Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
válasz
kobipeti #3312 üzenetére
...még pár dolog...
- apn lista üres. Legalábbis magyar szolgáltatók nincsenek. APN Backup & Restore használata erősen javasolt.
- rootolás egy külön történet. Ezzel lehet, bár elsőre nekem nem akart utána bootolni a teló. Másodikra jó volt.
- ADB egyelőre nem megy. Nincs hozzá megfelelő usb driver. A régi Redmi 1s driverrel nem megy.
- Xposed + Gravity Box tweakek nagy része megy. Status bar körül megint nem műxik pár mókolás (nincs százalékos akksi kijelzés, nem lehet eltüntetni az üres sim ikonját.)
- Benti céges wifi (free-nek látszik, de igazából csatlakozás után van authentikáció) nekem nem megy ("WPA: Unrecognized EAPOL-Key Key Data IE - hexdump..." errorlog)Otthoni simán (pedig az WPA2)
Minden más teljesen jónak tűnik, időnként elég hosszan bootol, és ezután megnézve a syslogot ilyen sorból látok egy tonnányit:
D/wpa_supplicant(1194): WPS: attr type=0x104a len=1
De amúgy egész használható
(Sajna én nem mentettem le az apn listát, és a tool más formátumú xml-t gyárt, mint a rendes apn-conf.xml. Valaki akinek még miui van megtenné, hogy felteszi a APN Backup & Restore appot, lementi az apn listát, és felrakja valami letölthető helyre? A tool ide menti: /sdcard/APNBackupRestore
Köszönöm előre is
)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB 8GB RAM
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest