- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
senior tag
Nálam is jelentkezett egy ideje ez a probléma, hogy ránézek és azt hiszem valami üzenet érkezett, de nem. Csak azt mutatja, hogy volt aktív telefon beszélgetésem korábban. Így gyakorlatilag egy hasznos funkciót ellehetetlenítettek.
Ráadásul, ha kitörlöm róla az üzenetet jobbra húzva, akkor még a legközelebbivel együtt visszajönnek a korábbi beszélgetések is aktív hívásként jelezve.
A másik, amit észrevettem, hogy egy ideje, ha alszom, akkor nem rezeg híváskor. Előtte csak, ha gondoskodtam róla, hogy ne zavarjon, akkor volt ez.
A harmadik, hogy pl. fogorvosnál azt jelzi, hogy 45 percet aludtam! Pedig nagyon nem, csak éppen nem mozogtam. Korábban szerintem ez sem így volt. (Az előző miatt pl. nem is rezeg a fogorvosnál, ha ha hívnak, mert azt hiszi, hogy alszom.)
Előtte nagyon elégedett voltam vele, de így ezek bosszantóak. Főleg, hogy szoftveresen szúrták el.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest