- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar1
aktív tag
Az S6 Edge az S5-hez képest prémiumabb, de önmagában véve nem kelt prémium hatást, persze lehet, hogy a szép képek láttán nagyobb volt az elvárásom - így a csalódottságom is, egyszerűen nem jön át az üveg sem. Egyébként az S4 Black Edition-ben szép, sőt, az S4-nek jobb a kijelző/képernyő aránya, mint az S6-nak. Csak az anyaghasználat ott műanyag, ami nem prémium.
HTC One M9 szép képek:
Ezek alapján a kamera jó lesz, csak a HTC-nek még finomítania kell a képfeldolgozó szoftveren, valószínűleg a legvégén döntöttek a Toshiba szenzor mellett a Sonyéval szemben, így még nem kiforrott az sw. Addig manuálisan kell trükközni.
-
s3nsitivity
addikt
Mármint mit?
Az Exynos-t a Samsung Electroncs gyártja ami a Samsung egyik alvállalata és idén a saját készülékeikbe csak a saját SoC-ukat rakták.
A Sanpdragon 810 -et a Qualcomm gyártja melybe senkinek sincs rajtuk kívül beleszólásuk. Tőlük veszik a már kész SoC-ot a cégek, lásd: HTC, LG, Sony etc.
Tehát nem ők gyártják. Ők megveszik és beszerelik majd az adott architektúrára optimalizálnak.Az, hogy az S810 szar lett az nem ezeknek a cégeknek a hibája.. illetve csak olyan szinten a hibája, hogy e mellett döntöttek hol ott elég szar lett. De akár az is lehet, hogy tesztkörülmények között nem jött elő, hogy ennyire szar lenne.
Vagy bizonyos darabszámot előre aláírtak és így a kötbér elkerülése érdekében mégis maradtak az adott SoC-nél.
Na meg ugye alternatíva nem is igazán van.. -
s3nsitivity
addikt
-
-
zsolt0017
tag
Én sem vagyok fanboy, jelenleg pont sony-m van. A tw nekem sem tetszik, de most nem is ez a lényeg. Nem tudom, mennyit lehet majd észrevenni abból, hogy gyorsabb maga az soc, akármennyit könnyített rajta a samsung. Idővel megtudjuk. Viszont a fejlesztőket és a mókolni vágyókat az exynos ugyanúgy tökön rúgja.
A ram és a tárhely is ugyanolyan a kettőben tudtommal, ddr4 és nand flash, nem tudom, csak és kiíárólag a cpu egység mindenképpen annyit dob-e rajta? Gpu meg ha minden igaz, az m9-ben jobb. -
zsolt0017
tag
Most elgondolkodtam, mi is az, amivel a samsung nagyot durrantott az s6-tal és bizony a hw-n kívül egyedül a kamerát vagy a készülékházat lehetne kiemelni. Előbbit nyilván fejlesztették, utóbbi meg már kötelező volt a samsungnak és nem bírom felfogni, miért adják el ezt világmegváltó fícsörként, pont a htc (de sony vagy alma is) már régóta csinálja. Ja, hogy ott már hozzászoktak ? Ilyen szempontból jól csinálta a Samsung, el tudta adni magát, viszont ez gusztustalan szerintem. A másik dolog meg, hogy kíváncsi vagyok, mivel lesz jobb pont az lg vagy a sony (akinek szurkolok még), hogy többet nyújtson, mint az m9, mert hw terén nem tud, kamera jobb lesz, sw terén meg nem tudom.. Szóval nem nagyon értelek.
Előzőhöz: A samsungnál pont be vagy korlátozva a knox miatt. Ha én tudom rosszul, bocsánat.
-
doooo
veterán
Engem csak az ilyen "összesz@rjátok a topicot" duma húz fel. Meg mellesleg ő, aki "igazodik" a topic témájához, már legalább 3 hsz-ban teljesen másról (főleg a véleményéről a Samsung-gal kapcsolatban, ami ezzel az erővel ugyanígy off téma itt) beszél.. semmivel sem jobb mint azok akiket lehurrog..
-
-
blueMerle
veterán
Na jó de azért az iPhone 6 (még ha vérbeli Apple-hater is vagyok) el kell ismerni hogy lényeges előrelépés volt az 5S-hez képest: teljesen új forma, kijelzőméret, stb... De itt igazán csak a belső változott, nem is biztos hogy előnyére és bezony ez a kamera sem győzőtt meg. Meg merem kockáztatni hogy akár egy M7 is sokkal jobb ár/érték arányban, nem beszélve az M8-ról.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest