- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
-
monti0222w
addikt
Ezen kívül hosszútávon sokkal inkább lesz értéktartó az M9. Nyakamat rá, hogy 1év múlva a P8 50-60körül fog menni, míg az M9 még mindig 70körül lesz., Nem értek veled ezzel egyet, mivel nézegettem a használt piacot is, annyira mint te ezt beállítottad, nem csökken az értéke! A másik nem rossz, sőt egyre jobb a Huawei rendszere is nincs ott ahol a Htc van, de oda merem állítani a többi nagyokhoz.
-
keIdor
titán
10 perc YouTube-ozás után annyira meleg a telefon, hogy rossz fogni. 42°C-on áll a CPU-Z szerint az aksi, máshol nincs szenzor.
Amikor már rossz fogni, 10 perc YT után, ami még csak nem is annyira terhelő, mint egy játék, arra nem tudok mit mondani... és mindez egy 23°C lakásban, ez még egy hűs hely is, bele se gondolok mi lenne kint a melegben. A fém miatt rossz fogni amúgy ez tiszta sor, de akkor is, az M7-M8 ehhez képest fagyos volt.Egyébként imádnám a telefont, ha ez nem lenne, nincs is panaszom rá, de amikor már kellemetlen fogni, akkor ott bajok vannak. Ez a SoC egy hulladék, hiba volt beletenni, egy 808 Edition-ra azonnal cserélnék.
-
leslien
nagyúr
miért is ?
mivel tudd többet a M9+ ujjlenyomat olvasón kívül ? +25k nekem meg most jól jön h picit nagyobb mert megint esélyem sincs használnia pc-t a fiaimtól ..
-
feenty
aktív tag
Úgy tudom, hogy első körben az 5.1 fog jönni. Hogy mikor, az jó kérdés. Az Államokban egyes szolgáltatók már elkezdték kitolni a frissítést, és a dev edition-ök is kaptak mostanság egyet, szóval szerintem hamarosan sor kerülhet rá itthon is.
Egyébként fura, hogy most oda érkezik/érkezett meg elsőnek, mert a mi régiónk eddig szinte mindig az elsők között volt. Igazság szerint én azt sem bánom ha még egy hónapot várni kell (de szerintem nem lesz annyi), csak amit kiadnak az patent legyen. Szvsz. nincs olyan hibája a készüléknek amivel ne lehetne együtt élni. -
Loboda
senior tag
Bootloader nyitás htcdeven keresztül (garivesztés) , custom recoveryit feltenni, innen letölteni a Rooting_Tools - t. Benne van a többi a zipbe!
-
feenty
aktív tag
Én a napokban adtam el egy ugyanilyen tokot, és ez egy teljesen reális ár érte.
Annak aki szereti a flippes tokokat egy kifejezetten jó vétel szerintem. Mindenhol véd, kemény, mégis rugalmas.
Én csak azért adtam el mert ajándékba kaptam, de nem bírtam a flippes mizériával megbarátkozni. -
boksz
senior tag
Én aláírom, hogy nem a legjobb kamera ami a HTC-ben van, de hogy aki nem is használta nap mint nap pont az ossza az észt az kicsit dúrva.
Nekem van HTC M8, Note4 is ( munkámból adódóan ) de ki merem jelenteni hogy csak a megapixel volt az ami hiányzott az M8-ból és most megkaptuk azt is.
És ezt a tapasztalatomat úgy írom le, hogy a kezembe van mind a 2 telefon és használom is több mint fél éve őket.Hogy én sértegetem a másikat ?
Szavaid : szar, kukázni, nyomorék, egy raklap szar, téped a szád, stb. ( a HTC-re vonatkoznak )
Én csak a te színvonaladra alacsonyodtam le, mert egyértelműen olyanokat írtál amikből süt, hogy nem használtad a mostani HTC-ket, az M9 meg pláne.......Béke.
-
Burt1793
veterán
Nem azért, de te se tényekkel bizonyítottad, hogy szar az UP. Csak leírtad 3 módon, hogy szar. Egy telefont használsz fényképezésre sim kártya nélkül és telefonnal veszel fel olyan hangokat, amiket utána meg szeretnél hallgatni? Pont úgy használod ezeket az eszközöket, amire kitalálták őket. No mindegy.
A jó kamerájú telefonoknál megemlítetted az 1520at is, ami a fotózási képességeit tekintve egyezik a 930-cal. Őszintén megmondom, nem nagy durranás a 930, a kép szélei mosottak és torzak, nem lehet vele nagyobb tereket fotózni, mert elsírod magadat amikor visszanézed a képet, pont úgy, mint az m9nél például. -
boksz
senior tag
Nem én kezdtem a száj karatét :
"Nem értem igazán, hogy mire gondolsz, de nem is nagyon érdekel"Nálam semmi nem szakadt el, meg vagyok győződve róla hogy egy képet nem azért készítünk el és nézünk meg, hogy sz*rrá nagyíthassuk amikor megmutatjuk valakinek.... Nem ez a fotózás lényege. Aki itt elakad annak annyi. Egy fotó úgy jó ahogy van és elkészült.
Látszik a hozzáértésből, hogy a megadott linken készült Note4 is pár kép de senki nem nézte meg annyira a képeket, hogy ez kiderüljön és esetleg szóvá tegye -
Nazara
őstag
A többiek már elmondták előttem, miért nem volt teljesen mellékvágány az UP, én most ezt nem fogom.
De, ahogy irtam is, ha én fotózok a kamerával, aztán visszanézem a telefonon, vagy a monitoron, és megfelelő a képek minősége, akkor engem marhára nem érdekel, hogy 4MP, vagy 20. Az meg, hogy nem tudom megszámolni a háttérben a fán lévő leveleket, hidegen hagy. Számomra a kamera nem akkora jelentőségű, hogy ez alapján válasszak telefont, főleg nem, hogy egy Symbian rendszerű készüléket használjak a mindennapokban csak emiatt....
-
Xaels
félisten
A szakma is csak a felbontás miatt temette ha egyáltalán temette. Azért voltak olyan oldalai amiben jobb ennél a Toshiba modulnál. Az elgondolást kellett volna már az M8-nál is tovább vinni nem azzal a duo hülyeséggel viccelődni. OIS, nagyobb felbontás. Ha már szakma, érdekes módon az Apple is növelte a szenzor méretét utána, igaz nekik volt annyi eszük, hogy nem adtak le a felbontásból.
(#160) hito annyira azért nem volt rettenet. Persze nem kifejezetten ez volt az erőssége a telefonnak, de lehetett vele jó képeket csinálni.
-
Nazara
őstag
Imádom ezt a hozzáállást. Hülye vagy fiam, mert csak. Ha legalább elmagyaraznad, hogy mi rosszat mondtam, azt megköszönnem.
Egyébként meg nem tudom mi az épületes baromság azon, hogy kiemelten az UltraPixel kamera 2-3 elonyebol egyet...
ctvagyok: ez igaz, de mint írtam is, ránézésre eddig is tökéletes volt számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest