Új hozzászólás Aktív témák
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Lett egy ilyen órám és az lenne a kérdésem, hogy Apple-el használva, van lehetőség óralapot rárakni a gyáriakon kívül?
Mert az alkalmazásban nem találtam ilyen opciót!
Illetve, hogy mi az utolsó szoftverfrissítésnek a verziószáma.
Honor MagicWatch 2-6A2
Köszönöm a válaszokat! -
Dimond G
senior tag
Megjelent az 1.0.10.78-as frissítés. Apple 13-on. Hibajavítás ahogy laczkaba írta!
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Tegnap mégis csak megvettem az órát! Ahhoz képest nem is volt horror ára! Főleg, hogy egyből átvehető volt!
Apple 13-al használom és az app működik, jó. Annak ellenére, hogy a store-ban fikázzák!
Elég sok dolgot mutat és lehet beállítani (sok óra app kipróbálása után mondva). Több alvásadatot mutat, mint az Apple Watch!
Az óra szép és elég nagy. Az értesítések megjönnek, az app nem alszik el és ha lecsatlakozik, legalább olyan gyorsan visszacsatlakozik, mint egy Apple Watch!
Ami zavar, hogy nem lehet időzíteni az Allways On kijelzőt! Éjjel nem szeretem, ha megy! Most manuálisan kapcsolom ki...
Az üzemidő reme, abból leszűrve ezt, hogy 52%-ról 3x frissítve az órát, illetve a mai napi tevékenységem Allways On kijelzővel 48%-on áll az óra!
Apple Watch-hoz képest kívánatos! (Ezt csak az aksira értem!)
Az óralapok közt szerencsére találtam nekem valót. Remélem változik a helyzet!
Egyszóval kellemesen csalódtam! -
Dimond G
senior tag
válasz scyllarus #2050 üzenetére
Úgy értettem, hogy ha netet visszakapcsolom, akkor jönnek-e értesítések az órára!
Nem volt egyértelmű a megfogalmazásom!
Sms, hívás net nélkül is megy.... jól írja Ferenczi Áko!
Azért kéredem, mert Amazfit óránál a Zepp alkalmazás ha elaludt és nem volt net (bármit állítottam a telón, órán) visszakapcsolva a netet nem jelzett az óra! Kiakasztott! Cserélném és eért kérdem, hogy a honor órája ezt nem csinálja Apple telóval! -
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Valaki használja az órát Apple telefonnal?
Ha igen, akkor van app hozzá és rendesen csatlakozik?
Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest