- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
válasz
N4ri87 #32009 üzenetére
Hát ez sajnos ennyit bir.Én már nem izgatom magam e miatt, de a kalibrálás tényleg segít ideig óráig. Nekem ez a progi segített [link], ua mint a recoveryben a wipe. de csodát nem lehet várni.
Pl ma megyek a szigetre, s már előre rettegek, hogy hogy fogja kibirni a teló (pedig amit lehet kikapcsolok -2G only, szinkronizálás nincs, apn lelőve, sztem max. 700 ig engedem a frekit, screen off ban 128, stb.), fényképezgetni fogok vele, megtelefonálni max. De lehet h fofom magam, s elviszem a jó öreg K750-et.
A köv. telónál a használati idő lényeges szempont lesz (a napfényben is leolvasható kijelzőről nem is beszélve, mert ez a dézin botrányos)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest