Új hozzászólás Aktív témák
-
lfarkas
aktív tag
Íme
-
Keef_Lee
senior tag
válasz lfarkas #2397 üzenetére
Hogy ez mitől függ azt nem tudom, de nekem is szépen lassan elkezdett csökkenni és mínusz 50-et mutatott, utána meg emelkedni, de azt is lassan, kb 100-ig. Mindezt úgy, hogy kb ugyanazon a magasságon közlekedtem vele. A változások kb. 2 -3 hét alatt zajlottak le. Most mintha jót mutatna, de ki tudja.
-
lfarkas
aktív tag
Sziasztok!
HMW2 Egy éjszakai töltés után nem működik a légnyomás-magasság kombó.
Tudnátok tanácsot adni mi a megoldás? Ecsetelt tisztítás és levegővel kifúvás, újraindítás, visszaállítás megvolt. Nem javult meg.
Üdvözlettel -
Keef_Lee
senior tag
Tegnap óta nem kaptam meg az értesítéseket a telefonról (iphone) az órára.
Észrevettem, hogy a Telefonon a Bluetooth kapcsoaltoknál ahol korábban 2 egymás alatti sorban is szerepelt a Honor MagicWarh 2-D34, ott csak a felsőhöz csatlakozik.
Próbáltam mind a két kütyüt újraindítani és elfejeltetni is, majd újra párosítani, de nem akarja csak egy sor van a telefonon a Bluetooth-nál második,a mi korábban volt az nincs. A Health alkalmazásban pedig nem akar párosodni.Ez csak valami szoftveres probléma lehet, mert, ha nem menne a BT, akkor nem kapcsolódna az első sorhoz sem.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz laczkaba #2388 üzenetére
Köszönöm!
Közben, nagy nehezen, találtam én is!
Ettől frissebbet nem találtam!
Latest Huawei Health mod app
Letöltés a cikk végén! 14.0.9.310.apk[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/videoton_dc_2050_e_hangfal_par_elado/friss.html
-
azureusz
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Honor Magic Watch 2 (MNS-B39), ami remekül működött Huawei P30-on. Tegnap váltotta a 3 éves telót egy Honor 90, de akadt némi gond az értesítésekkel.
Mivel a Honor Health nem támogatja a HMW2-t, így fel kellett telepítenem a Huawei Health-et. Ezzel még nem is volna baj, amúgy se lehetett volna az edzés előzményeket a Honor féle app-ba szinkronizálni. Az már zavaróbb, hogy pl. a telefonon beállított ébresztők nem csipognak az órán, illetve még van pár másik app is, amiknek az értesítése engedélyezve van, mégsem jelenik meg, pedig a P30-on ment. Értesítések ki-be kapcsolása, eszköz újra párosítás meg volt többször is.
Ilyennel találkoztatok akár Honor, akár másik, nem-Huawei telón? Esetleg van rá megoldás? -
Probert75
addikt
válasz Keef_Lee #2384 üzenetére
Régebben is volt olyan nekem, hogy nem is volt a kezemen, csak az asztalon hevert és azt mondta 14 óra alvás túl sok. Tehát régebben sem volt 100-as. Az értesítésekkel nekem jelenleg nincs gondom.
-
Keef_Lee
senior tag
Nálam is jelentkezett egy ideje ez a probléma, hogy ránézek és azt hiszem valami üzenet érkezett, de nem. Csak azt mutatja, hogy volt aktív telefon beszélgetésem korábban. Így gyakorlatilag egy hasznos funkciót ellehetetlenítettek.
Ráadásul, ha kitörlöm róla az üzenetet jobbra húzva, akkor még a legközelebbivel együtt visszajönnek a korábbi beszélgetések is aktív hívásként jelezve.
A másik, amit észrevettem, hogy egy ideje, ha alszom, akkor nem rezeg híváskor. Előtte csak, ha gondoskodtam róla, hogy ne zavarjon, akkor volt ez.
A harmadik, hogy pl. fogorvosnál azt jelzi, hogy 45 percet aludtam! Pedig nagyon nem, csak éppen nem mozogtam. Korábban szerintem ez sem így volt. (Az előző miatt pl. nem is rezeg a fogorvosnál, ha ha hívnak, mert azt hiszi, hogy alszom.)
Előtte nagyon elégedett voltam vele, de így ezek bosszantóak. Főleg, hogy szoftveresen szúrták el. -
KissG90
csendes tag
Uraim. Legyetek már hajlandóak 2 db kattintásra. Köszi a segitséget. De nagyon mellé mentetek.
-
soundman1
senior tag
válasz Lathronos #2381 üzenetére
A Health MNS-B39-nek mutatja az órámat, de az én órám a Beállitások menüje szerint LTN-B39, mert ez a régebbi típus. Telefongyártótól is függ a működés, de a régebbii HMW2-kre régota nem jött frissítés, így az is lehet az oka.
Ha az órád is MNS-B39-nek mutatja, akkor érthető, hogy jobb a kompatipilitás egy Xaomival.
Tegnap valamiért 1 alkalommal megint hívást jelzett az óra kimenő híváskor. Tesztelem tovább.SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
válasz KissG90 #2379 üzenetére
Azokra a tünetekre gondolsz, amiket én írtam?
Samsung A53-on megoldotta. Eddig annyi hiba maradt, hogy ma du. egy alkalommal elfelejtett bejövő híváskor csengeni, csak rezgett az óra.
Nézd meg a teló bluetooth beállításait. Nálad mit mutat? Milyen a teló típusa?SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
válasz soundman1 #2376 üzenetére
ultio: milyen telód van?
Most ez a beállítás megoldotta a hívás hallucinációt és az óra kapcsolat ledobást.
A Beviteli eszközt ki kell kapcsolni és az óra nem csinálja a kamu hívás jelzést, a Névjegyzék hozzáférése le legyen bekapcsolva és tudok az óráról újra hívni. Elég zavaró ez a panel, mert nem beállítani lehet dolgokat, hanem amikor működik egy funkció azt ki-bekapcsolgatva mutatja mi történik.Ha ez a megoldás, akkor megérte betegen itthon maradni ...
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
válasz Probert75 #2375 üzenetére
Szoktam törölni naponta többször, de most hogy mondtad, kitöröltem és nem kelt önálló életre az óra. Ez jó irány. Akkor már meg van, hogy nagyritkán miért nem csinálta. 👃A huawei telómon nem volt ez a nyavalya. Valamilyen beállítással meg lehet végleg szabadulni tőle?
ultio: ez a legzavaróbb, de néha csak rezeg és elfelejt csörögni; van hogy nem jelzi az értesítést; és rendszeres hogy többször megkapom az üzeneteket is. És akkor ott van még hogyha hívást indítok az óráról, akkor a kapcsolat létrejöttekor átadja a telónak a hívást, megszakad az óra és teló között a kapcsolat.
Fél éve mindent újratelepítettem, a teló beállításaiban már mindent ki-bekapcsolgattam, semmi változás. Huawei telóval újra párosítva meg működik minden.
Még a hiba az A53 dualsim beállításaiban keresendő, mert a TruePhone alkalmazásom nem tud emlékezni a 2. Sim utolsó hívásaira. Amúgy a gyári Telefon alkalmazással is előjön az órán a kamu hívás kijelzés.laczkaba: A modolt Health nem segített, azon is hívást jelez az óra.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
Van egy LTN-B19 modellű HMW2órám és egy Samsung A53 telóm egy ideje. Vártam hogy megoldja a bajom valamelyik Health frissités (most a legújabbat használom), de nem, továbbra is ha hívok valakit, akkor az óra úgy csinál mintha az előző hívás érkezne be a telóra, mutatja az óra hogy hívásom van.
Valakinek ötlet? Menjek vissza egy régebbi Health verzióra vagy állítsak valamit a telón?!SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
citizen05
tag
Frissült a firmware 1.0.110. - re.
Változást nem nagyon tapasztaltam. -
laczkaba
aktív tag
Frissült a firmware,228mb.Változást nem tapasztaltam.10.0.10.98.
[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz Probert75 #2366 üzenetére
Mivel az Alphabet amerikai cég, így várható volt. Mert a mocskos kínai kommunisták ne szennyezzék kémprogramjaikkal a play áruházat. Nem normálisak, de ezt már 200 éve tudjuk. Én már egy éve Huawei App Gallery-ből frissítem.
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
Probert75
addikt
[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
válasz Black_Raven #2364 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a linkeket, már felraktam anyósom telójára.
Jelenleg jól szuperál. Volt öröm, amoledes teló, nagyobb és szebb kijelző, és minden működik. Ja, és visszamenőleg minden adat magvan, megvannak az érmek, csillagok, lépések, stb.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Black_Raven
veterán
Van eredeti is. [link]
CB (ne a bétát tedd fel ha az apk.mirrorost rakod fel.)[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
CB
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segìtséget. Délelőtt megpróbálom rendbetenni a telefont.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
scyllarus
veterán
Kikerült a Playről egy ideje. Apk-ból telepíthető, frissül utána magától. Én is használtam Samsunggal, gond nélkül.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Probert75
addikt
-
szemesi69
addikt
A play áruházból még honor 50-re se tudtam letölteni. Viszont az alkalmazás apk formában letölthető. Ha privátban dobsz email címet, úgy eltudom küldeni. Nekem is ilyen órám van, jól működik. Samsung s20 fe is megy vele. Az alkalmazás frissül telepítés után.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
CB
senior tag
Sziasztok!
Anyósom (69 éves) kapott a családtól egy új samsung telefont.
Korábbi telefonja huawei volt, és egy honor magicwatch 2 -vel használta.
Az új samsung telefonnal milyen aplikációval tudom összekapcsolni az órát? Egyet se találtam.
Sagítsetek légyszi, mert mindene a lépésszám gyűjtés, és a heti, havi kihívások teljesítése. Jelenleg telefonálásra az új telefont használja, a régi telefonnal meg továbbra is összekötve maradt az óra.[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Probert75
addikt
-
Vikooo
addikt
Mivel tud többet a moddolt health app?
-
amarna
tag
Üdv! Egy kis segítségre lenne szükségem. Egyszerűen nem tudok custom számlapokat felrakni. A megfelelő helyről a legfrissebb mod Heals app telepítve, ugyan onnan hwt kiterjesztésű fájl letöltve, és teljesen mindegy, hogy gyökérkönyvtárba, vagy mappába teszem, a saját óraszámlapok-telepítéskezelőnél nincs telepítendő elem. Samsung telefon.
-
mateo91
tag
Hali, napokban fogom a telefonom cserélni iphone-ra.
Megvan már oldva a számlap csere ios-en?
Az órát nem akarom cserélni mert az üzemidő nagyon jó meg úgy minden. -
citizen05
tag
Békés ,boldog karácsonyt mindenkinek !!
-
Aakisan
senior tag
Kellemes ünnepeket!
-
citizen05
tag
válasz soundman1 #2337 üzenetére
Szia!
Nálam S21 FE-vel úgy működik, hogy először belépés a Huawei healt appba wifi+bt+ helyadat engedélyek megadása. Utána kilépés az appból ès kikapcsolom a netet ès a helyadatokat.
Ha csak simán bt-al kapcsolódtam a telefonhoz akkor csak max 2mp - ig jelzett az óra. S nem tudtam beszélni az óráról. -
soundman1
senior tag
Használja valaki a HMW2 órát Samsung A53 5G telóval? Van vele kompatibilitási probléma?
Vagy egy Honor 50 5G-t kapnék a cégtől, gondolom azzal jól működne. Bár most olvasom a GT2-vel egyik kollégának nem akar együttműködni.
Nem akarom a mostani jó órakompitibálást egy telefonváltás miatt megszenvedni.[ Szerkesztve ]
-
topyjo
aktív tag
Sziasztok!
Gt3-ra vàltás miatt eladó lett Honor Magic Watch2 órám.
Ezúst színű, karcmentes, dobozos àllapotban, bontatlan gyàri szíjakkal, olyan, mint az új.
Ha valakit èrdekel, privátban írjon." 10 milliárd légy nem tévedhet!"
-
Becksman
őstag
Huawei watch gt2e és ekozott gondolkodom(46mmes variáns). Itt mennyi használható zenére a 4gbbol? Watch gt2enél 2.2gb olvastam.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Lathronos
őstag
válasz Diamond500 #2325 üzenetére
Ez a Honor MW2 topic. Szerintem a saját Huawei Watch GT2 topikjában kéne feltenni a kérdést. Mi már 2 éve nem kapunk frissítést.
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
Diamond500
senior tag
GT2 42mm - re mi az aktuális firmware verzió?
-
gacsoi
senior tag
Üdv mindenki!
Az órám kijelzője el kezdett bohóckodni.
Ha a menüben próbálok navigálni, le fel futnak az ikonok.
Nagyon sokszor nem érzékeli az érintést.
Ez komplet kijelző csere? Volt már valakinél ilyen gond? -
scyllarus
veterán
válasz vlesi69 #2322 üzenetére
Vérnyomásmérést csak ez tud.
Nekem is a kerek tetszik, de rájöttem, a szögleteset sokkal kényelmesebb hordani."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz vlesi69 #2318 üzenetére
Egyelőre egyetlen Huawei tudja. A GT3-ak szenzoros felszereltségét nem ismerem, lehet, hogy ott tudják majd aktiválni, de kétlem, mert akkor említették volna a tesztekben, hogy csak engedélyre vár.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
őstag
válasz Mr. Nimbus #2311 üzenetére
Pont én is azután érdeklődtem volna hogyan lehetne mérésre késztetni. Lehet egy következő frissítéssel már használható le mert írták hogy igyen de hogy mikor? Nekem is 128/88-at mért és aztán semmit, hiába van az opciókba hogy meg lehet adni mérési időt semmit nem mér.
-
scyllarus
veterán
válasz Bendzsike #2314 üzenetére
Ha mindezek be vannak állítva, akkor pedig jónak kellene lenni. Nekem így tökéletesen működött Xiaomi telefonnal a HMW2, ami hardveresen ugyanaz, mint a GT2.
Biztos, hogy valahol ott lesz a gond pedig a háttérben futásnál, a megoldást is a teló oldalán kell keresni.[ Szerkesztve ]
-
Bendzsike
csendes tag
Szép estét.
Bocsi hogy ide írok, de a problémám hasonló mint az ittenieké.
Az lenne hogy... Óra egy Huawei watch gt 2, a teló egy Xiaomi mi 10 Pro. Telefon képernyőjének kikapcsolódása után X idő elteltével nem kapok értesítéseket az órára. Be van állítva hogy folyamatosan mutassa hogy csatlakozva van-e a kettő készülék egymáshoz. Amikor felébresztem a telót és felnyitom a képernyőzárat akkor jelzi hogy újra csatlakozott a két eszköz. Olyan mint ha az előbb említett x idő után szundiba rakná a kapcsolatot és ezért nem kapok értesítéseket. Persze újracsatlakozás után minden működik rendesen. Akkumulátor kímélő alul kivettem, zároltam az appot, automata indítás on, minden engedélyt megadtam neki, bluetooth helymeghatározás bekapcsolva... azaz mindent beállítottam.
Találkozott már valaki ilyennel vagy tud rá megoldást? -
keke25
csendes tag
válasz Mr. Nimbus #2311 üzenetére
Köszi! Én is így gondoltam, hogy valami “csel” van a dologban.
Nem mért mást, reggel láttam én is ezt a 128/88 eredményt. Ezek szerint nem is lesz más érték, szépen beállt a vérnyomásom! -
keke25
csendes tag
Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de ma azt vettem észre, hogy a Honor MW2 óra vérnyomást is mér. Most cseréltem telefont, Iphone-ra váltottam és ehhez csatlakoztattam az órát. Ma reggel 8-kor vérnyomás adat is megjelent a Huawei egészség alkalmazásban. Menüben alap beállítás, hogy reggel 8-kor és este 10-kor mérjen. Óra verzió 1.0.11.20, Huawei egészség app verzió 12.1.5.315.
Órán nincs vérnyomás menü, viszont az app-ban vérnyomásmérő eszközként csatlakoztatható az óra…[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Dimond G #2306 üzenetére
Mit értesz gyáriak alatt? Az órán gyárilag lévőket vagy a Huawei által elfogadottakat?
Mondjuk Iphonenal egyáltalán semmilyet nem tudsz rárakni.
Tetszőleges android telefonnal párosítva a többezer, a Healthben lévőt tudsz átküldeni (max 27 lehet)
Amit a fórumtárs írt, az a netről letöltött, egyéb forrásból származókra igaz."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Diamond500
senior tag
Apple-vel nem tudod, huawei es honorral sem.. mas telefon es mokolt health kell hozza
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Lett egy ilyen órám és az lenne a kérdésem, hogy Apple-el használva, van lehetőség óralapot rárakni a gyáriakon kívül?
Mert az alkalmazásban nem találtam ilyen opciót!
Illetve, hogy mi az utolsó szoftverfrissítésnek a verziószáma.
Honor MagicWatch 2-6A2
Köszönöm a válaszokat! -
gyuresz68
csendes tag
válasz Ferenczi Áko #2301 üzenetére
Az megvan, de semmi értesítés nem jön az órára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Usams biciklis telefon tartó
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest