- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Felkészült a Redmi 15C
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
-
winbox
senior tag
válasz
apaszka #4909 üzenetére
Töltsd be újra a glassfish governort, majd a CPU gyorsítás menüpontban az input boost freq. és az input boost miliseconds mögött található kör alakú apply on boot ikonra kattints, hogy kék legyen, különben a rendszer átfogja írni a glassfish beállítását, mint ahogy most a tiédet is átírta
Ahogy látom a Touchboostot is bekapcsolta a rendszer, ha nem direkt kapcsoltad be, akkor tiltsd le, majd megint katt a körre, hogy kék legyen. Ha a touchboost aktív, akkor felesleges is governort használnod, leszívja az akksit.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
apaszka #4869 üzenetére
"inkább munkára használom a mobilt"
Aztán naponta itt megy a hiszti hogy így root, úgy ROM, meg OTG nemmegy
Amit utána összehordasz meg nem kommentálom.
Tökmindegy mi az álláspontod, a lényeg hogy "sokkal" régebbi telefonokban (manapság a Z2 pl annak számít) benne volt, ebben meg nincs, kész.
-
winbox
senior tag
válasz
apaszka #4848 üzenetére
Így van, mindenkinek más a felhasználási szokása, mindenki más appokat használ. Akinek meg nincs viszonyítási alapja, az tökéletesen megelégszik ezzel szerintem. Én is próbáltam már mit tud a telefon, hogy levettem egy napra a fényerőt, lejjebb húztam a magokat, jó sokáig elment. De maradok normál fényerőn, hogy lássak valamit, magokat nem húzom vissza, elég ha a touchboost-ot kivettem és glassfish profillal min 4,5óra sot mindig megvan, este 10-15%körül megy töltőre, ami az appjaim mellett (fb,spotify,wifi,mobilnet,chrome) szerintem elég jó, úgy, hogy nem kimélem, doze is dolgozik szépen, szinte nem is esik az akksi, ha épp pihen a teló.
-
tirszin
senior tag
válasz
apaszka #4834 üzenetére
Azt kellene megnézned, ad-e ki rajta feszültséget!
Mert ha PC-vel összekötve van adatkapcsolatod, akkor erre tudnék tippelni.Dugj rá pl. egy USB-s egeret, lehetőleg olyat, aminek szemmel láthatóan világít a led-je!
Ha nem világít, valamiért nem adja rá az 5V-ot.
Ez persze lehet szoft. vagy hardveres hiba is. -
ShadowX
őstag
válasz
apaszka #4806 üzenetére
Csak powersave-re rakom a kis- és nagymagok governorját. Semmi mással nem mókolok (órajelek, stb...).
Mondjuk arra fel kell készülni, hogy lehet érezni, hogy ilyenkor lassabb a telefon, de mindennapi használat során (net, zene, youtube, sociap media) nem lehet észrevenni. Valamit valamiért.
-
ßrainiac
addikt
válasz
apaszka #4734 üzenetére
En 3rd party appal meg semelyik teloval nem tudtam ertelmes kepet csinalni. Pedig tudom, mit hogyan kell beloni. De ez amugy nem veletlen. A gyarto irja altalaban a legjobb sw-t a hw-re, es maximum a gyarinak egy moddolt verziojat erdemes hasznalni, mint pl. ebben az esetben az NX camera, bar ugye azt is le kell tesztelni reszletesebben, hogy mindenhol jobb-e mint a gyari.
leslien: Abban egy komolyabb szenzor van, ha jol emlekszem.
Ismerve a regebbi onmagam, tuti azonnal megvennem az XL-t, amint ertelmes aron hozza lehet jutni, de valszeg ez az a tipus amit ki fogok hagyni. Egyreszt nem is tetszik, masreszt a 6P-vel jelenleg annyi a bajom, hogy Chrome-ot nem mindig inditja azonnal
-
tirszin
senior tag
válasz
apaszka #4734 üzenetére
A tárhely "bővítésre" egyszerű megoldás egy OTG pendrive vagy egy OTG kábel, és USB3 sebességgel mentheted le a ritkán használt adataidat. (a backup-okkal pl. én így teszek)
A kamerája persze hogy jó, mert a jelenlegi legnagyobb pixelmérettel és friss technológiával készült.
Igazából szoftveresen művészet is lenne elrontani, szóval nem azon múlik, szinte bármelyik kamera app-al jó lesz. -
winbox
senior tag
válasz
apaszka #4658 üzenetére
Pure nexus nekem tökéletes. 2 hete jottem vissza rá 1 hónap stock után, előtte se volt semmi baja,hát nagyon hiányzott, de többet nem megyek vissza stockra,mert mindig ez a vége 😀 alap kernellel is tuti, csak nekem valamiert rebootolt tobbszor, most elementalx-el probalgatom. 4,4es fel órákat hozza gyari orajeleken, wifi,mobilnet, minden. Megbízható, nem laggolt be még sehol. Próbálj ki párat
-
AdamVonSzabo
tag
-
BeastMode
őstag
válasz
apaszka #4593 üzenetére
Biztos támogatja, de egyszerűbb megvenni az EX Kernel Manager appot és ott tudod növelni a mikrofon, a hangszóró és a fülhallgató hangerejét is többek között.
SkyS1gn mindkettő megy vele, csak azok a kernelek azért kerültek bele, mert kezdő developerek cuccait igyekszik terjeszteni szerintem.
Két nagyobb kernel fejlesztő cuccát csak úgy nem lehet belerakni -
Draken
őstag
válasz
apaszka #4564 üzenetére
Én max ha 1 alkalommal használtam adb-t, egyébként minden más alkalommal nexus root toolkitet. Az elején ezzel is lehet bénázni kicsit, de ha elsőre nem jön össze, majd 2-3. alkalommal már jó lesz! Szájbarágósan leírja, mi a dolgod, lépésről lépésre, köztük a driver problémára is rávilágít és arra, miként orvosold!
-
Carline
őstag
-
BeastMode
őstag
válasz
apaszka #4563 üzenetére
Parancsolj.
Biztonsági kérdés: bootloader ugye nyitva van?A mai napon flasheltem parancssorból Windows 10 alatt. A legújabb ADB van fent és a Minimal ADB and Fastboot van még talán felrakva.
A programot próbáld meg, azon belül is van driver install!
-
tirszin
senior tag
válasz
apaszka #4545 üzenetére
Nálam az nem zavarta, hogy más driver is van fent. Ha nincs az az eszköz, azzal nem foglalkozik a win.
Mennie kellene, ha fent van jól a saját drivere.
Adb-ben a szokásos "devices" utasítással kérdezd le, hogy látszik-e az eszköz.
Ha igen és nyitva a BL, menni fog a TWRP flash. -
BeastMode
őstag
válasz
apaszka #4438 üzenetére
Jó, de Te tényleg "gyilkoltad" azt a telefont
na meg amúgy mindenkinek egyéni érzés, hogy mikor akarja cserélni az akksit.
Én inkább a megfelelő ROM + Kernel kombináció híve vagyok. Ezekkel meg lehet csinálni bőven azokat az akksiidőket, amiket majdnem új korában csináltam a telefonnal. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest