Új hozzászólás Aktív témák
-
imrus72
tag
Azért nem fog leégni,kárt csak huzamos full hd videózással tudnál benne tenni,vagy pár perc 4K videofelvétellel.
Kijelző mindkettőnek hasonlóan jó.
Ebben 64 bites 8 magos proci van,a Z3 -ban 32 bites 4 magos,de ez használat közben szinte semmit nem jelent.
Wifi ennek kicsit talán erősebb.
Üzemidőben jelenleg a Z3 a nyerő. -
imrus72
tag
Szia. Nekem Z2 volt a honor 7 előtt,mivel majdnem kopp ugyanaz mint a Z3 tudok nyilatkozni.
Egyelőre ennél a telefonnál ami hátrány a Z szériával szemben az üzemidő,ez jelen pillanatban körülbelül egy ,és egyharmad napot megy el biztonsággal.
Ellenben a Z2 -és a barátom szerint a Z3 2 napot simán.
De ezt mivel még nagyon az elején vagyunk a szoftveres optimalizálásnak még nem tekinteném hátránynak,még rengeteg rom fog rá kijönni,amiben ezeket javítják majd sztem ,az 5.1.1. amúgy is előrelépés volt a sonynál is üzemidőben,a 6.0 még jobb üzemidőt kínál majd.Viszont ami fontos a Sonyk baromira melegednek,és nem kell hozzá egy erőforrás igényes játék sem,pusztán pl több app egymás utáni telepítése,vagy egy titanium backup visszaállítás,vagy hd videófelvétel.
Ez ennél a telefonnál zéró melegedést okoz,még langyos sem lett a készülék. -
BOBAKILL
őstag
Bugról nem tudok, de a 4G tökéletesen működik, ez irányban nem lesz vele gondod az tuti. A gond akkor van ha kínai verziót veszel de azt csak a sufni gsmesek árulják vagy ha rendelsz Kínából.
Nekem tökéletes a teló, nálam másfél napot bír kb. Pedig használom rendesen. Gyors és megbízható telefon. Nyilván a z3at nem sokan fogják itt ajánlani, de hát azt te döntsd el melyik tetszik. Írd össze pro és kontra és úgy látod majd melyik lesz a legmegfelelőbb.
Ja és hát a Honorban az ujjlenyomatolvasó baromi gyors, továbbá az infra is frankó. Szép képeket is csinál. Melegedés csak hoszabb játék után fordulhat elő, ellenben az xperiákban a kamerahasználattól is felhevül a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged