Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
-
Probert75
addikt
-
Keef_Lee
őstag
Erre az órára rá lehet tenni a Huawei GT2-höz készült számlapokat?
-
válasz
poizze123
üzenetére
Szerintem mivel az óra kisebb a benne lévő gps modul is kisebb kevesebb műholdat lát ezáltal pontatlanabb mint egy telefon ami rengeteg műholdat lát. Nekem is mért már pontatlan útvonalat a pályán mikor futottam körbe több alkalommal is benne volt egy két kitérés mikor egyenletesen futottam maximum fél méteres lehetett a kitérésem. Ezért indítom el a telefont is ha nálam van.
-
Throme
veterán
válasz
poizze123
üzenetére
Nálam
Health: 12.0.12.320 (naprakész)
Óra: 1.0.10.78 (naprakész)Az hogy naprakész, az mindaddig igaz, míg nem érkezik az újabb revízió. Hogy mi alapján, vagy mitől függ, hogy mikor érkezik, azt nem tudom.
Egyszer csak jelez a sw hogy van újabb verzió.Amúgy nem vettem észre semmit fw frissítés után, hogy változott volna.
Szépen működik az óra és teszi a dolgát. Nem fw frissítgetésre vettem
-
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Nem kell firmware frissítés hozzá az Egészség 12.0.12.320 verzióban már biztos bele került!
A kiválasztott edzésben a jobb oldali 4. Útvonal nevűre kell bökni és a kolléga által linkelt export lehetőségek fogadnak.

Sőt ha egy régebbi fájlod van és pl. hiányzik a Health-ben, majd kéred a fájlkezelőben, hogy nyissa meg, akkor vissza lehet így tölteni a hiányzó, elveszett adatokat. Ha ez így van, akkor ez még egy jó hír!
-
soundman1
senior tag
válasz
Keef_Lee
üzenetére
De lehet, csak nincs eredménye. Én már reklamáltam a Honornál és többször a Hiaweinél is. A Honor a B19 verzió miatt a Huaweihez küld, akik nem csinálnak semmit. Karácsony után írtam a Telekomnak is, mert onnan van az óra: hogy is van a 2 év garancia, a terméktámogatás? Azt válaszolták, utána néznek a dolognak. Tehát érzik, hogy ez nem fair velünk szemben a GT2 vevőkhöz képest. Megnézném a Telekom-Huawei levelezést...
A remény hal meg utoljára.Akinek B39 verziója van, az kapja a frissítéseket folyamatosan? A frissitéseket a Honor vagy a Huawei adja, és hogyan: a Huawei Health vagy a Petal Health kell a frissítéshez? Úgy látom a 11.0.14.90 firmware volt a legutolsó.
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven
üzenetére
Igen, láttam, ezért írtam, hogy LENNÉNEK.
-
Lathronos
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
A Magic Watch 2-t eltemette a Honor és a feledés homályába merült. Sajnos órákra nincs custom firmware. Pedig lenne rá igény, ha már a gyártó sz*rik a vevőire.
-
Black_Raven
veterán
válasz
scyllarus
üzenetére
Ez speciel a Huawei Watch GT 2 volt, nekem a Pro is tudja, persze többet is mint a sima, de igen. A lemaradás listátok mostmár nagyon jelentős, és úgy látom semmi esély a Honor frissitésére, bár én teljes szivemből drukkolok nektek, mert nem felejtem ezt a szép és jó órát.

-
scyllarus
veterán
Hát ezért lennének jók a frissítések.
-
Black_Raven
veterán
-
poizze123
csendes tag
-
Lathronos
őstag
-
poizze123
csendes tag
Sziasztok! GPS problémám van. Futás közben nem konzisztens a GPS. Az aktivitás indításánál kiírja, hogy frissítsem a GPS adatokat. Ez mit takar? Olvastam itt az oldalon, hogy van újabb frissítés. Nekem 10.32 a vége és mégsem ajánl fel frissítést, hiába keresem. Valaki tud erre megoldást?
-
Nyiaz
aktív tag
Sziasztok, Ha balra lapozunk, mit jelent az óra meg az ember ikon által jelzett adat? Bosszant de nem találom a választ....
-
scyllarus
veterán
A miért lenne jó a frissítés témához. A GT 2e ugyanez, csak nincs mikrofon a hívásokhoz. link
-
mistvan68
tag
Sziasztok! Ugyan nem HMW2 az órám,hanem Honor watch GS Pro,de a GS Pro-nak nincs normális topic-ja,ezért itt tenném fel a kérdésemlmivel sok a hasonlóság a két óra hardware és szoftvere között! Egy hetes a Honor watch GS Pro KAN-B19 órám.Szépen beüzemeltem egy Samsung Note9-el.Jött is rá két frissítés mindjárt,kettő is.A jelen firmware 10.1.3.52.Az órának így tudnia kellene a water draining(víz nagyfrekis kijáratás az órából) és a PIN funkciót,youtube teszten láttam.Viszont nálam nincs egyik sem.Próbáltam más telefonokkal is iPhon13 és LG V50 ThinQ,de azokkal sem tudok újabb frissítést előidézni,ami estleg felrakná ezeket a funciókat.Többször reset-eltem az órát és újra párosítva sincs előrelépés.Huawei-Health és Petal-Health-al is próbáltam,de semmi.Van viszont app telepítési lehetőség,amiben a Petal maps is benne van,azt feltelepítve ez sem működik az órán,csak egy magyarázó szöveg jelenik meg.Nem értem miért van ez.A water draining funkció jól jönne zuhanyozás után.Nem értem miért van ez így.Üdv.István
-
scyllarus
veterán
Megint elkezdte eldobálni az edzéseredményeket.
Érik a csere. -
válasz
Probert75
üzenetére
Pontosan!!!! Ezt már én is írtam a fórumokon, mert szinte mindenki pontos adatokat vár az óráktól, csak kb adatokat kapunk. Vérnyomásmérőben sem mindegy hogyan használjuk! Nekem és a nejemnek is van egy egy Blitzwolf óránk is, vérnyomást is mér, összehasonlítottuk a vérnyomás mérő adataival, és így lehet egy kb adatot kapni, és elég jó közelítői adatokat mér az óra.
-
Black_Raven
veterán
válasz
pajorgergo
üzenetére
Sztem a GT3ban is van olyan pontos mint amit a homlokod elé raknak, vagyis arra jó hogy megmutatja hogy lázas vagy. Az már mindegy hogy 38° vagy 39°, menj orvoshoz, arra jó.
-
scyllarus
veterán
válasz
pajorgergo
üzenetére
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Biztos, ez is az a kategória mint a GT3-nál a testhőmérséklet mérés.
Van de nem túl hasznos mert pontatlan. -
scyllarus
veterán
válasz
Keef_Lee
üzenetére
Én mindig Huaweit használtam, nincs összehasonlítási alapom. Amennyire máshonnan hallottam, valóban felülmér. A nagyon azért nem igaz. Igazából mindegy, professzionális felhasználásra amúgy is alkalmatlan, hétköznapra meg elég viszonyítani egymáshoz a mért eredményeket, ugyanannyival téved mindig, szóval arra alkalmas. Amúgy meg kicsit feljebb állítom a célt, és ennyi.
-
Keef_Lee
őstag
A lépésszámlálója korrekten mér ennek az órának?
Mert két másik fajta órát viselővel nagyjából együtt mozogva is nagyon eltérően sokat lépek. -
macy
addikt
válasz
Black_Raven
üzenetére
GT2-n, MagicWatch2-n nincsenek letölthető appok.
-
Probert75
addikt
A vérnyomást ezek szerint nem tudjátok hogyan kell szabályosan mérni. A vastagon kiemelt részt ajánlom figyelmetekbe!
"A vérnyomásmérés előtti 30 percben nem szabad dohányozni, koffein, alkohol, tein vagy taurin tartalmú italokat fogyasztani. A vérnyomásmérés előtt nyugodt, zaj és stresszmentes környezetben való ülő helyzet szükséges.
A vérnyomásmérés ülő helyzetben történik, a beteg háta megtámasztva van, alkarja pedig az asztalon a szív magasságában megtámasztva fekszik, izomfeszülés nélkül.
A vérnyomásmérés technikai kivitelezése1. a megfelelő méretű mandzsettát teljesen leeresztett állapotban a lemeztelenített felkarra helyezzük (figyelem: a csuklón mérők az ott futó más keliberű erek, valamint a műszerek pontatlansága miatt nem javasoltak) 2-3 cm-rel a könyökhajlat felett. Bizonyos, régebbi típusú készülékek megjelölnek egy pontot, amelynek a felkar belső – alsó harmadára kell esnie, ugyanis itt az artériáról, a kari ütőérről veszi a mintát.
2. ha félautomata készülékünk van, a pumpa segítségével a mandzsettát felpumpáljuk egy várható érték fölé, legalább 160-170 Hgmm magasságra, ha beteg ismert magas vérnyomásos, ennél magasabb, akár 200-as értékre is szükséges felpumpálni (automata készülék ezt magától elvégzi)
3. a pumpán lévő gomb megnyomásával a mandzsettából a levegő kiáramlik és a műszer a mérést elkezdi. Amennyiben teljesen automata vérnyomásmérőt használunk ez a felpumpálást is és a mandzsetta leengedését is automatikusan végzi. A mérés végén három számot látunk a kijelzőn: az első szám a szisztolés vérnyomás értéke, ez mindig a másodiknál egy magasabb szám, a második szám a diasztolés vérnyomás értéke. A harmadik pedig a pulzus, mely a percenkénti szívverést mutatja meg." -
Black_Raven
veterán
válasz
pajorgergo
üzenetére
-
Keef_Lee
őstag
A bővítés, az új funkciók érdekelnének. Pl. Vérnyomás (még ha nem is korrekt, de trend figyelésre jó lehetne), számológép, hogy ne a telefont kelljen előkapni.
Persze sok igény van felhasználónként.
Nekem most pl. egy vásárló lista funkció sem ártana.
Jegyzetben létrehozva, órára töltve egyszerűbb lenne a boltban néha ránézni, mint a papírt gyűrögetni, ami a főnök írt.
Lehetne mondjuk, amit már a kosárba raktam azt az órán áthúzom, pipálom... (Valami padlós megoldásnak lehet, hogy jó a viberben küldött listát üzenetben nézegetni. Majd kipróbálom, ráveszem, hogy ott küldje...) -
Throme
veterán
válasz
Black_Raven
üzenetére
A folyamatos véroxigén mérés az milyen? Itt a statikus, egyszeri mérésnél is mozdulatlannak kell lenni, különben nem mér azóra.
Bőrhőmérséklet nem lenne rossz.
Más gyártók (nem óra) is ezt csinálják elég sűrűn, hogy az aktuális termékcsaládot már leszarják és a következőre fókuszálnak...
Ami nem mentség, csak nem példa nélküli... -
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Én is pont a frissités hiánya és a mellébeszélés miatt váltottam még áprilisban Huawei Watch Fitre ami ugyan kapott frissitést de hiányzott a kerek óra és a fém design, ezért pár hónap után Huawei Watch GT2 Pro-ra váltottam. 2 frissitést kapott hónapok óta az óra. Természetesen van app telepités benne kb 30 appból lehet választani de folyamatosan bővül. Ami nektek nincs az a Visszaút funkció a GPS-el. Ha eltévednél visszavezet az Indulási pontra, automatikus véroxigén mérés, a Health app mutat Bőrhőmérsékletet is de az nem aktív, Időjárás minden előrejelzéssel, holdnaptár, napnyugta/napkelte, az Egészséges élet, nem tudom nálatok műxik e. Szóval van 1-2 funkció, az edzéseknél is bővült valami. Vagyis teljesen igazatok van, mert bugfixek is jöttek és nem korrekt a mostmár 2 cég hozzáállása. Ettől függetlenül én sem vagyok beájulva a Huawei frissitésével, mert ahogy nézem a GT3 és Watch3 szériával foglalkoznak jobban, és ahhoz képest lexarják a szuper prémium kiadású GT2 Pro kiadást is, ami megdöbbentő..
-
soundman1
senior tag
válasz
Babetta-X
üzenetére
Megértelek, remélem bejön a váltás.
Chateltem egyet a huawei üsz-al. Sajnos nem tud segíteni, a szokásos akadályokba ütköztem. Kértem a hölgyet továbbítsa a kérésem a vezetés felé és legyen szíves mailben visszajelezni. A hölgy megígérte, hogy továbbítja kérésem és visszajelez mailen. Hát most ennyit sikerült tenni az ügyben.
Köszönöm, hogy meghallgattatok. -
Babetta-X
senior tag
-
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Írtam a hihonor-nak, gyorsan meg is jött a válasz:
"Valóban mostmár két különböző cégről van szó, múlt év szeptembere óta. Jelen pillanatban két modell található meg a piacon, ahogy Ön is leírta. Az LTN-B19 Huawei által gyártott, az LTN-B39 pedig Honor által gyártott eszköz. Mivel Önnek a Huawei által gyártott modellje van, ezzel kapcsolatos kérdésekben a Huawei ügyfélszolgálata tud Önnek segíteni, illetve hogyha garanciális javításra van szükség ugyancsak a Huawei segíthet."Szóval akinek B19 modelle van azt a huawei szervizeli, akinek B39-e azt a Honor. Nem csak a frissítésről, hanem a szervizről is szól e kérdés.
Babetta-x: Köszi a segítséget, de nem szeretnék váltani, csak dühít a dolog. Még próbálkozom a Huawei üsz-nál is. Nem csak rólam, hanem minden HMW2 tulajról van szó.
-
scyllarus
veterán
válasz
gyemipapa
üzenetére
Mondjuk nfc, pontosabb pulzusmérés edzés közben, appok telepítése? Ezeket megkapta a GT2... A javításokról nem is szólva, a mai napig eldob teljesen néha egy-egy edzést az óra. Eleinte újra is indult olyankor és gyakran csinálta, aztán már csak kilépett a számlapra és ritkábban fordult elő, most már nagyon ritka, de csinálja még. És ez mondjuk pont fontos dolog.
Ha nem kellett még BIOSt frissítened, akkor túl gyakran cseréltél komplett számítógépet
Egyébként leírtam: a legnagyobb gond a hazudozás, ami a márkát jellemzi. És jellemző náluk ez a Huawei/Honor megkülönböztetés azonos hardver esetén. -
Babetta-X
senior tag
válasz
soundman1
üzenetére
Sajnos ezt a kérdést szerintem is el kell engedni, ha nagyon zavar a dolog marketplaceon pikk-pakk el tudod adni a hmw2-őt, és venni egy gt2-őt, mondjuk karácsony előtt nőttek volna az esélyeid, de januárban is fogsz vevőt találni ha ennyire zavar a dolog.
Engem a technikai része jobban zavarna, tehát, hogy a frissítésekkor a gps elérést is időnként javítják stb... -
soundman1
senior tag
Nem mindenki tud és akar pár évente 40-50 eFt-ot fizetni egy luxuscikkért csak azért mert a gyártó úgy gondolta, hogy elengedte a termékét. Nekem ez luxus úgy, hogy a GT2 megkapta a napokban az újabb (immáron vagy 5.) frissítést.
A gond az, hogy a termékkel egy szolgáltatást is megvásárol az ember, és itt a törődés már 1 éve megszűnt. A topik is szépen elcsendesült - ahogy Keef_Lee is érdeklődött, hogy mi van - ugyanis nincs miről írni.
Nekem nem csak az a fontos, hogy valami jól működjön, hanem legyen hozzá frissítés is. Ez nem csak arról szól, hogy különbözőek vagyunk, hanem nagyon etikátlan a GT2 tulajokhoz képest a HMW2 tulajokhoz való hozzáállás.
Ezekben az órákban még rengeteg lehetőség van technikailag. Talán még az alkalmazás telepítést is megkapják a GT2 tulajok.
Amikor pl. a többnapos időjárás előrejelzést megkaptuk az órára az volt az első, hogy keressek egy olyan óralapot, ami kezeli a widgeteket. Végül csináltam magamnak egyet, ami tetszett.
Nem nagy dolgot vár az ember csak törődést. Ezért kérdeztem, hogy ismer valaki olyan Honor supportot, ahonnan érdemi választ kaphat az ember? -
gyemipapa
senior tag
Én sem értem ezt a "ménemjönmáafrissítés" dolgot. Az órám egy éve kifogástalanul működik, és erre mondják, hogy ami jó, azt nem kell megjavítani. Ki mit várna egy "frissítéstől"???
Ahogy 30 éve van számítógépem, "kicsit" konyítok is hozzá, de még a büdös életben nem volt szükségem BIOS frissítésre. Mások meg ezen görcsölnek. Más az, ha valamely funkció nem működne rendesen, és ezt egy frissítés megoldaná. -
soundman1
senior tag
válasz
Keef_Lee
üzenetére
Azért botrányos a Huawei-Honor féle hozzáállás HMW2-höz (a többi Honor okosóráról nincs infóm). Ha tudom előre, hogy a Huawei kap frissítéseket a Honor meg egymidő után nem, akkor inkább azt vettem volna meg anno.
Többször írtam a Huaweinek és a kamu szövegüket nyomták, hogy a szerverről hamarosan letölthetők lesznek a frissítések. Milyen már, hogy 1 éve nem adnak ki semmilyen frissítést, mert azt mondják, hogy a LTN-B19-t a Huawei gyártotta Honor név alatt, de se a Huawei, se a Honor a Honor cég eladását követően nem biztosít már tovább frissítést. Ha a Huawei leánycége volt a gyártáskor a Honor, kötelessége lenne a terméktámogatást biztosítani, mert ő gyártotta azt! És a Huawei Health sem változott, mai napig arra kell kapcsolódnunk. Majd suttyomban kiadja az új Honor cég ugyanazt az órát LTN-B39 verzióval. Ehhez pofa kell ez jogilag nem Oké és semmi köze az USA féle terméktámogazás megvonáshoz.
Kihez lehet fordulni ez ügyben? Van a Honornak MO-i ügyfélszolgálata? Vajon azok mit mondanak erre? -
-
Keef_Lee
őstag
No, mi van itt kérem napok óta?!
Mindenkinek működik minden remekül? Meg új szoftver sincs, amiről lehetne beszélni. Így inkább mindenki bejglizik.
Én közben arra jöttem rá, hogy van olyan óralap, ami esetében nem írja, ki, hogy ki keres telefonon, csak a telefonszámot.
Egyébként első ránézésre jók az óralapok, de azóta mindegyikkel, van valami bajom
Nem nagy gondok, de valamit még beletennék, vagy valamik pluszban vannak és így nem olvasható olyan könnyen, stb.
Az aranypatkány nevűt meg ki nem állhatom
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
szukjozsef
üzenetére
-
szukjozsef
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Én ilyet használok,passzol szuperül de vigyázz mert nem üvegből van hanem valami puha műanyagból van, a kijelző minőségéből nem ront semmit,10 hónapja fenn van és meg se moccan.
-
kaszlaci
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Szia,
én próbálkoztam ilyennel, de nem jött be, rugalmas a széle és már egy kisebb nyomásra, ütődésre felemelte az üvegfóliát a kijelzőről.
-
scyllarus
veterán
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Tudom, de majd válaszol olyan is, aki esetleg használja. Én csak azért írtam le a tapasztalataimat, hogyha nem muszáj, ne adj ki rá feleslegesen pénzt.
Természetesen neked lehet célszerű használni (olyan munkakörnyezet, sport, ami igényli az extrém védelmet), csak jeleztem, általános használat esetén nincs szükség ilyenre.
Nem pörög annyira a topik, hogy elvesszen a konkrét válasz az én hsz-em miatt
-
scyllarus
veterán
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Nem, nem látom értelmét. Naponta 5x verem oda dolgokhoz, több, mint egy év alatt egy mikrokarc sem lett rajta.
-
Ferenczi Áko
addikt
Használ valaki ilyen üvegfóliát az órájához? Mennyire vált be?
-
scyllarus
veterán
válasz
navigandus
üzenetére
Le van maradva a Huawei nevűtől, én visszaraktam azt. Nem kell link, ott a Playen, Petal Health. Olyan az ikonja, mint IOS-en a Huawei Egészségnek, fehér-piros.
-
leftyke
aktív tag
-
scyllarus
veterán
válasz
navigandus
üzenetére
Még az XDA-n is csak egy 3 hsz-es topik van róla. Fura, mert tényleg adná magát. Szerintem senki nem csinálta meg.
-
leftyke
aktív tag
Üdv tulajok. 1napja vagyok tulaj. Nagyon szeretem,amit tud nekem még sok is. Viszont üzenet értesítésnél valamiért egy üzenetet 4* jelenít mwg ami bosszantó. Valakinek ötlet? Xiaomi mi 9litehoz van párosítva
Annyi,hogy nekem watch gs pro az óra
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Baseus Airpow Power Bank 20 000 mAh, Csak kipróbálva!
- Régi okostelefon tokok - 500 Ft/darab
- Apple Airtag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Apple Airtag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Kettőt rendeltem, egy Fekete is jött.
Egy nagyon jó barátom haverja rendes volt és megrendelte nekem a lünetta védőt az órára .

Érik a csere.
Lehetne mondjuk, amit már a kosárba raktam azt az órán áthúzom, pipálom... (Valami padlós megoldásnak lehet, hogy jó a viberben küldött listát üzenetben nézegetni. Majd kipróbálom, ráveszem, hogy ott küldje...)