- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
hhatika #31581 üzenetére
Nagyon nagyon eldugták ezt a beállítást Oreo alatt, de így lehet:
Gmail -> Hamburger menü (bal felső sarokban lévő 3 vonal) -> Beállítások -> Általános beállítások -> Értesítések kezelése -> Itt megjelennek a fiókok, kiválasztod amelyiket szeretnéd (E-mail) -> Hang
[KÉP] -
peanar
senior tag
válasz
hhatika #6210 üzenetére
Még mielőtt mindent gyalulnál az összefoglalóban leírtak (szervizmenüs) alapján telepítés újra a full telefonodon lévő romot. Ez a művelet nem jár adatvesztéssel (persze azért egy mentés ilyenkor sem árt), a beállításaid is megmaradnak. Ha valami szoftveres probléma, összeakadás lenne, akkor ez a művelet tuti gatyába rázza. Ha ez sem segít, akkor valamelyik alkalmazás letiltja (én még megprobálnám azt az alkalmazást letörölni, törlés előtt adattörlést csinálva ami nem nyitja meg a linket, és úgy megnézni hogy hogy viselkedik a böngésző az alapértelmezett alkalmazásoknál, majd ezután jöhet a törölt alkalmazás újra letöltése), így ha nem találod meg, hogy melyik akkor jöhet a gyalulás.
(#6209) trapi80
A Beállítások/Intelligens asszisztens/Mozgásvezérlés-nél pl. nincs valami bekapcsolva a Felemelés vagy a Magasba emelés opciónál?
Ha igen, kapcsold ki majd teszteld. -
Sanki
addikt
válasz
hhatika #6183 üzenetére
Akkor szerintem marad az alaphelyzetbe állítás, más tippem már nincs.
Neten sincs sok minden róla.Más, TMX témához: Nekem egyszer volt dolgom velük (LG G2 - kamera nem fókuszált, folyamatosan homályos kép és videó) rövid alatt (karácsony előtt lett leadva és január első hetében már át is vettem), semmi probléma nem volt az elvégzett munkával, nem volt semmi + karc vagy sérülés.
-
törölt tag
válasz
hhatika #3330 üzenetére
Mármint az a probléma, hogy mindegyik országhoz/régióhoz kötött nyelv?
Ez már szerintem mindenhol így van. 4.4 -nél még talán volt sima angol, de utána már a nyelvi különbségek miatt szét lett választva. Van ahol csak UK és US, de van ahol Ireland, South Africa, Canada, New Zeland, Australia english is választható.
Magának a telefonnak a régió besorolása nem változik meg. Tehát Magyarországon nem elérhető tartalmakat nem fog Neked megjeleníteni akkor sem, ha nyelvet váltasz.
-
törölt tag
válasz
hhatika #3326 üzenetére
Pontosan mire gondolsz? Pl. Google Play? Az minden esetben a telefonon beállított nyelvet veszi alapul. Pont azért, ha Németországban üzemelik be a telefont, akkor a német hozzászólásokat kapja. Illetve ugyanez van nyelvváltáskor..
Azt elképzelhetőnek tartom, hogy ROOT után lehet játszani ezzel (pl. build.prop), de ebben nem vagyok biztos. Még sosem szórakoztam ezzel.
Ennek egyébként nem sok jelentősége van napi használat során.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- EA Sports WRC '23
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest