Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
ASDvagyok
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete én is tulajdonosa lettem egy 1S-nek több mint 2 év P970 használat után.
Ezt a hozzászólást a zenehallgatás miatt írom.
Előző telefonomon rengeteget segített, és ezen is van hallható minőségbeli különbség a GoneMAD Music Player használatával, de még finomhangolás alatt van (előző telefonomon is hónapokig állítgattam
). 10 oszlopban állítható az eq, beállítható hogy mennyire használja ki a processzort, erre 3 érték van (jó minőségű hangfájllal és fül/fejhallgatóval érdemes a legmagasabb kihasználást megadni a részletesebb hang érdekében).
Nem reklámozni szeretném, csak akik hozzám hasonlóan vájtfülűek és szeretik részletesen beállítani az ezzel kapcsolatos dolgokat Nekik ez egy jó alternatíva lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest