- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbalazs80
tag
Sziasztok
Bár elolvastam a topikban lévő hozzászólások nagy részét, de lehet, hogy átsiklottam felette, vagy fel sem merült pár kérdés, ami bennem megfogalmazódott.
1. Hívócsoportokat létre lehet hozni? (Iphone-ban erre nem találtam lehetőséget)
2. Az SMS-eket a készülék itt is chatszerűen jeleníti meg, vagy van lehetőség a normál kimenő/bejövő felállásra is?
3. Van benne híváskezelés? fogadott/nem fogadott/tárcsázott ?
4. Itt fentebb valaki írt valami kijelző problémáról, erről mit kell/lehet tudni?előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest