meg utóbbi telefont a hivatalos árnál, így még akkor is pluszban leszek, ha az M9-et majd kis bukóval adom el (amit egyébként is olcsóbban veszek, min boltban). Szóval ez nekem így megéri. Csak elleszek vele kicsit
Plusz amúgyis akartam egyet.
-
-
Bar1
aktív tag
Élőben nekem nem tűnt fel annyira a csillogás, viszont nagyon szép látványelem a lekerekített kijelző, sokkal jobban néz ki elölről, mint az S6. Igaz, a használata már nem olyan jó a képtörés miatt.
Viszont a fényképekkel ellentétben élőben - akárcsak az S6 - az Edge is műanyag hatást kelt az üveg ellenére, nincs prémiumérzet és az oldala vágja a kezet. -
spawn21
veterán
Régebben én is aktív voltam, de elment a kedvem.
Ha én tegyük fel szeretek egy márkát, mert stabil ,számomra egyedibb az fanatizmus.
Troll vagyok, mert leírom, hogy tapasztalapból szerintem jobb a másiknál,, ezért és ezért...Szégyen és vicc. Az, hogy vannak olyan emberek akik nem képesek kultúrlátan csevegni más téma. Gondolom kimaradtak a suliból, vagy olyan emberek voltak akik állandóan a kissebbet piszkálták és itt szeretnek kiélni a perverz kis hajlamaikat.
Ráférne az oldalra egy magy pucolás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest