Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortx5
csendes tag
Sziasztok én is nemrég vettem hongmi-t. Nekem is memoria gondom volt aztan sokaig olvastam a forumot es.kiprobaltam a leirtakat. Egy ideje problema nélkül hasznalom a telefont nem lassu, nem lep ki, push uzenetek is jönnek. Stb... én direkt a 24es romot tettem fel pucoltam ki, ill anno minfreet neztem, de beallitas után toroltem is. Azóta minden okesnak tűnik, most is 17 aktiv nyitott lap van 137 mb ram. Kamera mellet a zene leall, minden más elvileg ok, mondjuk mostanaban nem hallgattam zenét, játékok sem lepnek ki. Van még valami teszt hogy megnezzem tényleg minden ok, vagy csak én nem veszem észre, esetleg a zene lejatszas bongeszes kombot nezzem meg jobban? Koszike
Új hozzászólás Aktív témák
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest