Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuresz68
csendes tag
Sziasztok, segítséget kérnék van egy honor magicwatch 2 órám most vettem egy honor magic4 lite mobilt a párositás megtörtént a huawei egészség app látja az órát minden müjödik csak az értesítések nem mennek át az órára. Milyen beállítások, szükségesek a müködéshez, amit tudtam beállítottam. Kösz a segítséget.
-
Keef_Lee
őstag
Egész elégedett vagyok az órával, így több hónap használat után. Aztán ma azt vettem észre, hogy -37 az altitude. Eddig 100 körül volt ugyanitt.
Ez meg milyen probléma lehet? -
phoenix64
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Vegul megvettem a GS Prot. Ez a GPS trackback hogy mukszik az oran? Semmi ilyen funkciot nem talalok benne, illetve GPS-t se
-
phoenix64
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Nekem is o a legszimpibb, csak eleg csunya. :D Amazfitek is vannak meg ilyen arban, bar azok nem tudjak a hang hivast, viszont van NFC..
-
phoenix64
őstag
Sziasztok! Nagyon vacillálok 3 olcsóbb okosorán. Köztük ez, a GS Pro, illetve a Xiaomi Mi Watch.. Van esetleg bárkinek tapasztalata ezzel es a xiaomival is? Melyik lenne jobb vétel? A xiaomi olcsóbb egy 10essel.
Köszi.
-
Keef_Lee
őstag
Bonyolult ezekre számlapot készíteni?
-
Lathronos
őstag
Na nekem is jelez, hogy van "új" firmware. 1.0.10.82-ről downgradelhetek 1.0.10.78-ra.

Szánalmas. -
-
laczkaba
aktív tag
-
laczkaba
aktív tag
Jött frissités:1.0.10.82.
-
zsinyeg
csendes tag
Ugyanazért a pénzért ez vagy a Huawei Watch GT 2 ?
-
scyllarus
veterán
Miután az utolsó 6 edzésemből kettőt eldobott; amit rögzített, annál is lassú és pontatlan volt a GPS; plusz rájöttem, hogy az óra szívat meg a teló -autós fejegység kapcsolatnál, végleg betelt a pohár. Amazfit megrendelve, elvileg pénteken itt van, ezt meg a fiam fogja használni, nála ezek nem problémák, viszont akkuidőben felüdülés lesz (HWM-t vált majd).
-
Ferenczi Áko
addikt
Kérdés: Az óra menüjében lehetett a funkciók sorrendjén, hogy pl ne az edés és az edzés előzmények legyenek elől, hanem az időjárás, alvás stb..
-
Ferenczi Áko
addikt
Én a minap váltottam egy fekete színű Honor Watch gs Pro-ra.. Picit frissebbek rajta az ikonok, az időjárás modernebb. Az akksi ideje sokkal jobb mint a Magic watch 2-nek. Ja, és nem tudom, hogy a Magic watch 2-re lehetett-e appokat letölteni az Appgalery-ből, de a Gs Pro-ra lehet.. Amúgy gondolkoztam Galaxy watch 4-en is, de a 2 és fél nap üzemidő az nagyon karcsú volt..
-
Keef_Lee
őstag
válasz
Keef_Lee
üzenetére
Viszont ma vettem észre, hogy az egy heti időjárás lehetősége az óráról eltűnt. Pedig volt rajta már korábban.
(Nem tudom, mikor tűnt el, mert ritkán használom az időjárást. Mivel a helymeghatározást nem akarom állandóan csak ez miatt bekapcsolni. Szerintem ezt is megoldhatták volna úgy, hogy a szoftverben egy beállítás választási lehetőség: helymeghatározással, vagy fix településsel.) -
soundman1
senior tag
-
Keef_Lee
őstag
Valaki írta, hogy az Iphone-on is már megjelent az appban a számlapcsere lehetősége.
Akkor abban maradtunk, hogy nálam azért nem, mert régebbi ios-t használok.
Na most a problémám az, hogy azóta frissítettem, de a 14.7-es ios esetében sem látom ezt a legújabb 12.1.1.335 appban sem. -
resist
tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Átnéztem még egyszer és megvan, be volt kapcsolva az akkukímélő...
Rá is jöttem miért, múltkor kipróbáltam ezt a Petal Health-et, de leszedtem és visszatettem ezt, ezek szerint elfelejtettem kikapcsolni
Amúgy random időközönként kilövi a telefon, hiába van lockolva meg auto start meg anyámkínja, erre tényleg nem jöttem rá miért csinálja. -
resist
tag
Sziasztok, szerintetek az mitől lehet, hogy a huawei health alkalmazás bár fut, nem mutat semmi lépésszámot a "redőnyön", de ha belépek, akkor igen? Tehát az órával kommunikál. Régebben jó volt, gőzöm nincs mi lelte. Xiaomi telóm van.
-
zombinyul
addikt
Úgy fest megvan a hiba. Felhívtam a Huawei ügyfélszolgálatot, azt mondta az illetékes, hogy a tetoválás miatt valószínű úgy érzékeli az óra, hogy nincs hordva. Emiatt nem jelzi ki az értesítést, miközben megkapja. Cumi, a másik karomon nem bírom 5 percnél tovább elviselni.
-
zombinyul
addikt
válasz
scyllarus
üzenetére
A másik karomon stabilnak tűnik. Franc, gyerekkoromban jobb karon hordtam az órát, aztán átszoktam a balra, most meg a tetkótlan karomon nem tudom elviselni
Az alvás funkció birizgált igazából, de totál halott, semmit nem mért most éjjel se.
Az értesítésekkel kapcsolatban viszont teljesen tanácstalan vagyok.
-
zombinyul
addikt
válasz
zombinyul
üzenetére
Most jöttem rá, hogy ha az értesítéseket
megnyitom, ott a ki nem jelzett üzeneteket is listázza. Egyszerűen az értesítéssel van valami baj, ráadásul annyira kiszámíthatatlan, semmihez se köthető, hogy kizárt a beállítás hiba. Hol jelez hol nem, pedig minden üzenet megérkezik az órára is. Járt màr így valaki? -
zombinyul
addikt
Sziasztok! Tegnap elött kaptam egy ilyen órát ajándékba, de vannak vele problémáim.
egy iPhone XS-sel használom, nem tudom az iOS a baja, vagy gyári hibás, de leírom a gondjaim.
- Az értesítések nagyon hektikusan működnek. Hol jelez ha mondjuk Messenger vagy Viber üzenetet kapok, hol nem. Nem is tudom mihez kötni, beállítások babrálása nélkül is váltakozik.
- Egyszer rezeg bejövő hívásnál, egyszer nem. Van, hogy nem is jelez, csak ha megmozdítom a karom, és ránézek, akkor jelzi hogy hívnak épp
- A pulzus kijelzésnél gyakran csak egy vonalat jelenít meg. Ennek oka mondjuk lehet a tetoválásom, más topicban azt írták, hogy azzal nem feltétlen működik megfelelően a zöld fény végett.
- Az alvás monitorozása 2 napja éjjel jó volt, múlt éjjelre viszont NULLA adatot jelenít meg (ez is lehet tetkóprobléma? Bár akkor előző éjszaka se lett volna jó )
Tegnap még minden tökéletesen működött vele. Ma meg egész nap szívok ezekkel a gondokkal. Van valaki, aki talàlkozott hasonló problémákkal? Legfrissebb szoftver van rajta (tegnap még kb 4-gyel régebbivel volt tökéletes, reggelre elromlott, rátoltam a frissítéseket, továbbra se javult meg).
köszi! -
scyllarus
veterán
válasz
Istvan2020
üzenetére
Az csak edzéskor, ráadásul kell neki egy minimum idő, talán 15 perc, ha jól rémlik.
-
scyllarus
veterán
válasz
Istvan2020
üzenetére
Hogyne működne. Amúgy nem belekerült, azzal jött ki, én pl. azért vettem.
-
Istvan2020
aktív tag
Így, hogy bekerült az Spo2 mérés az órába, már a Vo2max mérés már nem is működik.
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
Keef_Lee
üzenetére
Köszi
Nekem jelen pillanatban az Expedition, Steel, Shadows tetszik, ami jó lenne ha benne lenne, hogy be lehetne kapcsolni az állandó Spo2 mérést, mint ahogyan a pulzust lehet.
Mellette nekem van még egy Honor Band 6 az tud mindent is folyamatosan mérni, csak az az óra a vékonysága miatt nem annyira jön be. Emiatt vettem ezt az órát hiába már lassan 1,5 éves de nagyon jó dizájnja van, nekem igaz a barna bőrszijas változat van.
Egy Samsung Galaxy Watch 4 et akartam, de mint kiderült, csak Samsung telefonnal mennek a mérési folyamatok, meg ami hátránya nagyon gyorsan merül az akku 1,5-2 nap elég karcsú az árához képest. -
Keef_Lee
őstag
válasz
Istvan2020
üzenetére
Gratulálok! Használd egészséggel!
Továbbá jöhetnek az érdekesebbnél érdekesebb újítások, felfedezések.
Pl. Melyik számlap a legjobb, stb.
Én most machine luxury-t használok.
Majdnem minden rajta van, ami kell.
(Időjárás helyére a stresszt mutathatná még. Meg csak mini piros pont van a borítékon, ha értesítés van. Ezt nem annyira látni. Biztos van ilyen lap is, ami ezeket megoldja.) -
scyllarus
veterán
válasz
Istvan2020
üzenetére
Egyszer, egy félreértésből kifolyólag nekiálltam megszámolni. A hivatalos, ingyenesekből 1500 után eluntam a számolást.
-
Keef_Lee
őstag
válasz
Istvan2020
üzenetére
Igen.
https://youtu.be/Dd0xr454_V0?t=202 -
Keef_Lee
őstag
válasz
Istvan2020
üzenetére
Csak manuálisan van.
De az alsó gombnak ezt a funkciót adtam, így egy gombnyomásra indul. -
Istvan2020
aktív tag
Sziasztok látom itt vissza nézve van véroxigén szint mérés, ezt csak manuálisan tudja vagy van folyamatos mérés is.
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Nincs esetleg ötletetek honnan tudnék az órához gyári töltő dokkolót rendelni? Úgy néz ki sikerült elkeverni :/ -
Keef_Lee
őstag
PC-n böngészőből szeretném kiválasztani, hogy a huawei healthban (nem MOD) majd melyik számlapot teszem fel az appban felajánlottak közül.
Hol találom ezeket a neten? -
mnó77
tag
Sziasztok.
Megpróbáltam felrakni én is számlapokat a net-ről a laczkaba fórumtárs álltal belinkelt egészség app-al. Letöltötem a hwt fájlt,de azt írta,hogy:"Ez az óraszámlap nem adható hozzá,változtassam meg a fájl helyét és próbáljam újra".Mit ronthattam el!?
-
citizen05
tag
Sziasztok !
Karácsonyra hozott nekem a Jézuska egy ilyen órát. Eddig teljesen jók a tapasztalataim .Eddig Honor Band 6.-ot használtam s az tapasztaltam ,hogy HMW 2 sokkal nagyobb értékeket mér pulzusból mint a másik .Illetve a lépésszámláló is gyorsabban mér.
Gondolom ez másnál is így van.
Azt szeretném megkérdezni, hogy az egészség alkalmazáson kívül honnan lehet letölteni óra számlapokat ? Illetve mennyire bonyolult ennek a végre hajtása mivel nem vagyok egy számítógépes zseni.
Válaszokat előre is köszönöm ! -
Probert75
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Fémből van. Ránézésre jól illeszkedik. Majd hosszútávon kiderül mikor hagyom el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- További aktív témák...
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szánalmas.
... csak a yettel ad erőt és mindent lebíró akaratot