Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b_alazs

tag

Kedves Kollégák!

Már nem vagyok 6P tulaj és van egy ultravékony szürke XPRO szilikon tokom.
    Termékcserét kértem, mert kicsit "sorjás" valamelyik oldala, de küldtek anno egy újat, így ez kihasználatlan maradt.

Miskolcon szívesen oda adom valakinek, természetesen ingyen. :)

Postázni, szállítani nem tudom, szóval bizonyára jelentősen szűkítettem a potenciális körön, de nem akarom kidobni, hátha valaki hasznát veszi. : )

[link]

Üdv,
    Balázs

• b_alazs

tag

Sziasztok!

Messengerben szerettem volna képet küldeni, amikor először találkoztam a jelenséggel, hogy vibrál a kamera képe.

A gyári kamera app-ben is megpróbáltam, ott a fókisz segít bizonyos esetekben (pl, távolti fotozóáskor), de közelre (1m) fotózáskor/videózáskor előjön a hiba.

Csináltam egy rövid videót, ezen a YT linken eléritek: [link]

(FRISSÍTÉS: a yt úgy lebutította, hogy semmi sem látszik...)

7.1.2 beta-t használok, szerintetek van összefüggés vagy inkább hardveres hiba?

Üdv,
    Balázs

• b_alazs

tag

válasz ßrainiac #5255 üzenetére

Pont ezen filózok én is...
    Videókon kb. nulla design változás, valaki világosítson fel pls, hogy hol van eltérés a rendszerben. :)

MÁS:
    2 napja használom a Beta legfrissebb verzióját (7.1.2), az első napon sok volt a lag és merült, mint a Titanic, de mára úgy néz ki, hogy beálltunk.

Az appok kapcsán sincs negatív kritika, egyedül a FB Messenger érdemelt meg egy újratelepítést, mert valamelyik nap végére övé volt a "kiszívjaleazakksit" trófea közel 30%-kal (~1000mAh), de a reinstall után vissza vett a lendületből.

Ahogy említettem ma tapasztalom, hogy rendeződtek az ügyek, 4 órája vettem le töltőről a telefont, ezalatt 1 órányi telefon, messenger, e-mail, folyamatos 4G, 50 perc SOT és 84%-on állok.

Szóval, ha ez gyökeresen nem fog változni, akkor ajánlom a rendszer használatát!

PS.: Az Assistant instant digitális barátommá vált, sirit körözi simán. A béna akcentusomat is hiba nélkül értelmezi és a tárgyképernyő adatainak értelmezése és a hozzá kapcsolódó ajánlások is parádésan működnek, már most.
    De az egészben a legjobb az újlenyomat-olvasón történő gesztusvezérlés az értesítési sáv lehúzására. Ennél a tepsinél ez rendkívül hiánypótló feature számomra.

Szóval, hajrá, aki kíváncsiságot érez a rendszer kapcsán, az ne tétovázzon, simán megéri.

Üdv,
    B

Új hozzászólás Aktív témák