- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
-
-
-
feenty
aktív tag
-
feenty
aktív tag
Off: (Bár kicsit elfogult vagyok a HK cuccokkal kapcsolatban) Valaki 20ért azzal nagyon jól járt. Volt már több BT hangszróm is, volt a 6000Ft-os tól egészen 20000ig... A HK nyomába egyik sem ér szerintem.
On:
(#2943) Bar1:
Próbálj meg keresni egy jó minőségű zenét amiben van halk "kiállás". Ha ott is hallod akkor nem videófelvevőben van a hiba. Valahol az XDA-n olvastam, hogy a HTC a régebbi FW-ekben kicsit sok voltot küldött az audio kimenetre (vagy valami ilyesmi, nem emlékszem pontosan). Elvileg az ujabb fw-ben már javul a helyzet, de nem tűnt el még 100%-osan (bár én még nem tapasztaltam). -
Loboda
senior tag
Tegyél fel egy profil kezelőt, pl. PhoneWeaver, ezzel elég sok mindent tudsz időzíteni.Én már évek óta ezt használom.
-
feenty
aktív tag
Nem ismerem az indamailt, de én arra tippelek, hogy telón a HTC mail alkalmazással beállítasz egy fiókot azokkal az adatokkal amiket valüszínűleg az indamail oldalán megtalálsz.
Ezt találtam az indamailnál:
Levelezőprogramodban a következő adatokat kell beírnod a megfelelő helyre:
POP3 szerver: pop3.indamail.hu
IMAP szerver: imap.indamail.hu
Azonosító: a teljes indamailes emailcímed, például jozsi@vipmail.hu, vagy juci@indamail.hu. Fontos! Nem elég csak a felhasználónevedet megadnod, írd be a teljes mailcímedet!
Jelszó: POP3 jelszavadat a regisztráció után kapott üdvözlő üzenetben kaptad meg. Ha kitörölted ezt az üzenetet, megadhatsz újat az Indamail Beállítások / Személyes beállítások / POP3 jelszó megváltoztatása menüpontban vagy ide kattintva.
POP3 protokollt használva a levelezőprogram lemásolja a Beérkező leveleket a helyi számítógépre és alapértelmezett beállítások esetén törli a leveleket a szerverről, IMAP esetén minden mappát oda-vissza szinkronizál, ezért azt ajánljuk hogy használd az IMAP protokolt a levelezőprogramodban.
Levelezőprogramod ezen kívül az SMTP-szerver nevét is kérni fogja (ezt használja majd a levelek kiküldéséhez), amit nem mi adunk, hanem az internetszolgáltatód, ezért ezt tőlük tudod majd megkérdezni. Ilyen SMTP-szerverek például:mail.t-online.hu, mail.chello.hu
Forrás: [link]
-
feenty
aktív tag
Igen, ez már 5.1.
Azóta sem volt olyan, hogy hívás után vagy közben elveszem a fülemtől és sötét marad, szóval szerintem ez tényleg kipipálva. Amit még észrevettem, hogy a második 4 mag ismét tud 2 GHz-en muzsikálni és mégsem melegszik úgy mint a legelső szoftver verziókkal.
A töltő melegsége miatt meg ne aggódj, ez teljesen normális.
Töltheted is bármilyen töltővel, akár 5A-essel is, a telefon úgyis csak annyit "vesz fel" amennyire neki szüksége van, vagy amennyit képes felvenni. -
feenty
aktív tag
Erről az XDA-n is megy a vita... XDA - Maximus
Ha jól olvastam az ottani hozzászólásokat, akkor az M9-el az a helyzet, hogy aki egy régebbi firmware-rel használja az 2.0-t lát a készülékben, viszont ha frissíti a fw-t akkor máris 2.1-nek mutatja magát.
Nekem ebből az jön le, hogy itt hardweres szinten nincs különbség, csak a driver lett frissítve. -
hito
nagyúr
Azért elárulnék annyit ezzel a nagy melegedéssel kapcsolatban, hogy a mostani G4-em jobban melegszik bizonyos helyzetekben, mint ahogy azt az M9-em tette. Túl van egy kicsit hype-olva szerintem ez a melegedés téma. Ezzel az erővel a G4-re is rá lehetne ezt húzni, sőt...
-
ffodi
veterán
-
Loboda
senior tag
Csak javítás, a következő fő verzió a M-lesz.
-
hito
nagyúr
Mondom, engem nem erdekel hogy nez ki. Ahol ezt rapattintanam (strand, barkacsolas) ott nem szamit hogy nez ki vele a keszulek. Ahol meg szamit (targyalas), ott ertelemszeruen meg a tokra nincs szukseg es nem is teszem fel.
A hangzas meg sosem erdekelt. Ezen zenet hallgatni kb olyan, mint mobilon filmezni. Ertelmetlen. De ha megis megtennem, akkor tok le, Boombass hangszorommal osszekapcsolom es annak mar ugy tenyleg van ertelme
-
csgabi1986
csendes tag
-
Nekem is tetszikA fotókat sajna kitöröltem,pedig voltak nagyon űtősek.
Nem baj,itt lakik a kertben,szal fogok még vele találkozni remélhetőleg.#2578 Tiger. :
Pár hsz-el feljebb írtam,hogy megkapta a frissítést a telefon.A hangyás videó minőségéért a videó készítője a hibás. (vagyis nem túl jó)
Összevissza rángatja a telefont és a telefon folyamatosan próbált az után fókuszálni amerre mozgatta. -
feenty
aktív tag
A legtöbb aosp romban benne van, nexusokon szintén ott figyel, bár szerintem teljesen felesleges. Az én telefonom az én telefonom, ne használja senki rajtam kívül
Manapság mindenkinek van okostelefonja, nem kell egy telefonon több személynek osztoznia.
Egy esetben látom értelmét : pl egy munkahelyi ügyeleti készülék amit minden alkalommal az éppen ügyeletes személy használja. Ott oké, de máshol nem látom sok hasznát. -
feenty
aktív tag
Felhasználói fiókok.
Az akkuidő elég ígéretesnek tűnik: 56%akkuhasználattal 3 óra screen on time:
Legalábbis nekem ez jónak számít mert 100% akkuval eddig max 4 vagy 4 és fél óra jött összeSzerk.: ja és sokkal huvösebb a telefon mint eddig bármelyik rommal. Valamit nagyon megtuningoltak a cpu és gpu governorral szerencsére
-
zsolt0017
tag
Furcsa ez, hogy jobban tetszik, én mikor leveszem róla, olyan érzés, mintha új telefonom lenne, mindig megcsodálom, milyen szép, pedig még nincs meg olyan régóta és csak akkor rakom rá, mikor tudom, hogy védelemre lesz szüksége. De kinek hogy. Én azokat is megértem, akik egyáltalán nem használnak, én is szívesebben használom anélkül. Amúgy a fent említett esetben nem is garanciáról, hanem javításról volt szó, gondolom pénz ellenében. Hacsak nem volt biztosítva.
-
feenty
aktív tag
Megértem azokat is akik nem akarják tokkal elcsufítani ezt a szépséget, de valóban... egy tok nem árt ha van rajta. Ha más nem akkor 1000HUF a gyorsboltban egy 0,3mm-es átlátszó szilikon tok. Az nem takar sokat de legalább keveset véd
Viccet félretéve: nem rondítja el a telefont, és legalább a karcoktól és kisebb ütődésektől véd. -
enginev3.0
félisten
Mobilarena, meg képfeltöltős oldalak, és a facebook is nagyon sokat ront a képminőségen, hogy spóroljon a tárhellyel, ezért kell google drive vagy egyéb felhőbe tölteni őket, flickr, onedrive stb... és azokat linkelni, ott nem romlik a minőség, és jobban lehet elemezni a telefon képességeit
-
-
Ubi
tag
A csoport csengőhang problémám megoldódott a frissítés óta. Az akkuidő nekem nem lett rosszabb. Ugyanúgy használom, mint előtte. Éjjelre kikapcsolom a telefont. 6-23 óráig minden nap be van kapcsolva, és folyamatosan fent lóg a neten. Ha nincs wifi, akkor automatikusan átkapcsol mobilnetre. Kis böngészés, videó és zene. Így simán kibír 2 napot.
-
-
madgie
titán
Jól van akkor, különbözőek vagyunk
Én is tokoztam évekig, aztán meguntam, hogy mindig a következő tulajnak vigyázzak a telefonjára. Eladás előtt szépen kiszedtem a tokból, leszedtem a fóliát róla, áttakarítottam, majd elcsodálkoztam ,hogy basszus, milyen szép gyárilag az XY telefon. És milyen béna kacsa volt hónapokig becsomagolva.
Ezért is vettem nemrég "olcsó" One M7-et. Játszani nem játszok, másra bőven elég, gyönyörű a kütyü, a Sense csudálatos, ha meg legallyalom, még mindig vehetek egy párat az aktuális csúcsmodellek árához viszonyítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest