Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
őstag
válasz
Daanika #41654 üzenetére
A leggyorsabb megoldás az, ha visszaállítod gyárira a telefont. Ezt kétféleképpen is meg tudod tenni, itt találsz részleteket.
Én a PB99IMG.ZIP-es megoldást javasolnám.Aztán ha megint lesz időd, akkor tudod újra root-olni és custom ROM-ot rátenni.
Egyébként a HTC logo-nál megállás általában ext partíció hiányt/hibát jelent. Én is gondolkodtam ezen a ROM-on, de a hozzászólások alapján arra jutottam, hogy feltünően sokan járnak úgy mint te.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Daanika #30902 üzenetére
Nekem így sikerült leszedni a root-ot:
1. Töltsd le ezeket:
- goldcard helper (market-ről telóra)
- goldcard tool (netről pc-re)2. A leírás alapján készítsd el a goldcard-ot (videó is van hozzá)
3. Ezután jöhet dombila leírása, amely visszateszi a gyári rom-ot.
goldcard root unroot
-
-
knorbi77
tag
válasz
Daanika #12193 üzenetére
Sztem kiadják rá a következő Android-ot(2.3 vagy 3.0..mindegy) mert még 1 frissítést biztos kap én úgy tudom.Az hogy Galaxy S szebb képeket és videókat csinálna..hát ebben én nem vok olyan biztos,egyrészt ha kicsit besötétedik nem tud magával mit kezdeni Desire pedig tud magán segíteni a LED-el a hátlapon..1 méterig tökéletes 2 méterig pedig elegendő, másrészt a legújabb frissítésekkel Desire sokkal szebb képeket meg videókat csinál mint amit a tesztekben látsz..Én gyári frissítésekkel használom és elvok vele, nagyon jó így is, de persze sokféle Custom ROM-ot használhatsz, és ahogy észrevettem itt nagyon sokan segítenek, meg ott az 1.HSZ is..az új kijelző is nagyszerű (nekem az van), én is gondolkodtam sokat és végül Desire mellett döntöttem..azóta is örülök neki, persze néha azért eszembe jut hogy vajon milyen lenne egy Galaxy S..osztálytársamnak/haveromnak az van
-
mumk
tag
válasz
Daanika #12193 üzenetére
Ha neked szempont a hosszabb support, akkor tényleg jobb választás a HTC. Még he nem is kapja meg hivatalosan a 2.3-t (újabban már nem 3.0
) a Desire, amire ugye semmi garancia nincs, habár ennek ellent mond az, hogy hardveresen megüti a Google előzetesen kiadott minimum követelményeit, akkor is lesz hozzá frissítés, csak xda verzióban.
Az N1-re, mint a Google hivatalos eszközére elsőként lesz elérhető a frissítés és ugye az eddigi tapasztalat az volt, hogy az AOSP romok átportolása Desirére csak napok kérdése volt.
-
LouiS22
veterán
válasz
Daanika #12193 üzenetére
1. csak nagy szerencsével, ha valami beragadt készletből maradót találsz.
2. senki nem tudja, de ismerve a cégek üzletpolitikáját egyik mostani 2.1-es telefonra sem lesz hivatalos 3.0, mert akkor nem tudják elsózni az új készülékeket. Ha lehetséges, akkor biztosan portolni fogják a lelkes amatőrök.
3. van nem gyári ROM, de 99 százalékban csak hozzáadott, kivett app. Nagy újdonságot és csodát nem kell várni. A maradék 1% az, amit érdemes használni isMindennapi használatra meg tökéletes a gyári ROM is.
-
bcbeci
csendes tag
válasz
Daanika #12193 üzenetére
Hali!
1. már csak használtan van AMOLED-es Desire, az újakat mind SLCD-vel gyártják (nekem AMOLED-es van és napfényben, udvaron stb. nem olyan jól látható, elviekben az SLCD ebben egy fokkal jobb)
2 ezt senki nem tudja biztosan. Ha kiadják, biztos,hogy átportolják Desire-re, mint ahogy már a HD-romokkal is teszik.
3 egy darabig gyári rommal használtam, de aztán rákaptam a custom romok világára (most MIUI-t használok, legnagyobb megelégedésemre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Sorozatok
- Synology NAS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Mini PC
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G/ 1 napos/ Csak kibontott/ 2 év gari/legolcsóbb/ Ingyen posta!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB 16GB RAM!!! Dual (G998B/DS) Fantomfekete Spen+tok.
- Google Pixel 7 8/128GB Mobiltelefon
- ÚJ, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE 128GB
- Samsung Galaxy A56 5G Duál 256GB Karcmentes Állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest