- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cric
aktív tag
válasz
umfrider #4606 üzenetére
aham, akkor neked a recoveryd másmilyen, ha jól értem? illetve nem értem :-D
Én egyszerűen a bekapcs gomb hosszú nyomásánál előhozom a boot menüt, ott kiválasztom, h reboot, aztán kiválasztom, h recovery...
De persze a hangerő+bekapcs-csal is be tudok lépni a bootloaderen keresztül.
Ott a következő lehetőségek vannak:
-fastboot
-recovery
-clear storage
-simlockDe ezt az apply-t az update-zip-pel nem kell mindig csinálnod, ugye? csak egyszer kellett? Vagy...?
-
Cric
aktív tag
válasz
umfrider #4603 üzenetére
Nos, én letöltöttem ezt a főzött UOT zip-et (közben javítottam, hogy 40% alatt ne csak a skála, hanem a %-ban mutatott töltöttségi érték is kék legyen), rátettem az sd-re.
- recovery módban újraindítottam a telót,
- aztán kiválasztottam: install ZIP from sd card
- choose ZIP, kiválasztottam az UOT fájlt, yes
- amikor végzett: rebootEnnyi...
Nemtom, hogy azzal az update.zip-pel mit kutyultál...
Itt:
What to do with cooked zip fileFlash your downloaded file in recovery:
1. reboot into recovery.
2. choose "install zip from sdcard"
3. choose "choose zip from sdcard"
4. locate your file UOT-... .zip in SD
5. confirm "YES - install UOT ... .zip"
6. wait for script to finish
7. reboot phone -
vasii
senior tag
válasz
umfrider #4586 üzenetére
A körös akksi jelzot ugyanugy kell felrakni mint ahogy eloszor felraktad, siman flasheled, en is ugyanigy raktam fel.
Az OC-cal meg enis igy jartam hat nem okultal belole? Pedig direkt leirtam
A start on boot elol nekem azota kivan veve a pipa, ha kell akkor meg ket kattintas es elinditom. -
-
vasii
senior tag
válasz
umfrider #4576 üzenetére
a notification bart olyan szinure csinalod amilyenre akarod,sot az osszes ikont a CM settings-user interface-notification colorsnal.
user interface-notification power widgets-pipa be, alatta 3mal widget buttons es beallitod a mobiledatat, így notification bart lehuzva ott lesz a powerwidgetek kozott.ajanlom egyebkent h menj sorba vegig a a CM settingsben mert sok kerdestol kimeled meg magad es minket
-
-
brownus
veterán
-
Cric
aktív tag
válasz
umfrider #4528 üzenetére
Hát, fogalmam sincs, miért vacakol nálad... Talán ha más is megosztja majd itt a tapasztalatait, akkor kiderül.
Nos, én azzal kezdtem, hogy megkaptam a telót, fél óra múlva már CM volt rajta, szal nem nagyon tudom összehasonlítani az eredetivel, de nekem nagyon bejön az egész cucc így, ahogy van.
Igaz, FM rádió nincs rajta, de azt amúgy sem használnám (a többi telefonomon se használtam soha).
-
Cric
aktív tag
válasz
umfrider #4520 üzenetére
Jah, nem arra a csúf, félképernyős félkörös vacakra gondolok, hanem arra, ahol egy 3x3-as pöttyös felületen állíthatod be, hogy minimum 4 pöttyöt milyen sorrendben akarsz összekötni az ujjaddal ahhoz, hogy a screenlock kinyíljon.
Alap android beállítási lehetőség, szal nem függ a ROMtól (épp tegnap egy Desire-en is láttam a Saturnban...).Beállítás után így néz ki:
Aztán ha ki akarod nyitni, de elrontod:Beállíthatod úgy is, hogy a pöttyök ne látszanak, akkor aztán ember legyen a talpán, aki tudja, mit is kéne kezdenie a telefonoddal, ha bele akar kukkantani... :-)
Csak te tudod, mi a helyes kombináció (ez jól kezdődik):
Ez viszont már nem lesz jó...:Bocsi a sok képért, el sem hiszem, hogy nem találtad ezt meg!
-
brownus
veterán
válasz
umfrider #4502 üzenetére
nekem sense-vel se ment tökéletesen a lock2.0 sajnos.
nálatok mennyi idő alatt tölti be a telefon az ikonokat ki/be kapcsolás után? az normális, hogy kell neki 30 mp is, hogy magához térjen?? vagy cseréljem le az SD kártyát?
még egy kérdés, biztos volt már róla szó: használtok-e és ha igen melyik programot, ami arra jó, hogy ha ellopják/elhagyod a legendet akkor meg lehet kerestetni? gondolom ez fut a háttérben non-stop...
meg újabban azt csinálja ez a buzi, hogy qr kód beolvasása után nem telepít hanem rámegy az oldalra... ez a froyo óta van.
kezd a tököm tele lenni egyébként a legend-el... főleg a wi-fi részével! nyáron cserélem elfele... dezső hd igen figyelemfelkeltő
vagy jó lenne egy ilyen fémházas legen hd egy 3,7 colos kijelzővel és normális wi-fivel
-
Senhi
aktív tag
válasz
umfrider #4447 üzenetére
Ott leírta: a két simet fogod, hasznos részét kivágod, majd egy normál sim méretű adapterbe berakod. Pont elférnek. Viszont lehet, hogy túl vastag lesz...
Utána gondolom az adaptert valahogy lehet vezérelni, hogy eldöntse melyik legyen aktív. A probléma ezzel csak az ugye, hogy egyszerre nem lehet fent 2 hálózaton mivel ahhoz 2 antenna is kéne. Így valószínűleg az átirányítás ill. hívás előtt az offline mód -> másik sim aktiválása -> online mód lesz a nyerő.Én vennék egy 2. olcsó telót
.
-
Senhi
aktív tag
válasz
umfrider #4388 üzenetére
Ez az egyik. A másik meg, hogy a szolgáltatónak egyáltalán nem érdeke, hogy te boldog légy a telefonoddal (persze addig a szintig igen, hogy a szolgáltatásait használd). Ha veszel egy samsungot és szar akkor az emberek 95% nem azon fog tűnődni, hogy azért szar, mert nem ad frissítés a szolgáltató hanem, mert samsung és legközelebb (lehet még a 2 éves hűség lejárta előtt) vesz egy újat más gyártótól esetlegesen drágábbat abból kiindulva, hogy az jobb. Ebből a szempontból pont a gyártónak érdeke az update, hogy legközelebb is tőle vegyél telót.
Google pedig szintén bekaphassa, mert már évekkel ezelőtt meg kellett volna oldani a rendszerkomponensek gyártófüggetlen frissítését...
-
-
Senhi
aktív tag
válasz
umfrider #4342 üzenetére
Hát ha piros kérdőjelet kapsz az már rossz szerintem
. Egyszerűbb ha felraksz egy előre gyártott oc-s romot pl. a blayo 0.5-öst. Én most azt használom és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Applanet meg szerintem teljesen véletlenszerű, hogy mikor működik és mikor nem. Néha felmegyek rá és semmi... majd 1-2 órával később probléma nélkül töltök.
-
-
umfrider
senior tag
válasz
umfrider #4320 üzenetére
Nem tudtam már szerkeszteni:
Felraktam a 787-eset, megnéztem néhány pályát az Angry Birdsben, és tökéletes. Mondjuk annak örülnék, ha megtudnám nézni valahol, hogy valójában ennyi mHz-n működik-e. System panleben megnéztem, de ott nem írja a változást.Más kérdés:
Ha mondjuk 806-ra szeretném felhúzni, akkor is csak annyi a dolgom, hogy Rom managerrel felrakom azt a romot? Nem kell előtte semmi extrát művelnem vele? -
veninger.b
tag
válasz
umfrider #4304 üzenetére
vasii: Melegedés egyáltalán nincs, eddig a legtöbb amit írt az 35 C° körül volt, de akkor filmet néztem rajta.
umfrider: Gingerbread-ből (még) nincs olyan amelyiken lenne Sense, hisz még egy htc sem futtat hivatalosan 2.3-at.
Overlocking, meg nagyon egyszerű, innen letöltöd a 3.5-ös kernelt, berakod SD gyökerébe, majd rom managerrel, installálod mint egy romot. -
veninger.b
tag
válasz
umfrider #4301 üzenetére
(#4298) vasii: Akksiról nem tudok sokat mondani, mert én minden este rádugom tölteni. De ha gondolod, megnézhetem mennyit bír.
Komolyabb bugot, még nem találtam, egyedül annyi, hogy ha valamit (bárhol) kipipálsz, picit szőrös a pipa.
(#4301) umfrider: Kinézetre majdnem ugyanaz, mint a stock 2.2, mivel Sense az nincs.
Sebességben viszont min. 2-3-szor gyorsabb mindennél. Tehát egy nap után, csak jót tudok róla mondani.Ha bárki kedvet érezne hozzá akkor itt van: katt!
-
HardRic
addikt
válasz
umfrider #4257 üzenetére
Nekem a vaku tökéletes volt előtte! Gyönyörű éjszakai képeket lőttem, még a zajosodás se volt valami nagy, most meg minden kép alja fehér, a többi részén meg fakó
A hézagot úgy nézd hogy bekapcsolod a zseblámpa progit az ujjaddal eltakarod a fényt, és belenézel az optikába. Alul látod kell egy vekony csíkban hogy világít
-
vasii
senior tag
válasz
umfrider #4241 üzenetére
Ahogy irtam csak ebben az esetben hasznaltam eddig (AB), mert egyebkent nincs ra szuksegem, nekem amugysem lassu, jatszani meg nemszoktam izmos jatekokkal.
Az igazat megvallva nem neztem utana hudenagyon h menniyre veszelyes, ezt a 787et asszem xda-n neztem ahol sokan hasznaljak igy, de egyebkent 864ig engedi felhuzni. Nemregen irtam mar h kiprobaltam ennyivel, erre kifagyott, majd alig tudtam visszaallitani mert mindig kifagyott, akkor elegge beszrtam..Megcsinalni pofonegyszeru, leszeded a SetCPU nevezetu programot, megnyitod, lesz ket csuszka:cpu min es cpu max. odahuzod ahova akarod es onnantol annyin mukodik. -
fattyu
veterán
válasz
umfrider #4119 üzenetére
Snowstorm a neve. Bejövős
A lockscreenről annyit hogy ha rootolva vagy és JÓL beállítod a lockscreen widgetet akkor nem látod az eredetit sose kicsit se. Nálam legalábbis hibátlan. De ha nem lenne is utálom a senses feloldót
HardRic:
Nem ronda a sense de nem praktikus. Launcherpro SOKKAL praktikusabb testreszahatóbb. Én imádom. Pl az alsó sáv ugye senseben fix és adott és azt spec én utáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged