Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz biggamer #755 üzenetére
Ascend G6 -re rendeltem tőlük, 1 nap alatt itt volt, de még nem raktam fel, mert a fólia ami az új telón volt már több mint 15 hónapja karcmentes. A minőségről így nincs infóm.
Fóliát is rendeltem náluk 2 másik telefon típusra.
A csomag minden esetben mindent tartalmaz. Alkoholos kendő puha kendő kis por eltávolító ragacsok.
A nem üveg fóliákkal nem voltam 100%ban elégedett.
-Mindkét telefonnál fent nem kilyukasztották a fóliát, hanem körbevágták akkora területen, amekkorán az érzékelők és a hangszóró vannak. Ez ronda is, és "nagy" felületen maradt szabadon az üveg.
-Az egyik fóliát le kellet szednem mert azt hittem alá került valami, de mint kiderült a védő fólia és a felső fólia között volt kosz. Újra visszaraktam, de sajna leszedésnél megsérült a széle, nem látszik, de így egy kis foltban ott nem tapad. Ráadásul ekkor és egy kis szálló pihe sajna alulról rátapadt a fóliára. Ez csak lekapcsolva látszik egy picit, így maradt. (ez az én hibám)Az üveg "fólia" egyébként rendesen van kivágva. A kamera helye viszont nincs, állítólag más készüléknél sincs, de azt olvastam ez nem zavarja a selfi készítést.
-
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tudományos Pandémia Klub
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Futás, futópályák
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest