- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ASDvagyok
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete én is tulajdonosa lettem egy 1S-nek több mint 2 év P970 használat után.
Ezt a hozzászólást a zenehallgatás miatt írom.
Előző telefonomon rengeteget segített, és ezen is van hallható minőségbeli különbség a GoneMAD Music Player használatával, de még finomhangolás alatt van (előző telefonomon is hónapokig állítgattam
). 10 oszlopban állítható az eq, beállítható hogy mennyire használja ki a processzort, erre 3 érték van (jó minőségű hangfájllal és fül/fejhallgatóval érdemes a legmagasabb kihasználást megadni a részletesebb hang érdekében).
Nem reklámozni szeretném, csak akik hozzám hasonlóan vájtfülűek és szeretik részletesen beállítani az ezzel kapcsolatos dolgokat Nekik ez egy jó alternatíva lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest