- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
Skillerz #1092 üzenetére
Nincs konteo, nekem a szombat maradt ki.
Cyborg: én sem értek vele egyet. Feleségemnek Mi Band 3 van, nekem volt a honor előtt 2. Persze csak szubjektív értékelés, de részemről sokkal inkább honor, mint xiaomi. Már azzal kezdjük, hogy a Mi band csak mókolás után jeleníti meg az ékezetes karaktereket. Ezzel szerintem el is dőlt, ugyanis ha véletlenül play-ről frissítem a mi fit appot, akkor az frissíti a band firmnware-jét is, ezzel az ékezetek el is tűnnek, maradnak a helyükön kérdőjelek.
Az már csak hab a tortán, hogy a mi fit a leginkább energiazabáló app, amit valaha láttam.
-
powerwade
senior tag
válasz
Skillerz #588 üzenetére
Az orarol inditott edzes (pl. kulteri futas) miert nem rogzit GPS-t ha ugyis ott a telefon mellette? Ma lattam a Healthben, hogy kb minden van csak az utvonal hianyzik az edzesbol. Meg a 'sebesseget' es tavolsagot is rogzitette amihez biztos hasznalta a telefon GPSt. Vagy tul sokat varok ettol a karperectol ennyi penzert?
Amugy a programbol inditott futasnal rogzit minden, csak akkor epp az oran nem latszik semmi az egeszbol a pulzuson kivul.
-
PociAti
őstag
válasz
Skillerz #577 üzenetére
Csak a szokásos lemez.
(Legszívesebben megtiltanám, hogy első nap írjanak ide az emberek.)
Olyan köröket futunk újra és újra, amire minimális türelem mellett a felhasználók 1-2 napon belül maguktól is rájönnek. Vagy ha visszaolvasnának pár oldalt.Hosszú állás miatt a HB4 is pontatlanul mutatja az akku töltöttségét. Pár napon belül ez rendeződni fog.
-
Cyborg
őstag
válasz
Skillerz #577 üzenetére
Mindent bekapcsolva Nekem olyan 4 napot bír. Tehát pulzus, alvás, rengeteg értesítés, és lendítésre kapcsol. És ezt éjjel is megcsinálja, meg amikor nem is akarom, akkor is bekapcsol a kijelző sokszor. Nekem jó így, ha nem naponta kell tölteni, én már elégedett vagyok.
A gyártó egyébként 6 napot ír rá. -
Új hozzászólás Aktív témák
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest