Hirdetés
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
megmondom őszintén én nem értem miért folytatod ezt a keresztes hadjáratot, ugyanaz vagy mint Ulkesh, nem tudod beismerni ha tévedtél és a másiknak van igaza.. meg egyébként tényleg, egyik nap így keltél fel, hogy énnemszeretamoled, vagy mivan? ahány amoled-es kijelzőt láttam, mindegyiknek a képe szebb(-nek tűnt/volt), mint az én iPhoneomé, de ettől még nem szar az iPhoneom sem.. legalábbis őőő szerintem
I am cancer in your bones
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
TE hülye vagy? Az AMOLED képe és színei szebbek, mint a TFT-é és jóval kevesebbet is fogyaszt ami egy ekkora méretű kijelzőnél nem mindegy. Azt azért kigondolhatnád az agyaddal, hogyha a fényerőt feljebb csavarnák a napfény miatt akkor még kevesebbet bírna az aku, így valamiféle kompromisszumot kell kötni a gyártóknak is. Egyébként is a kijelző felé teszed a tenyered (tudod árnyék) és látni a kijelzőt. Sőt az LCD-nek is a láthatósága jóval szarabb a beltérihez képest, de ez ellen nincs mit tenni, lődd le a napot.
Egyébként ha a nagy bálványodba a szifonba is majd AMOLED fog kerülni (4G), akkor az lesz a hiperszuper.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest