- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Én ezt használom ha gyorsan kell tölteni. Nagyon minőségi, ajánlom. Persze minőségi USB kábel is kell hozzá. Ennek van olyan változata amihez adnak kábelt is mert ez csak a fej. A másik töltő ez a Nokia:
Ezt használom a Nillkin Magic Disk 2-höz. És ennek a Nokia töltő kábelét használom az Avantreehoz. A Nillkint a gyári kábelével. Mind nagyon jó cucc.
-
aizen92
addikt
ha nagyon merész vagy akkor valahogy próbáld meg ráhackelni az xposed-t. Nem minden készüléken, rommal megy. Viszont ha sikerül, akkor rootcloack modult felpakolod, és azzal elhiteted a Gránit bankkal, hogy nincs root jogod. Persze mindezt saját felelősségre, hiszen a Gránit bank se viccből tiltja a roottal való használatot. Pont az ilyen modulokban, 3rd party root access progikban lehetnek kártevők, amik adatokat továbbítanak, másolnak, lopnak stb. stb. stb. Egyértelműen saját felelősségre próbálkozz, és mielőtt xposeddel elkezdenél szpni, backup,backup. Nekem múltkor majdnem brickelte a telefont a telepítést
2 óráig szenvedtem mire visszahoztam a halálból, de sikerült. Azóta soha többet xposed.
-
Ez jó hír!
Amikor az új akksival leveszed töltőről, akkor normális mértékben kezd esni a töltöttség, vagy 10 perc múlva már 95% felé jár, aztán nemsokára 90... majd beáll normál merülésre?Nálam az utóbbi a helyzet. Bár mostanra egész emberi időket hozok ki belőle.
Hétvégén sokat osztottam a netet róla, 4G-n szinte meg sem kottyant neki. -
Dottore
addikt
Rootold. Értem én a frusztrációt és szerintem is elbaszta ezt a Google, de egy Nexus azért van, hogy "szórakozz" vele. Kis túlzással persze, de nyilvánvaló mire gondolok. Szóval segíts magadon isten is megsegít.
Ez nem kifejezetten neked szól, ne értsd félre csak hiába a sok sírás, magától nem fog megoldódni ez a helyzet.
-
-
Dottore
addikt
Az jó ha nem volt szoftveres móka mert akkor első lépésben jöhet a factory image. Ez megoldja az akksit, talán a kikapcsolást is, illetve ha nem, akkor biztosan tudni fogod, hogy nem szoftveres a hiba.
Csak így kapsz értékelhető eredményt.
Ki kell zárnod a hibalehetőségeket és ami marad a végén az lesz a gond. -
Dottore
addikt
A power gomb csak újraindítani tudja ha folyamatosan nyomod. Kikapcsoláshoz érintés is kell. Mindazonáltal nem nehéz kizárni, hogy a tok okozza vagy sem. Használnod kell nélküle. Ami az akksit illeti a lemerítés árt neki, én inkább az újra telepítést javaslom (factory image), hacsak ezt nem tették meg a bolban mielőtt átvetted a készüléket.
-
-
szpali
addikt
-
Frenky89
addikt
Ki tudod kapcsolni a szinkronizációt az adott POP3 account-ra és onnantól csak akkor frissít, amikor átváltasz rá a GMail app-ban és manulisan frissítesz. Egyébként, ha jól tudom akkor gyakorlatilag csak annyi történt, hogy a régi Email app integrálva lett a GMail-be, szóval a funkciók megmaradtak (lásd az account is külön van) csak közös a UI.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest