- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
fcsabika1 #1325 üzenetére
Ez itt erősen off téma, de biztosan neked van igazad. Az SG post egy opció ami nem minden terméknél és árusnál választható.
Ha gondolod, csinálok egy képernyőmentést az éppen úton lévő cuccaimról. Van köztük 40 napja úton lévő áru.
Szóval, ahol van SG post ott azt kell választani, de sajnos nem mindenhol van. -
7Sony7
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
fcsabika1 #1239 üzenetére
Ezeket a csökkentett órajeles dolgokat szeretem nagyon!
Ha valaki alapból vissza akarja venni a teljesítményt annak nem kell erős telefon! Venni kell egy single core 600MHz-es készüléket, és majd lehet vele száguldozni hosszú akkuidővel!
Akkuidő meghosszabbítás teljesítménycsökkenés nélküli módszerei szerintem:
- fényerő 50%-ra csökkentése. (ha csak nagyon szükséges akkor kell megemelni a fényerőt) Automata fényerőszabályozás szerintem nem működik jól a Haierben. Lassan reagál.
- 3G csak akkor legyen bekapcsolva, ha kell a mobilnet.
- Wi-Fi, GPS, és Bluetooth alapból kikapcsolva, szükség szerint bekapcsolni.
- esetleg ha rootolt, lehet használni a Greenify-t ami úgy fagyasztja a kiválasztott programokat, hogy azok bármikor elindíthatók, de kilépés után nem indítják el a procit, nem ébresztik a kijelzőt. Ezzel is lehet rengeteg akkuidőt spórolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest