- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tenke.
tag
válasz
james008bond #36648 üzenetére
az az igazság hogy RA rec.em van. Ott van olyan hogy patrition sd card. és ott csináltam meg 1gb-ra aztán convert 2to 3, majd 3,to 4. kártyára feldobtam a romot, meg a zenéimet. és telepítettem
-
Skillet
addikt
válasz
james008bond #36577 üzenetére
Én még nem raktam fel. De kezdesz megtéríteni
mostanában sok idő elmegy az új autóval, meg xbox360-nal
de szerintem nemsokára ráveszem magam és feltolom valamikor. Addig is a friss verziókról ha van tapasztalatod, oszd meg velünk
-
Reddevil84
tag
válasz
james008bond #36571 üzenetére
Nem a telefon/emberek van tele facebookos kapcsolatokkal,hanem ha simán rányomsz a telefonra ott vannak nekem a telszámok,de belekeveredtek mostmár elbizonytalanodtam,hogy facebookos vagy gmail-es névjegyek és sehogy nem tudom eltüntetni!
Eddigi romoknál csak akkor volt ilyen problémám ha a facebook beszinkronizálta a névjegyeket! Tudom,hogy ki lehetett választani,direkt be is jelöltem mert használom,de nem tudtam,hogy be is fog rögtön szinkronizálni!
Amúgy eléggé elkezdett lassulni így 1 nap után ez a 6.07-es verzió!
Ha így folytatja kell keresnem mást! -
Skillet
addikt
válasz
james008bond #36574 üzenetére
Ráadásul a jövőből? 2012. 02. 15.
király. Bár nem ez az első eset a dátumokkal. Múltkor valaki említette, hogy az emberünk kissé hiperaktív
ez most ismét kiderült. Viszont addig örüljünk, amíg vannak ilyen emberkék, akik ennyit foglalkoznak ezzel a telefonnal.
-
james008bond
őstag
válasz
james008bond #36573 üzenetére
B...meg! Mire felment a 6.0.7 már feltette a 6-5 verziót
-
racerx
őstag
válasz
james008bond #36549 üzenetére
Áááá visszatértem a fentebb is linkelt régi sense romra, és ámulok bámulok. Már elfelejetttem, hogy milyen a teljesen lagmentes, hipergyors rom. Hát ez az.
Igaz semmi csicsa, mint a gyári kinézet, de nekem ez a legfontosabb. Asszem marad addig míg nem lesz pénzem, másik telóra (az meg nem most lesz
)
-
válasz
james008bond #36526 üzenetére
köszi, közben rájöttem, hogy ez már volt tárgyalva a topikban és meg is lett.
-
Intel q8200
senior tag
válasz
james008bond #36512 üzenetére
Megcsináltam a particionálást és mindent az útmutató szerint.
Ujra indítottam a telefont, ahogy az utolsó lépésben írta.
Ott van, hogy 5-15 perc alatt elindul a room, de nekem már vagy fél órája a kis videócska megy, de nem indul a rendszer. Tudja valaki mennyi időt vesz igénybe a Runnymede AIO V6.0.5 Special Edition telepítése?
Várjak vagy mit csinálja? És ez marad egy óra mulva is mit tegyek? -
siofok
őstag
válasz
james008bond #36518 üzenetére
igen,bocsi hülyén fogalmaztam,szóval nem baj.
Nemsok bizodalmam volt már hogy rom lehet akadásmentes nálam,de ez eddig az.Ja,és class 4-es karival,mert a class6 samsungom mindig fagy.
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #36499 üzenetére
az a baj,hogy sajna csak érzésre tűnik merülősebbnek,mert a másik romnál nem figyelgettem már.Meg épp romcsere után változott meg sajnos a telefonálási szokásom,mert szakitottam bnőmmel,akivek fél órákat szoktunk,naponta többször
De aztán lehet semmivel sem merül jobban.Viszont sokkal gyorsabb!A gps sokkal előbb fog jelet -
Intel q8200
senior tag
válasz
james008bond #36502 üzenetére
Szóval akkor nekem kell egy HBOOT stock (s-off) és egy ext4 formázás a memória kátyán?
Utána mehet csak fel a gingervillain helyett az új rom.
Magyar leírás nincs esetleg ezekre a lépésekre?
Hogy mit hogyan? -
izsmen
tag
válasz
james008bond #36502 üzenetére
igen, felmegy stock HBOOT-ra, Nekem az van, es felment, telepiteskor jelzi is, es ami van, annak megfeleloen telepiti.
-
izsmen
tag
válasz
james008bond #36499 üzenetére
Sziasztok!
Nekem meg jobban birja az akku. Most megy 67 oraja a tel, es meg 50% felett van. Eddigi legjobb.Azert hasznalom, foleg estenkent, wifi, video, filmek. runnymede 6.0.1
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #36497 üzenetére
nálam is ezek a beállítások,akkor mindegy.
Köszönöm hogy megnézted!Tegnap délben töltöttem csutkára fel,és most van 63%-on.Talán 10-15 perc beszéd volt benn,meg kb ugyanennyi netezés.
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #36487 üzenetére
igazából nem látni semmi progit,ami nagyon pörgetné.Viszont az figyeltem,ahogy belépek a progiba,nézem a live menüben a cpu activityt,és a proci az végig ilyen 600-800mhz közt megy,úgyhogy hozzá sem nyúlok a készülékhez,és mikor kikapcsol a képernyő,még akkor is.Ez normális,hogy nem megy lejjebb a sebessége?
-
babati
aktív tag
válasz
james008bond #36491 üzenetére
Most akkor ezt úgy kéne értelmeznem, hogy van egy "komoly telefonom" amire gyárilag (minden hekktől mentes) tehetek pár programot és 1-2 játékot. Szóval pofozom a sza.t, mert azért váltottam le a one touch készülékem mert mindig kiírta hogy kevés a memória. Most ugyan van egy olyan készülékem amire telepíthetek sokmindent, de érzékelem hogy az 1 gigás proci nem teszi jól a dolgát azért mert tele van telepítve minden hülyeséggel(gondolok itt minden féle root programra meg ilyen olyan particionáló hülyeségre).
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #36487 üzenetére
na erre nem jöttem volna rá!
köszönöm,figyelemmel kísérem.
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #36485 üzenetére
oké,köszönöm,és itt pontosan melyik opciót kell nézem?ahogy belépek a progiba azt a listát?mert azok a futó alkalmazások nem?De honnan tudom hogy melyik fogyaszt?
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #36481 üzenetére
gondolom ez a quick system info.De nem találom benn ezt külön progikra bontva részt.vagy nem tudom mit nézzek.
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #36469 üzenetére
lehet.
Viszont most azt vettem észre,hogy tegnap estétől iszonyat elkezdett merülni,attól független hogy csak készenlétben volt.új progit nem telepítettem semmit.Mivel tudnám megnézni,hogy mi fogyaszthatja ennyire egyik pillanatról a másikra?Ugyveszem észre hogy reboot után is fennáll a dolog.
illetve 1 dolgot állítottam,amit eddig még sosem,az pedig a beállítások->energia->alvó mód engedélyezése.ezt állítottam autómatikusról,sohára.Ez mire vonatkozik?létezhet hogy ettől? -
Intel q8200
senior tag
válasz
james008bond #36475 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Az újabb sense jobban tetszik.
Csak azt nem tudom, hogy most elég ha csak letöltöm a telapítőt, usb-re dugom és telepíthetek vagy mást is kell csinálnom. Ebben tudtok segíteni? -
arpy17
tag
válasz
james008bond #36474 üzenetére
thx. azt hittem van tapasztalatod...
a wipe systemmel nem törlődnek a beállítások? -
arpy17
tag
válasz
james008bond #36424 üzenetére
Az előző verzióról frissítésnek mi a módja? Mármint, hogy ne kelljen mindent újra állítgatni? Wipe chace + wipe dalvik, aztán mehet?
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #36467 üzenetére
igen,egyenlőre nekem 3.5 sensek közül ez a leggördülékenyebb.Igaz csak fél napos,tehát még kell bizonyítson.
őő nekem csak az egyik scriptet engedtte,vszínű mert nincs egész 1gb az extem.Tehát az app2sd-t asszem -
siofok
őstag
válasz
james008bond #36464 üzenetére
lehet akkor hogy csak az alpharev-es recoveryvel van baja.
de egyenlőre működik minden
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #36437 üzenetére
Állj. Ha ezt felrakja, ugrik a root és a recovery is, nem full gyárit akar
izsmen: Dobd fel ezt az S-OFF idejére. Gyorsan fent van, és megy vele mind a revo, mind az alpharev.
-
izsmen
tag
válasz
james008bond #36431 üzenetére
Koszi, hogy segitetek. Kerhetnek egy linket a gyári rootolt romra? rom telepit, es mehet az S-off? Amugy Runnymede AIO V6.0.1 Special Edition romot akartam felrakni, csak ahhoz kell 4EXT Recovery, es 4EXT Recovery-meg kell S-OFF.... igy kezdodott
)
Még mindig az jár a fejemben, hogy remelem nem a telom rossz...
Jelenleg Supernova_2.4.0.0 van fent, egyszeruen kibirhatatlan. Kegyetlen lassu, nem reagal, akad...stb. -
válasz
james008bond #36418 üzenetére
ha pl itt is lehetne desktopot menteni mint a miui-n, akkor lenne értelme ennek az 5 percenkénti verzióváltásnak.
ott full wipeból 13-15 perc alatt csinálok új rendszert, full-ra szinkronizálva, itt ez koránt sincs így. -
james008bond
őstag
válasz
james008bond #36414 üzenetére
6.0.3...
-
potyi23
senior tag
válasz
james008bond #36396 üzenetére
hello.kell a 4ext
recovery??? mert ha jol olvastam,akkor a 4exthez kell S-off....
meglehet csinalni regi recoveryvel is? (gyárival) -
i400
senior tag
válasz
james008bond #36396 üzenetére
Azért ez a sebastian gyerek is egy kicsit hiperaktív pár órája néztem még csak 5.1.2 most meg már 6
-
válasz
james008bond #36387 üzenetére
okés, visszaszívtam.
-
AnTomySm
tag
válasz
james008bond #36387 üzenetére
Valóban kaptam linket, meg is néztem, köszönöm szépen.
Nem értettem félre semmit. Menni fog a dolog szerintem. Amint lesz kis időm meg is csinálom.
Mégegyszer köszi mindenkinek!
-
válasz
james008bond #36384 üzenetére
na azért hülyeségeket ne mondj már, mert csak szívni fog vele.
rohadtul nem mindegy az ext/fat32 sorrend, meg a primary/logical sem.AnTomySm: menj fel pzoley oldalára, találsz step by step particionálós segédletet is.
-
dombila
őstag
válasz
james008bond #36379 üzenetére
A leírás jó
, de a link nem jó oldalra vezet...
-
james008bond
őstag
válasz
james008bond #36348 üzenetére
A " Feljegyzésk " működik 5.1-ben.
-
Tarantula33
tag
válasz
james008bond #36348 üzenetére
A hangerő probléma volt egy romban pzoley oldalán a 3.9fo. Ott az volt a probléma hogy nagyon hangosan szólt, az xda-n volt is javítása de nem találtam ha jól emlékszem egy xloud nevű fájl a gond okozója. Talán pzoley tud megoldást a problémára mert csinált hozzá fixet, akkor gondolom visszafelé is működhet.
-
Skillet
addikt
válasz
james008bond #36342 üzenetére
az faja. legalább ki lehet szedni a sok szutykot. tetszik
-
TheProb
veterán
válasz
james008bond #36327 üzenetére
Hát igazándiból nekem azon kívül h eszméletlen hamar lemerül (most direkt megnéztem, hogy úgy feküdtem le 72%-on volt, hosszú "HOME" gombbal leállítottam minden futó app-ot. Reggelre megint megevett 50%-ot... Viszont azt vettem észre h vmiért reggelre megint futott a google maps, nemtom az miért önállósítja magát...)
Továbbá én is szerettem a Sense-t, sőt ha volt ilyen rom akkor az ketyegett rajta mindig. Pl. ott volt a Ginger-ből is a Sense-s CM ROM, azok se voltak rosszak. De most kipróbálom azt amit te linkeltél, szépnek tűnik, remélem jól is működik
-
TheProb
veterán
válasz
james008bond #36321 üzenetére
Miért, ICS már sok szegénye dezsőnek?
-
Aston Deen
tag
válasz
james008bond #36321 üzenetére
Én most próbálom feltenni ezt a romot de nem akar elindulni. A telepítés lezajlott rendesen viszont a bootképernyőnél nem megy tovább...
-
TheProb
veterán
válasz
james008bond #36313 üzenetére
és Tarantula33: Köszia válaszokat, akk kivárok majd vmi rendes romot, viszont amit linkeltél james az csak 2.3.5-ös
-
dukaiii
csendes tag
válasz
james008bond #36216 üzenetére
Köszönöm szépen a linket. Ez tényleg nagyságrendekkel jobb, mint az eddigi Sense 3.5-ös romok amiket próbáltam. ÉS most már flottul megy minden rajta, ahogy kell. Köszi szépen mégegyszer.
-
dombila
őstag
válasz
james008bond #36290 üzenetére
A video-n tényleg akadásmentes.
Július óta csak próbálgatni tettem fel néha egy-egy ROM-ot, nálam azóta PZoley Ginger Sense 2.10a megy. Bármilyen Sense 3.x-et tettem fel, a friss 3.x Sense ROM lassabb, mint a több hónapja belakott és mindennap használt 2.10a. Így egy sem maradt pár óránál tovább, mert ha már kezdetben lassabb, akkor mi lesz hónapok múlva?
Ez még egyszer sem fagyott le (!), talán kétszer lassult be, de mindkét esetben egy reboot megoldotta a gondot. (Úgy tűnik azért az Android memóriakezelése sem hibátlan...) -
i400
senior tag
válasz
james008bond #36216 üzenetére
Ezt a romot én is kipróbáltam de már alapjáraton is kicsit lassabb volt nekem mint az IC. Meg azért a videókban is lehet látni hogy a sebességén lenne mit javítani... hiába van meghúzva a proci.
-
batabe
senior tag
válasz
james008bond #36192 üzenetére
általában a leírásban szerepel, hogy stock (alap) vagy módosított (CM7r2) kell.
Pl Ennél a módosított kell
az általad hivatkozottnál nem szerepel semmi. gondolom hogy akkor alap. de lehet, hogy a teljes topicban van róla szó.
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #36140 üzenetére
Az csak a batterystats.bin-t törli, másra nem jó. "A 15%-os probléma" kernelszintű.
gutty: Pontosan írd már le kérlek, miket csinálsz, így a vakvilágba kicsit nehéz kitalálni
-
dombila
őstag
válasz
james008bond #36111 üzenetére
James, én is a 2.5.0.7-et használom másfél éve. Még sosem volt vele problémám, nem is cserélem le, csak ha muszály lesz
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Csak akkor érdemes, ha gondod volt valamelyik romtelepítésnél, vagy használattal.
Ha hibátlan minden akkor felesleges frissíteni, bár én is áttértem 2.5.7 ről 4Ext touchra, de nem oldotta meg a problémámat ami volt...
-
batabe
senior tag
válasz
én csak az usb unbrick miatt tettem fel, mert hétvégén megint összejött.
amúgy kipróbálni érdemes.
fel kell tenni a 4EXT Recovery Updater (4ext.net-ről tudod letölteni) és az megcsinálja a telepítést. -
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #36091 üzenetére
DSPManager? Zoley oldalán fent van az apk (asszem' a kérés/off menüben).
-
arpy17
tag
válasz
james008bond #35916 üzenetére
Ha érdekel még a megoldás, ez elvileg pont azt tudja, amit kerestél.
-
gps76
őstag
válasz
james008bond #36040 üzenetére
nem.
-
válasz
james008bond #36017 üzenetére
a helyfoglalás mióta függ az adott app megvásárlásától? nekem a data + sd-ext több mint 1 gb együtt, ebből 600+ mb foglalt, és nem warezzel...
-
válasz
james008bond #35921 üzenetére
A nandroid backupról beszélsz? Mert az MINDENT ment. Pont ez a lényege.
nem, Drenadar és én is a miui beépített backupjáról beszélünk
annak a működése a mybackuphoz áll közel.
-
Drenadar
veterán
válasz
james008bond #35916 üzenetére
ezért nagyon jó a miui rom. abban olyan backup van, hogy még a widgetekkel se kell bohóckodni utána...
-
gps76
őstag
válasz
james008bond #35905 üzenetére
na dupla...
-
gps76
őstag
válasz
Jo ez a rom,gyors,meg stabil is. Az insertcoinnal furgebb,pl. 20 megas pdf-nel gyorsabban nagyit,tisztazza ki a betukeg.
Csak erdemes kigyomlalni egy kicsit,hogy tobb ram maradjon masnak. -
Skillet
addikt
válasz
Fel nem raktam, maradt az insertcoin. De folyamatosan, minden nap figyelgetem az újdonságokat. Aztán majd ha megint telibecsap a rom telepítési láz, akkor felpróbálok párat. De csakis ilyeneket, amik a jövőből jöttek
azok tuti szuper gyorsak
-
Skillet
addikt
válasz
james008bond #35903 üzenetére
jól látom, hogy ez a rom meg a jövőből jött?
-
gps76
őstag
válasz
james008bond #35897 üzenetére
Az sgs2-rol mi a velemenyetek?
Mert azt tapasztaltam nem is proci a lenyeg sokszor,hanem a ram merete miatt akad az egesz rendszer,abban meg 1 gigat pakoltak.
Vagy mit erdemes venni a desire utan,ami azert arban se az egekben van?
Kepzeljetek tegnap fel napig volt nalam egy htc trophy,wp7.5 telo.Hat mit mondjak nagyon stabil,furge csak a zartsaga,meg a kacifantos gepen valo kezelesetol a falra lehet maszni. -
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #35895 üzenetére
A Sense direkt hagytam ki, nem létszükséglet már ICS alatt.
Samsung? Isten ments...Meizuék is a Samu hardverével élnek
Ja, hogy akkor az már HTC?
Ezt miért kérdezed? -
Skillet
addikt
válasz
james008bond #35881 üzenetére
na majd meglátjuk. várom. de a telefonok nem tetszenek. a zeta bűn ronda. az edge talán még elmegy, de olyan egyszerű mint a faék... az elite-ről meg igazán nem is találtam képet
-
FeRRaR1
őstag
válasz
james008bond #35882 üzenetére
Bár már linkeltem, de nekem ez sokkal jobban tetszik külsőre: [link]
-
válasz
pingpongütőnek kicsit drágák ezek, nem?
-
siofok
őstag
válasz
Ez a Zeta tetszik is nekem!
50E-ért már venném is meg!
kb 4-5 év mulva már lessz is annyiért.
-
válasz
james008bond #35880 üzenetére
értem én, megzavart hogy a topik címében csak a 4.0.3 szerepelt.
-
szegto
senior tag
válasz
james008bond #35884 üzenetére
Azért is akarok most cserélni.... megszolgálta a Desire, de egyre inkább érzem a késztetést Sensation-re.... ha 100K alatt kapok már cserélem is.
Jó a desire, ajánlom is mindenkinek, de ezekhez az új romokhoz már kevés vagy épp a határon van.
Kb 1 év mulva ugyan így leszek a Sensationnel is.
Mókuskerék, nincs kiszállás. -
szegto
senior tag
válasz
Ja tényleg tök jó.... csak mind ~150-ről indul, annyit meg nekem nemér egy telefon. max 100 de már akkor is mintha a fogamat húznák....
-
james008bond
őstag
válasz
-
Skillet
addikt
válasz
james008bond #35854 üzenetére
Rendben. Köszönöm mindkettőtöknek. Soff ugyan nincsen, nem is tervezem. Nem mint ha nagy kaland lenne, tudom,hogy nem az, csak nem volt rá eddig szükség. De ki tudja mit hoz a holnap.
Később majd biztos kipróbálok újabb sense 3.5 romokat, addigra remélem kellemesebbek is lesznek. Bár ahogy a sense 3 romokat elnézem...
Most az insertcoin romját raktam fel. Brutális. Eszméletlenül gyors. Mindenre azonnal reagál, és igazából minden benne van amire szükségem van. Persze figyelemmel kísérem majd az eseményeket. De gyanítom az ics-t nem nekem találták ki. Ez van -
válasz
james008bond #35836 üzenetére
hm. nekem a gyári megmaradt, elindítva se volt változás, a régi jött elő.
-
válasz
james008bond #35834 üzenetére
mit kéne látnom, miután megvolt a flash? új kamera app, vagy a régi lecserélődik?
-
válasz
james008bond #35794 üzenetére
felflasheltem egy miui-au 2.1.10-re, de kiröhögött, és semmi nem változott, az alap kamera app működött továbbra is. a zipben levő apk-t külön kipróbálva meg nyilván fc.
-
válasz
james008bond #35799 üzenetére
azt olvastam, meg ja, van itt mindenféle mentés hegyekben
-
FeRRaR1
őstag
válasz
james008bond #35799 üzenetére
Szerintem az van már neki pár
-
válasz
james008bond #35796 üzenetére
hm. érdekesnek tűnik 1-2 megoldás belőle, ha kihevertem a mai varázslást, lehet rápróbálom a miuira, köszi
-
james008bond
őstag
válasz
james008bond #35796 üzenetére
Users still have complete control over all the camera settings and can change the flash (on/off, auto) ISO, resolution and white balance or add custom effects before snapping their pictures. But most people will likely select from the different preset scene settings available on the Amaze. Pressing the scene button from the main camera screen reveals 10 scenes that determine how the camera on the HTC Amaze 4G will capture your images.
Auto: Automatically detects and adjusts settings to achieve best results for most picture scenarios.
SmartShot: Captures an array of shots when taking group photos and combines multiple images to create the best photo of everyone smiling.
SweepShot: Produced panoramic images by holding the camera steady and rotating in one direction after the camera button is pressed.
ClearShot HDR: Creates a single image from successive shots taken at high and low exposure settings to produce images which have low light contrast.
BurstShot: Shutter burst mode captures successive images for fast moving objects.
Night: Low-light setting which reduces image blur and increases preset ISO to create more crist and vivid images.
Action: Captures fast moving objects so that the image remains sharp.
Macro: Lens and flash adjustments which allow users to capture macro style images.
Portrait: Produces images that keep the main object in focus while blurring its surroundings.
Manual: Enables users to modify advanced features (ISO, white balance, effects, and more) through the settings option. -
BollaFeri
tag
válasz
james008bond #35653 üzenetére
Hol találom ezt a leírást? Bár hiába indítom újra Fastboot-ban, akkor sem talál image fájlt.
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #35589 üzenetére
Pénteken elvileg megkapjuk a hivatalosat, mert végre megy a kamera. Mindig pénteken frissül, tudod...
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #35582 üzenetére
Nekem most elég erősen laggol 670MB-nyi adattal az Ext partíción. Azt kéne, hogy a mail a belső memóriába mentse a dolgokat, és máris megoldódna a probléma, mert amikor nem szinkronizálja a leveleket, egész tűrhető a sebessége. Lehet, hogy egy ICS MIUI-t bepróbálok majd pénteken.
-
gps76
őstag
válasz
james008bond #35582 üzenetére
Probald ki az Insertcoin 1.1.4-et,ext4-el.
Nekem kozel egy honapja stabilan,szinte ugyanolyan gyorsan mint az elejen. Erdemes kiszedegetni par progit amit nem hasznalsz. -
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #35530 üzenetére
Annyi, hogy érintőképernyővel működik a recovery, amiben mellesleg több funkció van, mint a 4.0.1.4-es CWM-ban. Kb. olyan újítás, mint az ASUS UEFI BIOS-a.
-
Skillet
addikt
válasz
james008bond #35407 üzenetére
Na, lesznek itt még érdekes dolgok. Néha úgy felpörög a topik, majd elszáll
És Razor még azt írta 30ezernél,hogy nem lesz újabb 10ezres hsz. Lesz itt 40ezer is, mint a sicc -
rekid
addikt
válasz
james008bond #30678 üzenetére
Üdv!
Ezekkel a főzött "nagyon" takarékos romokkal végül is mennyit bír az aku egy "normál" használat mellett? (Mondjuk napi fél óra böngészés + 20 perc beszélgetés + idojaras meg 1-2 rss+ 1 óra zenehallgatás).
Kitolódik 2-3 napra?
Nekem most a gyári rommal reggel leszedem töltőröl nap végén kb 30% másnap reggel kb. 20%. -
racerx
őstag
válasz
Elnehidd...
-
sbazsi
veterán
válasz
Nekem is volt hogy 6-7 oran keresztul nem merult. Legalabbis 99%-on allt. Pedig ment a wifi, meg nyomogattam...
-
Skillet
addikt
válasz
james008bond #30090 üzenetére
pontosan. én pl elvagyok a havi kis 100megámmal is
mert folyamatosan a wifin lógok. útközben meg csak néha meglesek pár mélt, ha jön...aztán ennyi.
arról nem is beszélve, hogy bár volt már, hogy túlléptem, és belassították... hááát, nem tudom, nekem akkor sem tűnt lassúnak. pont elég volt ahhoz amire én használom. -
Slukkica
őstag
válasz
james008bond #30007 üzenetére
Nekem fat32+ext3 1,5 GB-on megy.
Ez az x-part eredetileg 3 particora lett kitalálva. fat32+1GB ext+300MB swat
Én eredetileg azért választottam ezt mert a rom fejlesztője ezt használja!!De a swat elhagyható. XJ szerint nincs olyan nagy jelentősége. Valami biztos van
A három változat az adat elhelyezkedési helye és az internal memória helyeiben van.
De ezt pzoley és RazorGTR1 jobban vágjaProgramokban nincs különbség mind ugyanazt tartalmazza és kinézetben sincs. Sebességben jó SD kártyánál nincs nagyon különbség, szemre
-
Slukkica
őstag
válasz
james008bond #29993 üzenetére
Amit Lacopapi linkelt három nagy tipusa van a rom-nak:
MIUI XJ D2EXT X-PART 1.6.24 - 2.3.4 GS 3P FINAL
MIUI XJ A2SD/A2SD+ 1.6.24 - 2.3.4 FINAL
MIUI XJ D2W 1.6.24 - 2.3.4 FINALCM7 HBOOT-ra is felmegy de kell egy patch-et telepíteni mert a market-tel lesznek gondok ha nem rakod fel. Egész pontosan nem lehet telepíteni semmit. Ez a pici cache miatt van a file az xda-s forumon letölthető.
"És minden működik rajta? Wifi, radio, gps? Korábban volt, hogy csengetéskor nem csöngött ki..."
Minden frankón megy nálam rajta. semmi csengetéses hibába nem futottam bele.84 app után is olyan a rom mint mikor felraktam
Három féle navim van a telón mind megy rögtön sosem szált el egyik sem.1 órája olvastam hogy pénteken jön ki az fm rádió Defy-s változatú MIUI-ra, ha nincs vele nagy gond akkor mi is megkapjuk a rákövetkező frissítéssel.
-
bega82
tag
válasz
james008bond #29988 üzenetére
Na, én ma reggel sajnos belefutottam egy ilyenbe.
Nem tudom mi lehetett, mert éjszaka történt, csak tippelni tudok, hogy hasonló, mint a múltkor. Barátnőmnél voltam, és este mikor lefeküdtünk, még 30 % körül volt az akksi, de rajta voltam a wifijükön. Reggel az ő telcsijére ébredtem (fél órával később, mint kellett volna
), az enyém meg ki volt kapcsolva. Bekapcsoltam, és 0 %-on volt, nem is engedett semmit, már a PIN-t se tudtam beírni, gyorsan kikapcsoltam. Valószínűleg éjjel leakadt a wifiről, és utána nem tudott visszamászni rá, de scannelt folyamatosan, az meg jól leszívta.
És sajnos ameddig nem értem be melóhelyre, nem is töltöttem, remélem nem ártott ez a kis móka az akksinak!
Egyébként mikor kapcsol le magától, hány %-nál? Mert mondom, nekem 0-t mutatott, mikor reggel bekapcsoltam. -
Lacopapi
addikt
válasz
james008bond #29997 üzenetére
Amikor az elsőt feltettem,nekem is voltak gondjaim,de azt kell mondjam,hogy ez a verzió már kiforrott,egyedül a wifit nem tudom,mert nem használom,a rádió (ha az fm-re gondolsz),nem az eredeti,de műxik,gps jó,ha letöltöd a maps-ot,alapból az nincs fenn,de jóval kisebb is a rom mint a többi.
Szóval kis szöszölést igényel,de ha már személyre szabtad,nincs vele gond,úgy tapasztaltam,hogy a beállítások után nem árt egy reboot,az a biztos.Hehh,ügyes....gratula,razor
-
Lacopapi
addikt
válasz
james008bond #29995 üzenetére
D2ext.
Mindenesetre a kártyakezelése elég gyors. -
Lacopapi
addikt
válasz
james008bond #29993 üzenetére
Arra nem emlékszem,olyan csak régebben volt nekem fenn,ennél a verziónál nálam most 1.33G-de ez már a maradék,telepítések után
-
james008bond
őstag
válasz
james008bond #29960 üzenetére
Másodszorra megcsinálta, elsőre nem csatolta fel az sd-ext-et.
UOT kitchenen ha főzök és felrakom, bootloop a vége. Pedig kiszedtem a romból a kért 3 fájlt, feltöltöttem, megcsinálta, letöltöttem, recoveryből flash és mégse megy. Ötlet? -
llaszlo
veterán
válasz
james008bond #29930 üzenetére
Mondd te tudsz szöveget értelmezni?? Sehol sem állítottam, hogy nem viheted egyből a szervízbe.
Neked sem a Nokia cserélte ki a headsetet hanem a T-mobile.
Az meg, hogy a multik, hogyan akarnak hárítani az más kérdés. Attól még jogilag nem a szervíznél kell reklamálni. Tehát ettől még jogilag nem állja meg a helyét ez a gyakorlat.
Sőt ha olyan termékről van szó amit nem tudsz kézben szállítani (tv, mosógép stb) akkor a kereskedő köteles azt elszállítani a szervízbe.
Persze aki nincs tisztában a jogaival azt könnyen átb@sszák. És Mo-on ezt egyre több multi csinálja. -
jaszy76
aktív tag
válasz
james008bond #29930 üzenetére
"Sehol sem írják azt elő / sufnicégek/boltok kivételével / hogy nem viheted a terméket egyből a kijelölt szervízbe."
Sőt, jogszabály szerint viheted is:
151/2003. korm. rendelet
"5. § (1) A fogyasztó a kijavítás iránti igényét a forgalmazó által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is érvényesítheti." -
Skillet
addikt
válasz
james008bond #29905 üzenetére
pfff
angol nyelvű leírás... ez a legjobb
mit akarna vele csinálni? visszatenni a polcra? 3 nap után valóban nem kell meglegyen a csomagolás sem. maga a készülék és minden része, töltő ilyesmi...azt értem ... na de a papírok -
Slukkica
őstag
válasz
james008bond #29900 üzenetére
"Más. 2.3 típusú rom-oknál senki sem tudta eddig megoldani az automatikus fényerő szabályozás hibáját?"
Nekem hibátlanul működik! Sokat használom amikor takarékoskodni akarok az akkuidővel.
Mert alapban majdnem maxon megy a kijelző -
james008bond
őstag
válasz
james008bond #29900 üzenetére
"v13 to v14
tweaked speed
changed some system settings
added tts: pico lang
Quadrant score now: >1100+; battery-life: <1% per houre ;o)"
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest