- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
biggamer #755 üzenetére
Ascend G6 -re rendeltem tőlük, 1 nap alatt itt volt, de még nem raktam fel, mert a fólia ami az új telón volt már több mint 15 hónapja karcmentes. A minőségről így nincs infóm.
Fóliát is rendeltem náluk 2 másik telefon típusra.
A csomag minden esetben mindent tartalmaz. Alkoholos kendő puha kendő kis por eltávolító ragacsok.
A nem üveg fóliákkal nem voltam 100%ban elégedett.
-Mindkét telefonnál fent nem kilyukasztották a fóliát, hanem körbevágták akkora területen, amekkorán az érzékelők és a hangszóró vannak. Ez ronda is, és "nagy" felületen maradt szabadon az üveg.
-Az egyik fóliát le kellet szednem mert azt hittem alá került valami, de mint kiderült a védő fólia és a felső fólia között volt kosz. Újra visszaraktam, de sajna leszedésnél megsérült a széle, nem látszik, de így egy kis foltban ott nem tapad. Ráadásul ekkor és egy kis szálló pihe sajna alulról rátapadt a fóliára. Ez csak lekapcsolva látszik egy picit, így maradt. (ez az én hibám)Az üveg "fólia" egyébként rendesen van kivágva. A kamera helye viszont nincs, állítólag más készüléknél sincs, de azt olvastam ez nem zavarja a selfi készítést.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest