Új hozzászólás Aktív témák
-
nortx5
csendes tag
Sziasztok én is nemrég vettem hongmi-t. Nekem is memoria gondom volt aztan sokaig olvastam a forumot es.kiprobaltam a leirtakat. Egy ideje problema nélkül hasznalom a telefont nem lassu, nem lep ki, push uzenetek is jönnek. Stb... én direkt a 24es romot tettem fel pucoltam ki, ill anno minfreet neztem, de beallitas után toroltem is. Azóta minden okesnak tűnik, most is 17 aktiv nyitott lap van 137 mb ram. Kamera mellet a zene leall, minden más elvileg ok, mondjuk mostanaban nem hallgattam zenét, játékok sem lepnek ki. Van még valami teszt hogy megnezzem tényleg minden ok, vagy csak én nem veszem észre, esetleg a zene lejatszas bongeszes kombot nezzem meg jobban? Koszike
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged