- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboc
csendes tag
Üdv mindenkinek. Igaz, hogy már ez a kérdés elhangzott részemről, de még érdemi válasz nem érkezett. Úgy gondolom ide írok, mert ez egy fórum és remélem lesz aki jó tanácsokkal ellát.
A Samsung galaxy Tab 2 7.-0 és a nexus 7 között vacillálok. A nexus 7 jobban tetszik minden értelemben, azonban érdekelne, hogy tv-re köthető valamilyen formában, hogy magyar kiosztású billentyűzetet esetleg valahol lehet venni hozzá, olyan állványosat, valamint, hogy a samsung hátoldali kamerája, valamint bővítése esetlegesen ér-e többet a nexusnál. Köszi mindenkinek aki szán rám 1-2 percet. -
assemble
addikt
En ugy tudom hogy a legtobb gari nemzetkozi garis, viszont nemelyik USA-bol hozott cuccra mintha azt hallottam volna h itthon nem garis, de nemelyik pedig megis az. Az EU-n belul hozottak asszem nagyjabol mindig garisak voltak itthon is, rendes global gari van rajuk.
Watto1991: sztem valszeg nem lesz vele gond
IamTheDog: te tudod hogy melyik meret a jobb, probald ki eloben ha bizonytalan vagy. Ha 10-es meretu kell, a Nexus 10-re is erdemes ranezni
-
Halo
senior tag
hm... akkor nem is keresem tovább, ha nincs
a fejlesztői beállítást vágom, defy alatt azért megtanult már az ember ezt-azt, de ha eleve nem volt a menüben, akkor nem tudtam hol beállítani - köszönet a 7x tappintásért!
viszont én nem tudom használni "memóriakártyaként" - nálam a felcsatlakozás után az usb-s résznél csak a szokásos 2 menüpont van és kész.
így nem marad más, mint az intézőben megnyit, és beledobálom a mappákba ami kell... -
agabe
addikt
3gp-ben nem lehet 720p ?
Szerintem lehet, mas kerdes, hogy mp4-ben jobb lenne, es volt ra porbalkozas, hogy azt is atallitsak....de annyira nem erdekelt, es regota nem is foglalkoztam vele.
Xda-n tuti irnak rola, youtube-on meg vannak (nem csak az az ablkos-fas) videok 720p-ben nexus 7-tel -
hallerlaller
addikt
Az sem.
"Rootolás befolyásolja az OTA-frissítést?"
Sem a nyitott bootloader, sem a root alapvetően nem, viszont ezek után könnyen lehet olyan műveletet végezni, ami miatt nem fog jönni. Ilyenek például a build.prop fájl átírása, vagy a gyári programok módosítása/eltávolítása. Odex fájlok is a gyári programokhoz tartoznak, tehát ezek törlése esetén (deodexed rom) sem fog OTA-frissítés érkezni.
Forrás: Galaxy Nexus 1.hsz.
-
Blaise
veterán
Ugyanez a gyári? Ilyen dobozban van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged