- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
ferrari1 #1786 üzenetére
A Pro egy nagyon magas ellenállású füles 250Ohm szemben a nem pro 32Ohm-jával. Szóval ha nem erősítőn keresztül hallgattad, akkor leginkább annyit hallottál, hogy az M9 nem tudja meghajtani megfelelően a S6 pedig jobban, bár eléggé kétlem, hogy értelmesen megtudná, ezt csak erősítő tudja értelmesen.
Ebben az esetben egy "kisebb" füles jobb mérőeszköz. -
s3nsitivity
addikt
válasz
ferrari1 #1695 üzenetére
Hát na.
Szívet melengető, hogy ott hagytad az S6-ot az M9-ért.Na meg én is fordultam egyet és lehúztam a listámról az S6-ot.
Szép meg jó, hűvös de erős.. de csak csamcsung, azzal meg nem tudnék huzamosabb ideig együtt élni.Két dolog van amivel eddig sikerült.. Bármelyik HTC és Nexusok. (Ha bár most egy 1+1 et nyúzok jó ideie.. illetve már a másodikat.
De azért ez már majdnem nexus kategória.
)
-
-
Hegasus
senior tag
válasz
ferrari1 #577 üzenetére
engem az érdekelne, h kb fél óra játék (pl realracing3) után rádugod a töltőre és elkezdi-e tölteni, miközben játszol tovább, vagy a navigáció is értelemszerűen nem most durva, amikor jó ha van 15 fok, hanem majd nyáron 40 fokban mikor az ablakban süti a nap és már navigálsz 20 perce, akkor lehet-e egyszerre navigálni és tölteni... mert egyértelműen nem böngészés után fog felmenni a hőfok és nem 15 fokban 20 perc navi után
-
Bar1
aktív tag
válasz
ferrari1 #568 üzenetére
Köszi, kicsit benéztem az időegységet. Én a szorzás jelre számítógépen "x"-et szoktam írni, mert az egyértelműbb. Így ezt felületesen felső vonásnak vettem.
Visszatérve a dizájnvitára: ha az elülső hangszóróácsok fémek, akkor nem zavar a mostani kinézet, de azzal egyetértek, hogy valami ráncfelvarrás lehetett volna: mondjuk egyforma hosszú lyukak a hangszórórácsokon, amik alul-felül nagyobbak lehettek volna az amúgy már nem igazán feltűnő alsó fekete sáv teljes eltüntetésére
-
Bar1
aktív tag
válasz
ferrari1 #563 üzenetére
1. Ha 2 óra 20 percig használtad a navigációt, miért csak 59 perc a kijelzőidő, hiszen a navigáció alatt nem kapcsolhat ki a képernyő?
2. Ha az M8 szürkéjét 0-nak, az M7 feketéjét 100-nak vesszük, hol helyezkedik el ezen a 0-100-ig tartó sötétségi színskálán az M9 acélszürkéje? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest