- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
válasz
Georgi156 #1494 üzenetére
Törlöd, uninstall
Azt is megpróbálhatod, hogy a képernyőn szét (egymástól eltávolítva) húzod két ujjad, ekkor feljön az alkalmazások eltüntetése opció. Itt add hozzá és nézd meg, hogy eltűnik e. Én töröltem, gondolom ha kell, g.playröl le lehet tölteni és mivel törölhető, nem "gyári" alkalmazás, nem hinném hogy bele szólna az ota frissítésbe. -
ctibor
senior tag
válasz
Georgi156 #1458 üzenetére
Az új firmware az elsőben van (ami 1,9 GB-os). Azt a legfontosabb letölteni és telepíteni!
A másik kettő, ha jól sejtem, az előre telepített appokat tartalmazza (a minden verzióra rákerülőket és külön az EU készülékekre szántakat). Azok a készülékeden most is rajta vannak, csak esetleg egy-egy proginál újabb verziót tesz fel a telepítőcsomag.
De most töltöm le én is mindhárom csomagot, ha már belenéztem, remélem, meg tudom erősíteni (vagy cáfolni) az előbbieket.
-
malnabokor
senior tag
válasz
Georgi156 #1458 üzenetére
Egy másik fórumról: [link]
"Hi... , I had to reject the thread about the Honor 8 B120 firmware, it isn't a straightforward update. If you check the URL here http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/... it shows three different zip files that need flashing. It is going to problematic for people to correctly manually flash all of those files. So it is best to leave it to the OTA process. Apologies."Sajnos nem vagyok jártas a témában, WinMobil 5 és OS10 után ez életem első Androidos telefonja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged