Hirdetés
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helmoras
őstag
válasz
Tejes Pite
üzenetére
Okés csak azért gondoltam mert nem konkrétan a nexussal van bajom az épp most frissített és töltődik

Akkor hát leirom de azért offba teszem akit nem érdekel hagyja ki bátran

Nos aki t-s vagy ismer olyan háztartást ahol ez a szolgáltató van tudja hogy egy cisco router van általában wifis(nem tul erős de azért nem rossz) amelybe beérkezik a telefon és a fehér kábel(azt hiszem koax-nak hívják).
Ebből jön nekem az internet jópár méter után egy hátsó szobába kábelen, ami be van dugva a gépbe és simán műküdik is (ezekben a hálózati dolgokban elég bénácska vagyok előre is elnézést ha valami baromságot írok)Nos arra gondoltam ha ez a kábel nem a gépbe menne hanem ebbe a dlink 600 as routerbe amit a t-sek a nexushoz adnak akkor itt a hátsó szobába is lehetne érdemben wifizni (mert sajnos rossz a ház felépítése és idáig nem ér el a jel :S)
Szóval jelenlegi felállás a ciscobol jön egy kábel be a dlinkbe a dlinkből kábel a gépbe és ugye a saját wifije.
Minden csatlakozik készülék érzékeli a wifit gép érzékeli a routert, minden rendben belemegyek a routerbe kiválasztottam a dhcp kapcsolatot (ha jól tudom mivel nekem semmilyen felhasználónév és/vagy jelszó nem kell kábeles kapcsolat esetén akkor ezt kell) és minden rendben müködik a router kap ipt is- szóval ha jól értelmezem elvileg fel is jut a netre, és se a wifivel se kábelen mégsincs net.A mellékelt kis papiron azt irják egy pppoe kapcsolatot állítsak be ezzel csak annyi a gondom hogy tudtommal nekem nincs semmilyen itthoni internethez tartozó felhasználó nevem és jelszavam amit ott meg kellene adni :S
99% hogy ez valami masszív user error, jön át ismerős aki jobban ért hozzá a hétvégén, csakhát itt több a szakértő gondoltam megkérdezem.
Előre is köszönöm az észrevételt vagy segítséget akár itt akár priviben, Üdv

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest