- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Nem fizetnek jutalékot, így nem célom védeni egyiket sem...de,,,, szóval csak digitizert cserélni a legtöbb telefonnál, így N5-nél is...hát eléggé sufni tuning...
Nem véletlen, hogy 10-ből 8 szervizes nem is vállalja...
Ettől még lehet igaz, hogy szar volt amit rendelt, nem azt cáfolom...Nekem eddig szerencsém volt biztosan...
Az összes kijelző amit magamnak, és ismerősöknek rendeltem tökéletesen működik ..(amíg össze nem töröm)Végül sikerült is értelmeznem amit írtál...
Tehát a szervizes ismerősöd is ebay-ről rendeli az alkatrészeket, csak a gyakorlat alapján megválogatja kitől...?! -
w333
félisten
-
Dottore
addikt
-
kislaci
senior tag
-
slice14
veterán
Létezik adb backup is. Pl olyan appoknál érdemes használni, ami nem szinkronizál vagy nem menthető appon belül. Én csak egyes játékoknál használom. De ott van a Helium, az is ezt csinálja, csak nem kell hozzá gép.
A többi cuccoddal felmásolod gépre.
Nem kel naponta nyavajogni mindenen, van mindenre megoldás.
-
TOZ
addikt
Szerintem ez igy nem lesz jo.
adb sideload kell en nem az apply from sd (szerintem a gyari recovery nem mountolja fel az sd-t, de ezt majd az okosabbak megcafoljak.)Szoval az zipet a szamitogepen kell tartani es onnan atkuldeni az adb sideload zipfileneve.zip paranccsal az Apply update from ADB menu aktivalasa utan.
-
slice14
veterán
Épp most bővítettem az általam írt leírást ezzel a sideload-os cuccal.
Ennyi a változtatás részedre:
Tedd a telefont bootloader módba és a hangerő gombokkal navigálj a Recovery-ig, majd a power gombbal válaszd ki. Majd a bekapcs gomb nyomása közben nyomd meg a hangerő fel gombot és engedd el mindkettőt.
- Itt válaszd ki a hangerő gombokkal az Apply update from sdcard-t.
És itt tallózd be. -
LógaGéza
veterán
Én is megakartam várni, de végül stock recovery alatt felment sideloaddal, és nem bántam meg. Előtte 90%-ban hívások után fekete volt a kép, azóta egyszer se...
Jut eszembe: kéne root hirtelen, van már valami megoldás 6.0.1-re /system módosítás nélkül? Nem követem egy ideje az eseményeket -
slice14
veterán
Én is ma belefutottam újra a fekete képernyőbe. Hívnom kellett a Sprinter-t, mert átkellet tetetnem egy csomagot holnapi kiszállításráta, és a menü választásnál jött elő a dolog. Szerencse két power nyomásra megoldódott a dolog, de elég gáz ez így.
Remélem hogy hamar jön az OTA nekem is.
Az óra dologra meg annyit, hogy lehet valamelyik app okozza. Nállam pl nem jelentkezik (kop-kop).
-
metal01
őstag
Nem tudom, hogy root nélkül fel lehet-e tenni bármilyen custom ROM-ot. Szerintem nem. Nekem a legutolsó Cataclysm van fent. A fekete képernyő hívás után sajnos itt is meg van még. Alap OS hiba. Remélem javítja majd a fejlesztő, ha a Google nem. Az akku idő viszont teljesen OK. A napokban 5 és fél óra volt a SOT. Pedig kapott rendesen a teló. Átlagban 4 óra szokott lenni Cata alatt.
Mi a baj a roottal? Nekem mióta megvan a teló rootolva van és bootloader is nyitva. Nincs semmi gondom vele.
-
LógaGéza
veterán
Én ilyet készülök most venni, jókat olvasok róla:
Tronsmart Quick Charge 2.0 42W 3 Ports USB Car Charger - HappyGimli kuponnal 9.99USD ~ 2800HUF.USB kábelből pedig ez: Tronsmart 1ft*2 & 3ft*2 & 6ft*2 Micro USB Cables -
MicroGimli kuponnal most 6.49USD ~ 1800HUF.Ha egybe veszem, akkor LuckyGimli a kuponkód, 15.99USD ~ 4500HUF. Ennyiért szerintem nagyon megéri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest