Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Így készül egy Earfun headset
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcbeci
csendes tag
válasz Daanika #12193 üzenetére
Hali!
1. már csak használtan van AMOLED-es Desire, az újakat mind SLCD-vel gyártják (nekem AMOLED-es van és napfényben, udvaron stb. nem olyan jól látható, elviekben az SLCD ebben egy fokkal jobb)
2 ezt senki nem tudja biztosan. Ha kiadják, biztos,hogy átportolják Desire-re, mint ahogy már a HD-romokkal is teszik.
3 egy darabig gyári rommal használtam, de aztán rákaptam a custom romok világára (most MIUI-t használok, legnagyobb megelégedésemre ) -
LouiS22
veterán
1. csak nagy szerencsével, ha valami beragadt készletből maradót találsz.
2. senki nem tudja, de ismerve a cégek üzletpolitikáját egyik mostani 2.1-es telefonra sem lesz hivatalos 3.0, mert akkor nem tudják elsózni az új készülékeket. Ha lehetséges, akkor biztosan portolni fogják a lelkes amatőrök.
3. van nem gyári ROM, de 99 százalékban csak hozzáadott, kivett app. Nagy újdonságot és csodát nem kell várni. A maradék 1% az, amit érdemes használni is Mindennapi használatra meg tökéletes a gyári ROM is.[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
mumk
tag
Ha neked szempont a hosszabb support, akkor tényleg jobb választás a HTC. Még he nem is kapja meg hivatalosan a 2.3-t (újabban már nem 3.0 ) a Desire, amire ugye semmi garancia nincs, habár ennek ellent mond az, hogy hardveresen megüti a Google előzetesen kiadott minimum követelményeit, akkor is lesz hozzá frissítés, csak xda verzióban. Az N1-re, mint a Google hivatalos eszközére elsőként lesz elérhető a frissítés és ugye az eddigi tapasztalat az volt, hogy az AOSP romok átportolása Desirére csak napok kérdése volt.
MIUI 0.12.24.
-
knorbi77
tag
Sztem kiadják rá a következő Android-ot(2.3 vagy 3.0..mindegy) mert még 1 frissítést biztos kap én úgy tudom.Az hogy Galaxy S szebb képeket és videókat csinálna..hát ebben én nem vok olyan biztos,egyrészt ha kicsit besötétedik nem tud magával mit kezdeni Desire pedig tud magán segíteni a LED-el a hátlapon..1 méterig tökéletes 2 méterig pedig elegendő, másrészt a legújabb frissítésekkel Desire sokkal szebb képeket meg videókat csinál mint amit a tesztekben látsz..Én gyári frissítésekkel használom és elvok vele, nagyon jó így is, de persze sokféle Custom ROM-ot használhatsz, és ahogy észrevettem itt nagyon sokan segítenek, meg ott az 1.HSZ is..az új kijelző is nagyszerű (nekem az van), én is gondolkodtam sokat és végül Desire mellett döntöttem..azóta is örülök neki, persze néha azért eszembe jut hogy vajon milyen lenne egy Galaxy S..osztálytársamnak/haveromnak az van
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz Daanika #12893 üzenetére
Ezt gondolom csak viccnek szántad... Meg ne vegyük helyetted? Komolyan mondom, ha arra nem vagy képes, hogy egy árukeresőt, vagy egy apronetet végignézz, esetleg netán telefonálj néhányat... Hogy a gyorsboltot, ahol raktáron is van, ne is említsem...
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz Daanika #12902 üzenetére
Okoska a... Az. Ez viszont nem apróhirdetés, arról meg bizonyára te is hallottál, hogy a piacon változnak az árak. Tudod: kereslet és kínálat... Úgyhogy visszavonuló, az első moderátor érkeztével úgyis törlődik a kérdésed.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz Daanika #12904 üzenetére
De nem sokkal egyszerűbb végignézni bármelyik árukereső oldal segítségével? Szerinted itt majd jóval olcsóbban jutsz hozzá a vadiúj készülékhez? Vagy mégis mit reméltél? szerinted miért durrant el az agyam?
-
premete
veterán
válasz Daanika #13162 üzenetére
Alaphelyzetben az 1. hsz.-ben írtak szerint lehet rootolni: utána fel tudsz tenni bármilyen romot, el tudod tüntetni a T-mobile splash screent is (s-off kellhet hozzá), és akár a nand tárhelyet is át tudod particionálni.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
james008bond
őstag
válasz Daanika #17272 üzenetére
HD romon már elég régen megy a kamera, ráadásul egy honfitársunknak sikerült megoldania. Meg a video lejátszás sem akadozik már.
PZoley oldalát olvastad már? Nem lenne helyhiányod!Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
petipetya
nagyúr
válasz Daanika #30902 üzenetére
Nekem így sikerült leszedni a root-ot:
1. Töltsd le ezeket:
- goldcard helper (market-ről telóra)
- goldcard tool (netről pc-re)2. A leírás alapján készítsd el a goldcard-ot (videó is van hozzá)
3. Ezután jöhet dombila leírása, amely visszateszi a gyári rom-ot.
goldcard root unroot
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
dombila
senior tag
válasz Daanika #41654 üzenetére
A leggyorsabb megoldás az, ha visszaállítod gyárira a telefont. Ezt kétféleképpen is meg tudod tenni, itt találsz részleteket.
Én a PB99IMG.ZIP-es megoldást javasolnám.Aztán ha megint lesz időd, akkor tudod újra root-olni és custom ROM-ot rátenni.
Egyébként a HTC logo-nál megállás általában ext partíció hiányt/hibát jelent. Én is gondolkodtam ezen a ROM-on, de a hozzászólások alapján arra jutottam, hogy feltünően sokan járnak úgy mint te.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest