- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
N4ri87
senior tag
Magas labda, de jogos
Direkt nem használtam a "válaszol" gombot, pont azért, hogy csak sejteni lehessen. Ilyen konkrét kérésekre megvannak a megfelelő emberek (MODERÁTOR). Én csak felhívtam az úriember figyelmét a hsz-ek tömörítésének lehetőségére
@ (#215) zack
Természetesen fontos a fényképező !megléte! Más kérdés a minőség. Úgy érzem, hogyha én előre tudom, hogy néhány dolgot meg szeretnék örökíteni, akkor viszek magammal egy digitális fényképezőt, amit ilyesmire találtak ki. "Váratlan pillanatok" megörökítésére persze jó, ha a zsebemben lapuló telefon kameráját tudom használni, de a minőséget illetően nem azonosak az elvárásaim. Ha a desire kamerája hasonló teljesítményt produkálna, mint pl egy samu d600-é, azzal is ki lennék békülve, mert a célnak bőven megfelel.
De ez az én véleményem. Másnak lehetnek komolyan elvárásai is egy ilyen készülék kameráját illetően. -
Champipi
aktív tag
Csekkoljad az Apple profitját. Lehet, hogy a Nokia sok alsó-közepest ad el, de a szifonon akkora a nyeresége az Apple-nek, hogy arányaiban lebünteti a Nokiát HTC-t, és mindenkit:
Nézd egy mm-nyi kék oszloppal állít ellő 20-szor akkora piros oszlopot:
http://www.tipb.com/2009/07/20/iphone-20-profit-share-mobile-industry/
Ráadásul a Nokiának "csak" 3× akkora a profitja, miközben 50× több modellje van.
Vagy nézzük a mobil internetezési adatokat, ahol eddig durván vezetett a szifon, most kezd el feljönni az Andró, de mivel eddig az apple vezetett, ezért nem túlzás fekete övesnek mondani:
http://www.zath.co.uk/android-mobile-web-browsing-traffic-share-rapidly-climbing/
De nem az alényeg, hogy itt flame-eljek, hanem, hogy kapja össze magát az Andór és a HTC is, hogy megfingassa végre valaki az apple-t, mert azért az is lehetne jobb. Tartom, hogy design-ban és élményben ez a Hero még csak barna öves.
-
Ulkesh
őstag
"Nyilván....de Android még "gyerek", hogy hasonlatokkal éljek"
Az Android és az iPhoneOX között 1 év különbség van, ha a az első kiadott készülékek dátumát nézzük, ha meg azt, hogy mikor kezdték a rendszer fejlesztését, akkor az Android öregebb.
---
Az iPhone vs Desire vitába most még nem szállok be, a héten érkezik hozzám egy és lehet, hogy hosszabb időt fogunk együtt eltölteni. Készülni fog egy teljes értékű összehasonlító teszt fotókkal. No majd ezután lehet szájkaratézni, most én konkrétan egyiknél sem török pálcát.
Azért joey20 védelmében álljon itt egy fotó minden különösebb kommentár nélkül:
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest