- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
musspici
tag
A Sensationról új hír, hogy zárt Boot-loaderrel érkezik, jelentősen megnehezítve a custom recovery használatát.
Ez azért érdekes, mert más gyártók (SE, Motorolla) pont azon dolgoznak, hogy teljesen nyitott boot-loaderrel kerüljenek a telefonjaik forgalomba. Mondván, így könnyebb a felhasználóknak.
-
james008bond
őstag
Mondjuk most épp Rom Managerrel frissítettem OTA az IC v22-őt ---> v24-re, kb pillanatok alatt, szerintem csak kb 1 MB-ot tölthetett le OTA és kért egy Dalwik wipe-ot, restart---automatikusan bebootolt és pikk-pakk tolta fel a frissítést, és mist v24-et jelez ki.
Remélem minden megmaradt! És most majd az sms-eimet is el tudom olvasni. Nem nem látom az üziket, de ahogy IC oldalán írták, a piszkozatokat / 1 volt / töröltem és MOST más látom az üziket is!!! -
james008bond
őstag
Ha nandroid mentést csinálok, utána közvetlenül KÖTELEZŐ újraindítani a telefont? Mert legutóbb csináltam egy mentést, majd közvetlenül utána full wipe és ment volna fel a korábbi nandroid backup...nem jött össze. Utána új telepítés, majd recovery---itt full wipe és egy MÁSIK korábbi nandroid simán felment, de amit előtte próbálta, most se..
-
racerx
őstag
Hehe, ez ku..va érdekes. NÁlam is vannak fizetős appok, DE!! Amiket már eddig megvettem azok nem látszódnak
Tehát ha rákeresek pl. a Root Explorer-re, nem találja. Viszont ha Marketacces-el megyek akkor igen. Az olyan appokat amiket nem vettem meg, de fizetősek, azokat egyből látja
-
pzoley
őstag
Én is csak ezek szerint félreérthető volt a válasz. Megnéztem, hogy akarják megcsinálni, de a boot-ba akarnak belenyúlni, pedig csak egy pár sor az init.rc-be és nem lenne boot-függő !!
Ezzel csak az a baj, hogy a 250 MB is elfog fogyni, előbb utóbb, és nem marad más csak az sd kártya. Én most csináltam egy olyan script-et, ami ugyan azt tudja mint az ext4-esek de ext3-mal. Ez nem használja annyira az sd kártyát, és gyorsabb is. -
herdsman83
tag
Sziasztok, nem a reklám végett írok, csak értetlenül állok a dolog előtt: hirdetek egy pár napos vadiúj állapotú SLCD-set, független-garis-dobozos mindenistenharagja, gyak. 65-ért, mindenhova fel van rakva (hirdetési oldalak) és csak ilyen "cserélnél nintendóra?" megkeresések jönnek, pedig direkt úgy adtam fel hogy a legolcsóbb legyen, de semmi konkrét megkeresés... Azért egész sokat adok-veszek, és ha valamit hajlandó vagyok a legolcsóbban adni rögtön pár órán belül jönnek a megkeresések - lévén működik a netes kereskedelem... Hó eleje van ráadásul, elvileg a válságból is csorgunk kifelé... Én nem vágom, azt hittem ez egy népszerű készülék, pikkpakk ügy, most meg itt kuksolok mellette, a zsé meg kellene.
-
Slukkica
őstag
Igen már van rá [gyógyszer].
Nekem még nem dobta ki!
-
-
N4ri87
senior tag
Még a HTC-nél sem tudják biztosan, hogy mi lesz!
Mobilarena cikkMinden esetre elég zabos lennék, ha egy pár hónapos felső kategóriás készüléknél lehúznák a frissítés redőnyét, mert van pár új köntösbe öltöztetett készülék. Talán még jogosan is háborodnék fel...
-
-
Dinamiq
tag
Azt hiszem meg van a hiba. Az ES File Explorer-rel nekem sem látszik semmi a másolás után. Tehát nem az android, vagy a készülék hibája. Ez az ES File Explorer hibája. Utána ha használom azt az SD preparáló cuccot, akkor megjelenik szépen amit felmásoltam.
Egyébként Astro-val megy rendesen.
-
delbarta
senior tag
Ez nagyon jó!
Ajánlom mindenkinek akit zavar, hogy csak a készülék újraindítása után látszik a felmásolt, átmozgatott kép, zene. Ezzel megspórolható a ki/be kapcsolás.
Az mondjuk zavar egy kicsit, hogy nincs ott a programok között, csak widget-ről érhető el. Nem tudom hová dugjam, nehogy véletlenül rábökjek.
>> Reload SD
-
tybsen
addikt
Na főleg az ilyen hozzászólások miatt aggaszt az én akksim üzemideje :
"Nekem elmegy 2-3 napot simán, de én sem netezek sokat. Filmnézés viszont egyáltalán nincs, arra szerintem alkalmatlan egy ekkora kijelző...."
Mit jelent, hogy nem netezel sokat? Mit csinálsz/vagy mit nem a telefonnal, hogy 2-3 napig bírja? Összehasonlítva az én szokásaimmal (ld. előző hsz), mennyiben tér el a Tiéd, hogy 2-3 napig bírja?
-
moonman
titán
az oké, de kicsit vibrál az elején.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest