- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
Melanor #28259 üzenetére
A linkelt az már nem kapható, de ez elvileg ugyanaz, jól látom?
-
DaWehun
tag
válasz
Melanor #2949 üzenetére
bal oldali a raw jobb oldali pedig a jpg kép, erről a "kiégésről" beszélek, bár ennél volt durvább is amikor alig látszott valami a képből. ez még viszonylag elfogadható és talán semmiségnek is mondható.
közben kipróbáltam 16:9-ben 9 megapixellel, és nekem egy kis kamerahiba van a kép alján. fura mert sehol máshol még nem láttam ilyent. ez mind manual camera appal van, viszont 4:3-ban meg semmi hiba nincs vele.
-
DaWehun
tag
válasz
Melanor #2945 üzenetére
persze, értem én, csak ha nem töröltem volna a raw képet amit csináltam akkor megmutatnám mi lett az eredmény. arra mondom csak, hogy szerintem nem így kéne működnie ennek. valószínűleg azért mert gyárilag sem tudja és ezen egy külső app sem fog segíteni. csupán csak erre akartam kilyukadni
*google-ben keresgéltem és rengeteg oldalt átnéztem emiatt, nagyon sok összehasonlítást kerestem, hogy hogyan is kéne kinéznie és mit kéne észrevennem a két kép között. a legtöbb képen a sima jpg kép volt "kiégve" és a raw egy sötétebb, részletesebb képet adott. ebből indultam csak ki, nem mondom, hogy értek hozzá, de amit látok az szerintem nem az amit mutatnia kellene a telefonnak ha jól működne ez a funkció.
-
törölt tag
válasz
Melanor #2144 üzenetére
A szabályzó nem fog többet engedni, mint kellene. Szerintem még a fenti értékeket sem, de erre rá kell nézni.
Bóvli cuccoknál lehet gond, ahol kihagynak egy-két alkatrészt és/vagy áthidalják. Aztán ráküld egy marha nagyot. Vagy szét ingadozza az agyát. Az viszont egy telefonnak sem tesz jót, mindegy mennyire lehet terhelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest