Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
soundman1
üzenetére
A Huawei által gyártott LTN-B19 modellű HMW2 nagyon nem jól működött a telómmal. A váltásban gondolkodtam, de húzós lett volna, és én csak arra vágytam, hogy jól működjön a régi kedvencem.
Így hát vettem egy törött kijelzőjű Huawei Watch GT2-t és beleraktam a HMW2-be.
Azóta nincs gondom a Samsung telóval és még pár új funkcióval is okosabb lett a régi órám:
-
soundman1
senior tag
válasz
Lathronos
üzenetére
A Health MNS-B39-nek mutatja az órámat, de az én órám a Beállitások menüje szerint LTN-B39, mert ez a régebbi típus. Telefongyártótól is függ a működés, de a régebbii HMW2-kre régota nem jött frissítés, így az is lehet az oka.
Ha az órád is MNS-B39-nek mutatja, akkor érthető, hogy jobb a kompatipilitás egy Xaomival.
Tegnap valamiért 1 alkalommal megint hívást jelzett az óra kimenő híváskor. Tesztelem tovább. -
soundman1
senior tag
-
soundman1
senior tag
válasz
soundman1
üzenetére
ultio: milyen telód van?
Most ez a beállítás megoldotta a hívás hallucinációt és az óra kapcsolat ledobást.
A Beviteli eszközt ki kell kapcsolni és az óra nem csinálja a kamu hívás jelzést, a Névjegyzék hozzáférése le legyen bekapcsolva és tudok az óráról újra hívni. Elég zavaró ez a panel, mert nem beállítani lehet dolgokat, hanem amikor működik egy funkció azt ki-bekapcsolgatva mutatja mi történik.Ha ez a megoldás, akkor megérte betegen itthon maradni ...
-
soundman1
senior tag
válasz
Probert75
üzenetére
Szoktam törölni naponta többször, de most hogy mondtad, kitöröltem és nem kelt önálló életre az óra. Ez jó irány. Akkor már meg van, hogy nagyritkán miért nem csinálta. 👃A huawei telómon nem volt ez a nyavalya. Valamilyen beállítással meg lehet végleg szabadulni tőle?
ultio: ez a legzavaróbb, de néha csak rezeg és elfelejt csörögni; van hogy nem jelzi az értesítést; és rendszeres hogy többször megkapom az üzeneteket is. És akkor ott van még hogyha hívást indítok az óráról, akkor a kapcsolat létrejöttekor átadja a telónak a hívást, megszakad az óra és teló között a kapcsolat.
Fél éve mindent újratelepítettem, a teló beállításaiban már mindent ki-bekapcsolgattam, semmi változás. Huawei telóval újra párosítva meg működik minden.
Még a hiba az A53 dualsim beállításaiban keresendő, mert a TruePhone alkalmazásom nem tud emlékezni a 2. Sim utolsó hívásaira. Amúgy a gyári Telefon alkalmazással is előjön az órán a kamu hívás kijelzés.laczkaba: A modolt Health nem segített, azon is hívást jelez az óra.

-
soundman1
senior tag
Van egy LTN-B19 modellű HMW2órám és egy Samsung A53 telóm egy ideje. Vártam hogy megoldja a bajom valamelyik Health frissités (most a legújabbat használom), de nem, továbbra is ha hívok valakit, akkor az óra úgy csinál mintha az előző hívás érkezne be a telóra, mutatja az óra hogy hívásom van.
Valakinek ötlet? Menjek vissza egy régebbi Health verzióra vagy állítsak valamit a telón?! -
soundman1
senior tag
Használja valaki a HMW2 órát Samsung A53 5G telóval? Van vele kompatibilitási probléma?
Vagy egy Honor 50 5G-t kapnék a cégtől, gondolom azzal jól működne. Bár most olvasom a GT2-vel egyik kollégának nem akar együttműködni.
Nem akarom a mostani jó órakompitibálást egy telefonváltás miatt megszenvedni. -
soundman1
senior tag
-
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Nem kell firmware frissítés hozzá az Egészség 12.0.12.320 verzióban már biztos bele került!
A kiválasztott edzésben a jobb oldali 4. Útvonal nevűre kell bökni és a kolléga által linkelt export lehetőségek fogadnak.

Sőt ha egy régebbi fájlod van és pl. hiányzik a Health-ben, majd kéred a fájlkezelőben, hogy nyissa meg, akkor vissza lehet így tölteni a hiányzó, elveszett adatokat. Ha ez így van, akkor ez még egy jó hír!
-
soundman1
senior tag
válasz
Keef_Lee
üzenetére
De lehet, csak nincs eredménye. Én már reklamáltam a Honornál és többször a Hiaweinél is. A Honor a B19 verzió miatt a Huaweihez küld, akik nem csinálnak semmit. Karácsony után írtam a Telekomnak is, mert onnan van az óra: hogy is van a 2 év garancia, a terméktámogatás? Azt válaszolták, utána néznek a dolognak. Tehát érzik, hogy ez nem fair velünk szemben a GT2 vevőkhöz képest. Megnézném a Telekom-Huawei levelezést...
A remény hal meg utoljára.Akinek B39 verziója van, az kapja a frissítéseket folyamatosan? A frissitéseket a Honor vagy a Huawei adja, és hogyan: a Huawei Health vagy a Petal Health kell a frissítéshez? Úgy látom a 11.0.14.90 firmware volt a legutolsó.
-
soundman1
senior tag
válasz
Babetta-X
üzenetére
Megértelek, remélem bejön a váltás.
Chateltem egyet a huawei üsz-al. Sajnos nem tud segíteni, a szokásos akadályokba ütköztem. Kértem a hölgyet továbbítsa a kérésem a vezetés felé és legyen szíves mailben visszajelezni. A hölgy megígérte, hogy továbbítja kérésem és visszajelez mailen. Hát most ennyit sikerült tenni az ügyben.
Köszönöm, hogy meghallgattatok. -
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Írtam a hihonor-nak, gyorsan meg is jött a válasz:
"Valóban mostmár két különböző cégről van szó, múlt év szeptembere óta. Jelen pillanatban két modell található meg a piacon, ahogy Ön is leírta. Az LTN-B19 Huawei által gyártott, az LTN-B39 pedig Honor által gyártott eszköz. Mivel Önnek a Huawei által gyártott modellje van, ezzel kapcsolatos kérdésekben a Huawei ügyfélszolgálata tud Önnek segíteni, illetve hogyha garanciális javításra van szükség ugyancsak a Huawei segíthet."Szóval akinek B19 modelle van azt a huawei szervizeli, akinek B39-e azt a Honor. Nem csak a frissítésről, hanem a szervizről is szól e kérdés.
Babetta-x: Köszi a segítséget, de nem szeretnék váltani, csak dühít a dolog. Még próbálkozom a Huawei üsz-nál is. Nem csak rólam, hanem minden HMW2 tulajról van szó.
-
soundman1
senior tag
Nem mindenki tud és akar pár évente 40-50 eFt-ot fizetni egy luxuscikkért csak azért mert a gyártó úgy gondolta, hogy elengedte a termékét. Nekem ez luxus úgy, hogy a GT2 megkapta a napokban az újabb (immáron vagy 5.) frissítést.
A gond az, hogy a termékkel egy szolgáltatást is megvásárol az ember, és itt a törődés már 1 éve megszűnt. A topik is szépen elcsendesült - ahogy Keef_Lee is érdeklődött, hogy mi van - ugyanis nincs miről írni.
Nekem nem csak az a fontos, hogy valami jól működjön, hanem legyen hozzá frissítés is. Ez nem csak arról szól, hogy különbözőek vagyunk, hanem nagyon etikátlan a GT2 tulajokhoz képest a HMW2 tulajokhoz való hozzáállás.
Ezekben az órákban még rengeteg lehetőség van technikailag. Talán még az alkalmazás telepítést is megkapják a GT2 tulajok.
Amikor pl. a többnapos időjárás előrejelzést megkaptuk az órára az volt az első, hogy keressek egy olyan óralapot, ami kezeli a widgeteket. Végül csináltam magamnak egyet, ami tetszett.
Nem nagy dolgot vár az ember csak törődést. Ezért kérdeztem, hogy ismer valaki olyan Honor supportot, ahonnan érdemi választ kaphat az ember? -
soundman1
senior tag
válasz
Keef_Lee
üzenetére
Azért botrányos a Huawei-Honor féle hozzáállás HMW2-höz (a többi Honor okosóráról nincs infóm). Ha tudom előre, hogy a Huawei kap frissítéseket a Honor meg egymidő után nem, akkor inkább azt vettem volna meg anno.
Többször írtam a Huaweinek és a kamu szövegüket nyomták, hogy a szerverről hamarosan letölthetők lesznek a frissítések. Milyen már, hogy 1 éve nem adnak ki semmilyen frissítést, mert azt mondják, hogy a LTN-B19-t a Huawei gyártotta Honor név alatt, de se a Huawei, se a Honor a Honor cég eladását követően nem biztosít már tovább frissítést. Ha a Huawei leánycége volt a gyártáskor a Honor, kötelessége lenne a terméktámogatást biztosítani, mert ő gyártotta azt! És a Huawei Health sem változott, mai napig arra kell kapcsolódnunk. Majd suttyomban kiadja az új Honor cég ugyanazt az órát LTN-B39 verzióval. Ehhez pofa kell ez jogilag nem Oké és semmi köze az USA féle terméktámogazás megvonáshoz.
Kihez lehet fordulni ez ügyben? Van a Honornak MO-i ügyfélszolgálata? Vajon azok mit mondanak erre? -
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Mire gondolsz nem értem?
Nekem működik! (Bár korábban nekem nem működött e funkció, csak a beta-val).
Régi B19-es modellű HMW2 órám van; Huawei telón Appgalleryből frissített 12.0.11.300 verziójú Health fut és van óraszámlap hozzáadás. Kipróbáltam a saját számlapomat fel-le tudtam tenni az órára. -
soundman1
senior tag
Egyesek már tudnak saját eszközről számlapot feltölteni a gyári Health app-al.
Huawei Watch GT2 fórum
Nekem működik! 👍 -
soundman1
senior tag
válasz
gyuresz68
üzenetére
A 3 lépést nézd meg, mert a legtöbb nem Huawei, Honor mobilnál szükséges, mert különben valamilyen anomália jelentkezik.
Számlapot készíteni szerintem egyetlen progival tudsz: Nuno Bessa Facemaker programjával. Keress rá youtube-on, hogy lásd miről van szó. Itt egy link, ahova én feltöltöttem az általam szerkesztett számlapot. A videó alapján nagyon egyszerű, de volt hogy nem azt és úgy csinálta a progi ahogy kell, illetve én, mezei felhasználó közben jöttem rá, hogy még ezt-azt is meg tudok csinálni vele, pl. az alkalmazást ikonról gyorsindítással elérni, ezért 3 hónap szabadidőm ráment a saját számlapom elkészítésére. A programért 5 eurot kér Nuno, a youtube alatti linken kérheted a vásárlást.
A http://hwgtfaces.com/ oldalon nem találtál megfelelő számlapot?
-
soundman1
senior tag
válasz
gyuri2008
üzenetére
Én se tudtam addig a Minos névről, míg az Ügyfélszolgálat nem írta meg az óra sorozatszáma alapján, hogy nekem olyan van (lásd fenti, 1889. hsz-ban válaszukat). Az óra magyarországi Telekomos, teló mellé adták.
Eddig úgy tudtuk, hogy van kínai és global verzió. Vagy ezek szerint van más is? -
soundman1
senior tag
2 db optimalizáció és 1 extrém időjárás előrejelzés és az időjárás alk.-ba 1 holdfázis kijelzés (ha jól emlékszem) funkció érkezett. Azért ne becsüljük le az optimalizációt se, mert ezzel javítják az egyes teló típusokkal a kompatibiltást, illetve a meglévő funkciók javítása is fontos. A legutóbbi update 44 MB volt. Ekkora méretbe már jókora javítócsomag belefér.
Mellesleg ne várjon senki egetverő újdonságot, új funkciót. Ha arra vágysz, vedd meg az új órájukat. Legalábbis a gyártó így godolja. Ez van. -
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Ja, így van, és tegnap megjött a huawei tesóra a 4. update.
Éedeklődtem és ezt a választ kaptam 10 napja a support@honorhelp.zendesk.com mail címről:
"17 Aug 2021, 13:15 CESTKedves Péter!
Köszönöm szépen a válaszát!
A G8.......1100455 sorozatszámú eszköz modell neve: Minos-B19VEgyeztettem a technikus kollégákkal az elérhető frissítéseket illetően és szeretném tájékoztatni,
hogy a Honor MagicWatch 2 típusú készülékre a 1.0.11.20 verzió a legfrissebb.Amint lesz frissebb verzió az eszközre, azt a rendszer jelezni fogja.
Amennyiben bármilyen további kérdései lennének, írjon nekünk bizalommal!
Üdvözlettel,
Vivien
Honor Magyarország
Ügyfélszolgálat" -
soundman1
senior tag
válasz
pajorgergo
üzenetére
👍
-
soundman1
senior tag
válasz
pajorgergo
üzenetére
Ott beakadhatott valami, egy 1000-sel többet mutat. Újraindítás vagy egy helyreállítás nem oldotta meg?
-
soundman1
senior tag
Ezért kérdeztem nem rég, hogy hozzánk képest a GT2 már 3 frissítést kapott.
A két márka szétválása után jó lenne tudni, hogy mi lesz a Huawei felügyelete alatt készült, korábbi Honor termékekkel. Ha az egészség app frissül, akkor az óra fw-e miért is nem? Remélhetőleg átmeneti a dolog, és az új cég kezdeti teendői után a fw frissítésre is lesz idejük. -
soundman1
senior tag
válasz
Jacques
üzenetére
Ha más nem segít, akkor a szokásos androidos buhera - a Fiókközpontban és az Egészség appban adatok felhőbe szinkronizálása, majd - egymás után kipróbálva a következőket mindaddig, amig meg nem szűnik a hiba:
teló újraindítása;
HMS Core alkalmazásinformáció megkeresése, majd Tárhely/Tárhely kezelése/Adatok törlése;
végül HMS Core Frissítések eltávolítása (3 pötty), majd, újraindítás és a legújabbra update.
Nincs jobb ötletem. -
soundman1
senior tag
A 04.29-i, nem Huawei, Honor mobilok fizetős óralap letöltési lehetőségre alábbi válasz érkezett:
Mondjuk azt mondták korábban, hogy nem lehetek fejlesztő és Telegramon mégis kaptam útmutatást és regisztráltam magam fejlesztőnek. Csak azt kell még kideritenem, hogy miért nem fogadták el az óralap feltöltési kérelmem.
Amúgy van 7.515 Health verzió, néhány hobajavitást írnak.
Ami szerintem új: a Profilban van lehetőség vészhelyzeti infprmációt megadni. -
soundman1
senior tag
Mindenkinél 1.0.11.20 az utolsó firmware az órán? Már jó ideje nem jön új update. H Watch GT2 azóta már 3 update-t kapott, most a 1.0.12.20-t szórják.
-
soundman1
senior tag
válasz
vlesi69
üzenetére
Huawei telóról vettem 1 számlapot, nincs rögzitve a bankkártya adat a huawei fiókban, de a kártyával ki tudtam fizetni.
Milyen fizetési app kellene még, melyikre gondoltál?gacsoi: Az jó hír lenne, ha már más eszközökön is lehetne vásárolni. De ha a felugróablakot engedélyezted, akkor nincs más ötletem, talán még mindig nincs aktiválva a fizetés. A Xiaomi-nál nézd meg a többi beállítást is, Képernyőfedvény vagy minek hívják is engedélyezve van-e, ami egy alkalmazás feletti másik alkalmazás megjelenítéséért felel.
Mi a Health és HMS verziója? -
soundman1
senior tag
És az új verzióval kaptatok egy megelégedett ségi kérdőívet? A végén bele írtam újra, hogy az üzenetkezelésen mit kellene már végre fejleszteniük.
A kprábban bejelentett kérésekre mai napig semmi válasz nem jött. Ha azokat beemelnék egy firmware-ba, illetve szpftver update-be az sokat javítana az élhetőségen. -
soundman1
senior tag
A Huawei telóra automatán jön, nálam 615-nél jár, 1 hete jött a 612, de váltotást most nem láttam.
Még a 612-t nézve láttam, hogy a Lépések menüben lett egy ugrás gomb, amivel a napi beállított lépészám teljesitéséhez egy edzést, gyaloglást lehet inditani. Ez nekem új volt.
Valóban lehetne értelmes fejlesztéseket belerakni. Az már nem sejtet jót, ha az ikonok, sőt az indítóképernyő szív ikonjának csicsázásában (mert ez os új lett) fullad ki a fejlesztés. -
soundman1
senior tag
válasz
pajorgergo
üzenetére
Igen, ennek a funkciónak a megléte és pontossága is megerősített a GT-ről való váltás előtt. Jó ha több fajta egészségügyi adatot mér az óra. Jöhet még egy pár (testhőmérséklet, EKG, stb), és jó a manuális működtetédsi mód is, nem kell, hogy automatikus legyen az üzemidő rovására.
-
soundman1
senior tag
válasz
kekigyu
üzenetére
Mivel az Egészség app-ban tudod ki- bekapcsolni a működését, ezért én ott keresném a hibát. Ha az Egészségfelügyelet menüben be van kapcsolva, akkor először a saját adatokat manuálisan menteném, majd a telefonon a Beállítások/Alkalmazások/Egészség/Tárhely menüben tennék egy Adatok törlését.
Ha ez nem segít, akkor vagy az App újra telepítése vagy az óra gyári visszaállítása segíthet. -
soundman1
senior tag
Mondom, hogy nem látok, állandóan szerkesztem amit írok, és így is melléütök néha. 🧐
És, hogy kell szólni Lucának?
Annyiban segített Nuno, hogy a
Discordon jogosultságot adott a Theme szektorhoz, azon keresztül lehet valahogy fejlesztői jogosultságot kérni, és autentizálási eljáráson Huawei-el jóváhagyatni az óralapot, de annnyi menü van a Discordon, nekem meg nem megy az idegennyelv.
Látom a fejlesztők munkáit, amik vagy a Health vagy a hwgtface számlapjai között megtalálhatók. -
soundman1
senior tag
válasz
soundman1
üzenetére
Hi, srácok!
Mivel nem válaszol a hwgtface oldalról az admin és a Facemaker hivatalos Discord oldalán se jutok előrébb innen letölthetitek a óra számlap munkám magyar és angol naptári napokkal.
Egyes helyeken gyorseléréssel megnyithatók kisalkalmazások. A hétvégém még ráment arra, hogy a shortcut-okat hogyan kell belerakni a felületbe.
Sok áldást hozzá! -
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Az óralap projektem így áll.
Elkészültem az angol és a magyar naptári napos verzióval. A Facemaker csapata nem tudta megoldani a kérdésem, állítólag a huawei óra firmware-je miatt, így nem várhatok javítást tőlük, ezért trüköznöm kellett a megjelenítéssel. Tesztüzem utáni javításokon túl vagyok. Gondoltam megkeresem a Huawei MO-i ügyfélszolgálatát, hátha mindenki jól jár egy újabb face-el az áruházukban.
Egy szépen körített nagy 0-át kaptam válaszul egy bot-tól vagy a vezetéknevét titkoló hölgytől:
"Luca vagyok, én fogadtam levelét.
Örömmel olvastam, hogy Ön is bővíti felhasználóink táborát!
Szeretném tájékoztatni, hogy jelen esetben nincs lehetőség az Ön által is említett műveletre, ugyanis ennek kivitelezéséhez, fejlesztői fiók szükséges, melyet egyenlőre nincs lehetőségünk biztosítani ügyfeleink számára."Ha nekik nem kell, akkor megy a hwgtface-re fel. Elküldtem az admin-nak. Ha fent lesz az oldalon a link, akkor megosztom itt, akinek kell vigye a számlapot. Mégegyszer: avas látásúak előnyben. 🤓
-
soundman1
senior tag
-
soundman1
senior tag
Kritikát, módosítási javaslatot írjatok még.
scyrallus: persze lehetne, de a naptári napokat egy másik face-ből vettem át, tehát png fájlt tallóztam be, mivel a vasárnap piros színű. Lehet szövegesen is a napokat létrehozni, de akkor minden egyszínű, tehát fehér lesz. Nekem nagyon tetszik, hogy a vasárnap piros színű. Nem értek a grafikához, létre kellene hoznom átlátszó hátterű png fájlokat, ehhez progi, tudás, idő kellene, majd próbálkozok vele.
A valóságban így néz ki. Nem kellene kisebbre venni a piktogramokat és az íves szintjelzőket keskenyebbre? Sztem a tartalom, a számok még jobban láthatók lennének.

-
soundman1
senior tag
-
soundman1
senior tag
válasz
gyuri2008
üzenetére
Igen van más is, kis narancs pöttyel mutatja is, hogy hol Az Én/Beállítások/Beállítások/Edzés alatti pulzussal kapcsolatos beállítások menüt és egy Futástempó menüt kaptunk. Előbbit a Szív/Fogaskerék alól is el lehet érni, az alján van egy Speciális beállítások, aminek a felülete szerintem új.
A Futástempó felület is hasonló, én még nem láttam ezt, talán mert nem használom.
-
soundman1
senior tag
A Steel óralapon mi frissült, magyar lett a hét napja kijelzés?
-
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Köszi, tényleg végignéztem mindet, 10.000 számlapot, ebből kettőt használok, 4-5-ből vett ötletekből próbálnám megvalósítani az én ideámat, de ahhoz még gyakorolnom kell a facemakeren, hogy megvalósíthassam.
Próbálom felmérni hol vannak a határaim, ezen a számlapon se látok mindent, talán übervakond lettem. Ennélminimalistább jön be és nem szeretem, ha valamit meg lehetne pontosan is csinálni, és mindig látom benne azt, amit nem szeretnék. -
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Köszönöm figyelmességedet, láttam, de analógot (mutatósat) keresek. A hwgtface-n és az Egészség appon belülieket végignéztem, az ott látottak alapján csinálok egy egyszerű kinézetűt (dizájnkodáshoz amúgy sem értek), most ketyeg az órán tesztelésre.
Érdekes, hogy pár napja teljesen más volt a facemaker felülete és tudás, ma úgy néz ki, mint a videón.
A stressz szint az előzőben benne volt, az újból eltűnt, ezt bele akarom tenni, de most hogyan?
Az egyes értékek körcikkben való mutatását nem tudom még létrehozni, ha valaki tud segíteni szóljon.embe: köszi az infót!
-
soundman1
senior tag
11.0.4.517-en állok, van újabb?
A http://hwgtfaces.com/HealthMod.htm oldalon sincs újabb mókolt verzió. Van vele valami gondod? Ha lesz új funkció, akkor jöhet egy frisebb.Most a Facemakerrel próbálok egy olyan számlapot gyártani, amit szemüveg nélkül is látok, csak lassan haladok, hogy rájöjjek, hogy hol rontok el valamit, és a google fontokat se tölti le automatikusan, manuálisan pedig megáll a letöltés max.76%-nál.
-
soundman1
senior tag
válasz
Viper26
üzenetére
Bocsánat, mobile.hu@huawei.com akart lenni. Próbáld meg arra, ezt adta meg legutóbb az ügyfélszolgálat.
Nekem a beállított 190-et tartotta rég óta, nem mászott el. Most egy visszaállítás (kör alakú nyíl) után 171/64-re állt vissza. Az úra beállított értéket nem dobja el, még ha kilövöm a háttérből az app-ot, akkor se.
Mikor áll vissza, egy edzés után? A gyári értékre áll vissza? -
soundman1
senior tag
válasz
Ferrarer
üzenetére
Mindenképp keress rá a kérdéseid kulcsszavaival itt és a GT2 fórumán.
- A gps az elvárható szintet hozza. Gondolj bele, hogy az órában levő chip milyen kis felületen kell, hogy vegye a műhold jelét. Emiatt sík területen csak néha téved le az útról, de ha takart helyen vagy épületek, fák takarásában vagy völgyben jársz, elég nagy kanyarokat tesz bele. Ha fontos a pontosság vidd magaddal a telót is (pl. hátizsákba), így javíthatod a pontosságot. Úgy emlékszem volt olyan szoftverfrissítés, ahol romlott a pozicionálás, ezért így kezeld a fórum korábbi hozzászólását.
Többen panaszkodnak, hogy néha teljesen használhatatlan az útvonalrögzítés vagy alig talál gps jelet, amikor elindítja az edzést. Én arra gyanakszom, hogy ha sokáig nem használja valaki a gps-t, akkor kell egy kis idő, amíg a pozíciót felveszi. Régen azzal gyorsították az indulást, hogy a pozícióval együtt a következő 1 hét műhold adatait is letöltötte a szoftver, így 1 héten belüli újrapozícionáláskor ebből az adatbázisból dolgozott a chip. Nem tudom, hogy most is így van-e. Ha sportolsz, akkor 2-3 mp-en belül teló nélkül is talál az óra jelet.
- Kopásról vagy a ház sérüléséről senki nem panaszkodott egyik szériánál sem. A képeken a fém Honor mattabb külsejű volt, mint a GT2, ezért is azt vettem. A lünetta alatti fém sáv matt, de az óratest itt is fényes, a képeken az mattabbnak látszott.
Azonban a GT kerámia lünettája nagyon hiányzik, azon semmilyen ütésnyom nem maradt. E szériánál javasolt az óra üveg felületére valami védelmet tenni, mert semmi sem védi azt.
Én nagyom nem bántam meg se a GT, se a HMW2 megvételét. Még a Garmin vivoactive4 volt képben a HMW2 vételekor, de az árkülönbség döntött.
A többiek majd pontosítanak, kiegészítenek ... -
soundman1
senior tag
Szívesen.
Vissza is írtak, mert a ti bejelentésetekhez nem csatolhattam az alkalmazásnaplót, igy nem tudták beazonositani az eszközt. Megadtam nekik ezeket:
"Az óra névjegye szerint
Készüléknév: Honor MagicWatch 2-64A
Modell: LTN-B19"Viszont alábbi szerint írták, hogy közvetlenül is lehet írni nekik (gondolom amihez nem kell az alkalmazásnapló). Így is eljutatthatjuk kéréseinket a modell megadásával:

-
soundman1
senior tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Ez nem szép a Huaweitől, hogy csak a saját platformról enged infót leadni. Igen, az aláirásom szerint Huaweiem van a 4.517 verzióval, tegnap jött appgallery-n.
Ezek szerint egyik gyártó telóján sincs ez a menü?
Remélem hamarosan lehetővé teszik mindenkinek, nem akarok diszpécser lenni.
Azért ha páran írtok egy szabatos megfogalmazású észrevételt (500 karakterig) privátban, akkor elküldöm nekik. -
soundman1
senior tag
-
soundman1
senior tag
Megérkezett a frissítés. A felület lett picit más: vagy a betűk és egyes ikonok lettek kisebbek vagy a menü buborékok lettek nagyobbak, szellősebbek és a jobb felső sarokban 4 pötty lett a menü ikonja. És mintha pörgősebb is lenne az app.
Az Én fülre most került fel a Problémák és javaslatok menüpont? Végre ezt rég hiányoltam, már írhatjuk is mik hiányoznak: üzenetkezelés, AOD face, duplakopp, edzés export, stb.
-
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Aki a kézfelemlés funkciót kikapcsolva használja az órát, annak viszont nagyon hasznos lenne, így nekem is. Ha voltak olyan innovatívak, hogy ha az óra tennyérrel való letakarásával standby-ba lehet rakni az órát, akkor a sok telógyártó által használt felébresztési módot is belerakhatták volna.
-
soundman1
senior tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Köszi! Egész pofás face ledz így, már nézem is.
Akkor csak megoldották az elérését, csak nem úgy, ahogy gondoltam. Így biztos kevesebb erőforrást használ és trendibb is, mások már előttük igy oldották meg e kérdést.
Azt honnan lehet tudni, hogy egy számlap tudja ezt az új szolgáltatást? Láttam olyat, hogy valaki odaírja a face képernyőképe mellé, hogy GT2. Mire utalnak ezzel? -
soundman1
senior tag
Beállítom az Acél számlap kis fogaskerék ikonjával a két kör alakú mező egyikére pl. a pulzust, a másikra a stresszmérést. Majd a számlapon bármelyik kör alakú területre bökök, akkor megnyílik a pulzus, illetve a stessz alkalmazás. Ez eddig is így volt és csak nekem sikerült előcsalni ezt a fjúcsört?
Így volna értelme a 7 napos időjárás applikációnak is, de nem találtam még más multifunkciós számlapot.scyllarus #1436: biztos, hogy ezeket a funkciókat kaptuk meg mi is?
-
soundman1
senior tag
válasz
ultratti
üzenetére
Nincs mit, anno olvastam a GT fórumán.
Azt mondja mozogjak valamelyik edzéstervvel, mert nem elegendö a mélyalvásom. Ezt tudom, merz elég nyomi vagyok ilyen szinten: egész nap gép előtt ülök, sajnos utálok futni, bicajozás még jó lenne, de télen azért mégse. Itt falun nincs uszoda, sportolási lehetőségek, a kutyák meg néha kiszámíthatatlanok. Egy-egy hétvégi erdei kirándulás jön még néha össze. -
soundman1
senior tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Bizakodjunk, hogy egy újabb update-el lehetővé teszik és nem a LiteOS hibája, azaz nem a ram kevés hozzá, mert akkor sok belbecsre nem számíthatunk a jövőben.
-
soundman1
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
-
soundman1
senior tag
Rég vártam a több napi időjárás előrejezést, de nem így. Szuperül néz ki, hasznos is lenne, de a menüben ritkán fogom megkeresni.
Van olyan élethelyzet, amikor valaki így használná az órán?
Miért nem lehet a kijelző időjárás felületéről elérni? Egyszerűbb a teló 5 napos widgetjére ránéznem, mint az alkalmazások között keresgélnem.pajorgergö: Szerintem az óralap készítők más funkciókat is hozzáadhatnak egy face-hez. Az Acél óralaphoz most 8 féle Minialkalmazást lehet hozzárendelni. Láttam egy videót valami hasonlóról, próbálom megkeresni.
-
soundman1
senior tag
Ha az appban a Sétálás-t választod, majd a térképre böksz, megjelennek az edzéseid Sétálás néven. Nálam itt vannak egyben a Túrázás és a Séta a szabadban távjaim is. A fenti listában kérheted a Hegyi túrázást listázza, de ami benne van azt a Sétálás alatt is hozza. Szerintem csak csoportosítja fő edzés típusba a számos edzés fajtát. És még az is lehet, hogy a régi Watch GT-s edzéseimet csak így tudja rendezni.
Így sincs meg a túrázásod? -
soundman1
senior tag
válasz
tibike8
üzenetére
Akkor csak azon tedd meg, amivel problémád volt, a többit hagyd ki. De várj még pár napot, amig minden beáll a rendszerben, mert lehet, hogy a rendszer (Miui) memóriakezelése miatt még más futó appot is kilök a memóriából, igy azon is kell még állitanod, hogy bent maradjon és megkapd az értesítéseket.
-
soundman1
senior tag
válasz
kekigyu
üzenetére
Az alkalmazásváltóban (négyzet ikon) látod kártyaként az app-ot. Ha jól emlékszem nyomva tartod az ujjad, majd feljön egy kis menü, és a nyitott lakatra böksz, hogy lezárja, védetté tegyed. Ha ki is lövöd manuálisan, akkor is futni fog elvileg a háttérben. Elvileg, mert az én Watch GT+9SE-m nem akart együtt működni így sem.
Minden szükséges appon kell (én legalábbis így tudom):
1. Az aut inditás, a teló bekapcsolása utáni azonnali indulás miatt kell.
2. Védetté azért teszed, hogy ha kézzel vagy a MiUI (rendszer) a memóriafelszabadítás miatt, értsd auto. ki akarja lőni, akkor ne tudja megtenni.
3. A MIUI akkuoptimalizáció kikapcsolásával az előző auto kikapcsolás listáról veszed le az appot. -
soundman1
senior tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Jöhet nekem is az első lap.
Igen, láttam a többit is.
Valamilyen free facemaker-t, pl a Huawei watch facemaker utolsó free verzióját, amivel a mi óránkra is lehet face-t heggeszteni, honnan lehet letölteni (mert mindenhol halott linkeket találok belőle)? -
soundman1
senior tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Köszi, keresgélek a Telegramon.
-
soundman1
senior tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Ilyesmi irány kellene nekem is. Honnan töltötted le a face-ket?
-
soundman1
senior tag
Az előző face-es kibeszéléskor az óralapokon megjelenítendő elemek számától függő fogyasztásmérésről beszéltetek.
Mivel volt 3 nyugis napom, csináltam 3 face-el egy-egy 24 órás fogyasztásmérést. A teszt során gyakorlatilag 0 hívás és értesítés, kézfelemelés kikapcsolva, pulzus intelligens, stresszmérés be, 22-8 óráig nem volt az óra rajtam (truesleep be) és nagyrészt otthon ülés.
A mérés során minden karakterrel megjelenő elemet egynek + minden vizuális elemet egynek vettem.
Kezdtem a Watch GT-n használt kedvenc óralapommal, ami a GT-n 8%-ot evett:
WittyDiGiCOLHB.DC, 14+5 elem, 62-53=9 %, majd a másik kedvencemmel sztreszszint méréssel:
Acél, 10+6 elem, 52-44=8%,
majd kerestem egy free, minimál fekete, minimál elemű óralapot a Health-ben:
20TC_Minimal_v3, 3+3 elem, 44-38=5%.
Tehát az egyedi mérésem alapján majdnem az elemek számának felével arányos a fogyasztás, de ahogy Black_Raven írta, lehet, hogy valamelyik elem jobban fogyaszt. Mondjuk logikus, hogy a mp mutató, pulzus, lépés, stressz adat gyakori frissitése a legtöbbet, a naptár a legkevesebbet, a többi a 2 között fogyaszt.
Black_Raven javaslatára keresek egy mádik face-t, mert a WittyDiGiCOL adatait úgy sem nézem naponta és a face túl sűrű ahhoz, ahogy már látok. A hwgtfaces-en kell egy minimál, óramutatós 10-12 elemes face-t találnom.
Nem mindenkinek fontos az üzemidő, nekem igen, különbözőek az elvárások.
Köszi mindenkinek a segítséget.
-
soundman1
senior tag
Mai nappal a GT Sportot váltottam le egy Honor MagicWatch 2-re. Üdv mindenkinek!
Áldott ünnepeket!🎄 -
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Ez érdekes felvetés. Más órák nem ugyanazt az információt kapják meg, mint a Huawei órái? Vagy az Outlook bővebb infót tud rakni, mert más szabványt használva teszi azt az üzenet tartalmába. Olyan lehet ez mint az SMS-ek élvezetes kezelése, hogy lehet az 160 karakter is a szabvány használatától függően. Vagy valami hasonló. Jó lenne, ha a Huawei végre rágyúrna az üzenetkezelésre.
-
soundman1
senior tag
Xiaomi 9Se-vel a GT1 órámnál az segített valamit, ha a telón, a Beállításokban a Bluetooth alapú helymeghatározás-t kikapcsoltam. Esetleg próbáld meg.
Így utólag lehet, hogy a Taichi kavarta meg véglegesen a működést.Scyrallus: GT1-re vásárolt számlapot nem lehet a GT2-re vagy HMW2-re újra letölteni? Ezt oldják már meg!
-
soundman1
senior tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Ott van valahol az Egészség appban. Érdekes, Huawei telón nincs meg az a menü, ahol telefon típustól függően leírják, hogy kell a 3 lépéses beállítást elvégezni. Osonte szuperül leírta.
Természetesen az 1. naptól úgy használtam, de egyszer csak meghülyült a csatlakozás. Végül több hónap után kiderült, hogy a telón a Beállításokban a Bluetooth alapú helymeghatározás kikapcsoltam, majdnem tökéletes lett a kapcsolat. Huaweien (nálam) ez se kell. -
soundman1
senior tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Szóval ezt se oldották meg. Gt1-en számtalanszor volt olyan, hogy a szomszéd irodába belépett a főnök, elkezdtünk beszélni, mikor a nagyfőnök hívott. Órát némítom, de halljuk, hogy csörög a telóm az irodában, ekkor kéri a főnököm, hogy ha fontos vegyem fel. Persze amikor mondom, hogy a főnökünk, elenged. Majd mikor visszamegyek a kisfőnökhöz, már telefonál, úgy hogy órák telnek el, míg amit elkezdtünk beszélni, azt befejezhetjük.Ha az óra némítaná a telót soha nem történt volna meg ez.
Xiaomival a Gt1 állandóan lecsatlakozott és kellett a csengőhang. Nem biztos, hogy mindenki bevállalhatja a csak rezgő és teló rezgő vagy néma üzemmódot.
Szóval miért nem alap, hogy a telót is némítsa és ne csak az órát? Ennek alapnak kellene lennie. Mi értelme, hogy csak az óra némitható? -
soundman1
senior tag
válasz
gyemipapa
üzenetére
Gyemipapa, zzola: Köszönöm az infókat, ezek szerint majd a nyári melegben ha nem bírom, akkor veszek valami szellősebbet.
Tacsilaci: írj majd róla, jó választás volt sztem. Néztem én is e típust, mert bennyboy említette valamikor. Tulajdonképpen mindenben jobb vétel lenne, de használtan nem láttam, az új árát nekem pedig nem hozza vissza, így 1 bontatlan HMW2-nél maradtam.
-
soundman1
senior tag
válasz
gyemipapa
üzenetére
Úgy látom neked ezüst színű órád van, de más, gyári bőr szíjat használó kolléga is adhatna választ kérdésemre.
Úton van a HMW2 órám. A bőr szíjra vagyok kíváncsi, hogy kívül-belül valódi bőrből van-e? Mennyire kopik és hogy lehet kibírni benne nyáron?
Csak azért kérdezem, mert a mostani watch GT-t lyukacsos bőr szíjjal bírom csak hordani, a szilikon szíjat naponta törölgettem, így a műbőr belsejű bár szíj is felejtős nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval ez is szerveresen aktiválható funkció, nem verzió függő, csak a Huawei-en múlna, hogy működjön.