Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
őstag
válasz
vlesi69
üzenetére
Nem, mert frissül a Huawei egészség app is az iphone-on.
A számlapcsere, meg a zene órára töltés menüpont hiánya gond csak az iphone-on. Ezeket viszont megoldottam egy droidos telefonról. Aztán utána visszaálltam az iphone-ra és megmaradtak a feltöltöttek az órán. Így tudok onnét választani, ha kell. Körülményes, de jobb mint a semmi. -
gyemipapa
senior tag
válasz
vlesi69
üzenetére
Nem hiszem, hogy nagyon lennének, akik napokig nem használják, általában napi használatra vettük. Egyébként lehet, hogy van ilyen automatikus kikapcsolás benne, de lehet, csak lemerül. Én ha napokig nem használnám, eleve kikapcsolnám, mint egy használaton kívüli telefont is.
-
-
soundman1
senior tag
válasz
vlesi69
üzenetére
Huawei telóról vettem 1 számlapot, nincs rögzitve a bankkártya adat a huawei fiókban, de a kártyával ki tudtam fizetni.
Milyen fizetési app kellene még, melyikre gondoltál?gacsoi: Az jó hír lenne, ha már más eszközökön is lehetne vásárolni. De ha a felugróablakot engedélyezted, akkor nincs más ötletem, talán még mindig nincs aktiválva a fizetés. A Xiaomi-nál nézd meg a többi beállítást is, Képernyőfedvény vagy minek hívják is engedélyezve van-e, ami egy alkalmazás feletti másik alkalmazás megjelenítéséért felel.
Mi a Health és HMS verziója?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- További aktív témák...
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Creality Nebula Camera
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm!