Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sajtqukac

tag

Nem tudom más is észre vette-e, de mivel mostanában sok vita volt ezért gondoltam ezt meg osztom veletek.
    ITT található amint egy Androidos körökben elismert személy ír arról ami miatt páran azt mondták hogy biztosan a felhasználó hibája az hogy a Lollipop finoman szólva is sz*r néha. Elismerem egy két dolgot a felhasználó marhasága okoz, de nem mindent. És ez a memory leak dolog igenis olyan ami miatt a Lollipop sok felhasználónak fejfájást okoz. És ne legyünk ennyire android fanok hogy ne vegyük észre hogy igenis van baj az új rendszerrel.

Félre értés ne essék én nem akarok ezzel senkit sem támadni, és nem is konkrét embereknek szól csak úgy általánosságban, mivel mostanában nagyon ilyen irányba ment el szerintem a fórum hangulata. Lollipop előtt nyugodt volt minden, mindenki segített a másiknak, aztán Lollipop beharangozó óta kicsit más irányba mentünk el.

Ami meg ezt a Lollipop memory leaket illeti, lehet hogy pár héten belül 5.0.1-et kapunk. Csak nem értem hogy a jó pár developer previewban ez hogy hogy nem mutatkozott meg eddig? :F

Új hozzászólás Aktív témák