- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor2007
csendes tag
Lehet, hogy butaságot fogok kérdezni, de AliExpressen a "Multi langauge" és a "Global version" ugyanazt takarja?
-
gabor2007
csendes tag
Sziasztok!
Eddig mindig a Huawei appból indítottam edzéseket, az óráról maximum csak sétát a szabadban. Nem rég szert tettem egy szobabiciklire. Mivel a Healthben nincs szobabicikli edzés, az órán viszont van beépítve a mozgásformák közé, kipróbáltam az óráról indítva. Ekkor viszont mikor elérte a pulzusom a 120-at percenként, őrült rezgésbe kezdett az óra és figyelmeztetett, hogy magas a pulzusom (ez volt a cél) és csak ezt volt hajlandó mutatni, az edzés részleteit nem. Az lenne a kérdésem, hogy ez normális, illetve hogy ki lehet-e ezt kapcsolni? Mikor a telefonról indítom a futást 160-170-es pulzusnál sem csinál hasonlót....
-
gabor2007
csendes tag
Azt meg tudja valaki mondani, hogy mi a feltétele, hogy a telefonon a kamera alkalmazásban lehessen exponálni az órával?
Az órán legújabb firmware van, a Huawei Health a legfrissebb verzió. Telefonon pedig 8.0-ás android 8.0-ás EMUI-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest