- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- TKSTAR TK905
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
válasz
kobipeti #3312 üzenetére
...még pár dolog...
- apn lista üres. Legalábbis magyar szolgáltatók nincsenek. APN Backup & Restore használata erősen javasolt.
- rootolás egy külön történet. Ezzel lehet, bár elsőre nekem nem akart utána bootolni a teló. Másodikra jó volt.
- ADB egyelőre nem megy. Nincs hozzá megfelelő usb driver. A régi Redmi 1s driverrel nem megy.
- Xposed + Gravity Box tweakek nagy része megy. Status bar körül megint nem műxik pár mókolás (nincs százalékos akksi kijelzés, nem lehet eltüntetni az üres sim ikonját.)
- Benti céges wifi (free-nek látszik, de igazából csatlakozás után van authentikáció) nekem nem megy ("WPA: Unrecognized EAPOL-Key Key Data IE - hexdump..." errorlog)Otthoni simán (pedig az WPA2)
Minden más teljesen jónak tűnik, időnként elég hosszan bootol, és ezután megnézve a syslogot ilyen sorból látok egy tonnányit:
D/wpa_supplicant(1194): WPS: attr type=0x104a len=1
De amúgy egész használható
(Sajna én nem mentettem le az apn listát, és a tool más formátumú xml-t gyárt, mint a rendes apn-conf.xml. Valaki akinek még miui van megtenné, hogy felteszi a APN Backup & Restore appot, lementi az apn listát, és felrakja valami letölthető helyre? A tool ide menti: /sdcard/APNBackupRestore
Köszönöm előre is
)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Motoros topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest