- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
Integra #1103 üzenetére
Most éppen már nálam sincs rajta a friends csak az android-os facebook, az előre telepített htc-s facebook-ot én is lecseréltem erre, mert itt vannak üzenetek is. Viszont nálam is ugyanaz a helyzet, hogy a fb-ba bele kell klikkelni, hogy az aktuálisat mutassa, különben mindig csak 1 személy látszik, ami nem a legfrissebb. Ezen lehetne még javítani. A friends előnye, hogy ott folyamatosan aktualizál, ezért szeretem. Twitter-t nem nagyon használtam eddig, úgyhogy most ismerkedem vele és újra kell paraméterezni, hogy kiket akarok követni.
-
törölt tag
válasz
Integra #1139 üzenetére
nekem mindig az volt a bajom vele, hogy túl csicsás, és nem lehet eléggé testreszabni. ez a share nekem sem tetszene, de szerencsére nem nagyon kell szembesüljek vele. mondjuk amúgy is marha lassúak wlm-en a fájlküldések, mert (ha jól tudom) nem p2p alapon megy. a skype sokkal jobban bejön. icq-t is inkább 3rd partival használok, mert az eredeti kliensük átment régen már bloatware-be.
-
-
-
Mappa
addikt
a puding próbája az evés
azért nem adnának el külföldön ha arról lenne szó,csak más sztem egy alapvető beszélgetést bonyolítani két ember között meg más hogy értsem meg mit akarhat vajon a telefon teszem azt egy adott beállításnál...és ha nem jutok dűlőre vele akkor jöhet a segítség.tiszteletben tartom amit mondasz és maximálisan egyet értek vele
csupán bátorkodtam feltételezni illetve állítani azt hogy ha magyar nyelv is lenne benne az csak nem lenne rossz.
-
renato
aktív tag
lehet.
de ugye a pmp-knek is ez a követendő irány, kíváncsi leszek a sony, meg a cowon mit lép majd, mert net nélkül már a hordozható médialejátszó is minden, csak nem médialejátszó. nemsokára majd tuti jönnek az androidos media-playerek, csúcs digitális erősítővel, EQ-val, meg mindenféle finomsággal.
remélem...
amúgy a dizájnja ennek a telónak tényleg ritka fos. ez a leggyengébb pontja.
-
renato
aktív tag
Ennyi.
Amúgy nekem igazából egy gondom van az ilyen telós kütyükkel.
Olyan ez mint egy asztali PC, csak kicsiben, ergo szeretném zenebuziként, ha lenne még legalább két dedikált gomb rajta (a hangerő mellett zeneszámok közt léptetni, illetve egy pause is legyen oldalt), valamint jó lenne, ha úgy szólna ez is mint mondjuk egy sony x1050 vagy egy cowon s9, j3.
Idővel biztos lesznek itt is olyan készülékek, hogy ilyen x-fi chip, meg olyan hangkeltő, meg mindenféle jóság. Sajnos azonban még várni kell az ilyenekre...
-
ThorsHUN
őstag
Ha a SAMOLEDes Samu eleg koran (aprilis vegeig) a 4gen szifon meg eleg keson (nyar vege) jelenik meg, akkor meg arra is van esely, hogy a szifonban nem AmOLED hanem SAMOLED kijelzo lesz. Bar a sima AMOLED kijelzo alkalmazasaval nyernenek egy "frissitesi" indokot. Szal valszeg nem fogjak megvenni durvadragan a SAMOLED kijelzot...
Sot... szinte biztos vagyok benne, hogy legalabb AMOLED kijelzovel jelenik meg a szifon. Emlitve volt valahol, hogy a keszenleti ido noveleset nem tudjak az akksik novelesevel megoldani, csak a felhasznalt alkatreszek minel alacsonyabb energiafogyasztasaval.
Erre meg ugye tokeletes az AMOLED. -
zack
nagyúr
Hát jah...ezt a fényerő gondot én se értem. Bár az Omnia2 AMOLED kijelzője etalon, és brutál fényereje van (szinte sötétben kiégeti a szememet), de napon max. (auto) fényerőnél is jóval gyengébben látható. Ettől függetlenül a napon sosem volt gondom még telefonnal. Ha éppen kellett a hívást "felvesz-letesz" gombon kívül másra, egyszerűen árnyékba álltam. AMOLED-nél nincs kompromiszum, de a különbség látszik. Ettől még használható marad napon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest