Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • soundman1

    senior tag

    válasz Probert75 #2375 üzenetére

    Szoktam törölni naponta többször, de most hogy mondtad, kitöröltem és nem kelt önálló életre az óra. Ez jó irány. Akkor már meg van, hogy nagyritkán miért nem csinálta. 👃A huawei telómon nem volt ez a nyavalya. Valamilyen beállítással meg lehet végleg szabadulni tőle?

    ultio: ez a legzavaróbb, de néha csak rezeg és elfelejt csörögni; van hogy nem jelzi az értesítést; és rendszeres hogy többször megkapom az üzeneteket is. És akkor ott van még hogyha hívást indítok az óráról, akkor a kapcsolat létrejöttekor átadja a telónak a hívást, megszakad az óra és teló között a kapcsolat.
    Fél éve mindent újratelepítettem, a teló beállításaiban már mindent ki-bekapcsolgattam, semmi változás. Huawei telóval újra párosítva meg működik minden.
    Még a hiba az A53 dualsim beállításaiban keresendő, mert a TruePhone alkalmazásom nem tud emlékezni a 2. Sim utolsó hívásaira. Amúgy a gyári Telefon alkalmazással is előjön az órán a kamu hívás kijelzés.

    laczkaba: A modolt Health nem segített, azon is hívást jelez az óra. :o

    [ Szerkesztve ]

    SAMSUNG A53+HMW GT2; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III

Új hozzászólás Aktív témák