-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearTomi
őstag
Jó lenne, ha mielőtt beszólsz, előtte elolvasnád amit írok, mert nem írtam, hogy nincs benne chip, hanem azt, hogy antenna meg amplyfier nincs benne...nekem is silerült aktiválni anno, sokat értem ám vele
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
twine
veterán
"Az is tök jó lenne", ha megértenétek, hogy egy rádió nOrmális működéséhez szükség van antennára,,,az lte-nél ráadásul nem is egy egyszerűre...1000+1x lett leírva itt is, és xda-n is...aktiválni tudod a rádiót, csak semmit nem érsz vele....azon kívül hogy lesz egy másik piktogramod a térerő jel fölött...
Antenna!!! kell hozzá, ami nincs benne....személyes véleményem szerint pedig logikátlan hogy lte verziót adjanak ki, "nexusként" amikor itt az 5!
Ja igen,, nem hogy antenna nincs de még csak kidrótozva sincs a lapon a chip...hogy csatlakoztass rá antennát....
Nem én vagyok az ügyvédje, de FearTomi is itt van a kezdetektől,,, csak elolvasott "pár hozzászólást"[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Inkább az eladó számolt el valamit, ugyanis én 100%ra állítom, hogy 68k-t adtam a telefonért
Nincs garipapírom (nem is tudnám érvényesíteni ), az eladó mondta hogy némat cucc, ebből következtettem hogy Play Store-os, ugyanis ott a legolcsóbb....
Viszont a telefont makulátlan állapotban kaptam, rajta volt a gyári fólia (a kis + és - jellel rajta) , szóval ennyiért még így tartozékok nélkül is nagyon jó vétel volt
Egyébként elvileg egy vidéki GSM bolt szűnt meg, ők szerezték Németből a telefont, és a megmaradt raktárkészlet egy darabja ez, összesen 6 ilyen telefon , 4 Optimus G meg még pár Samsung volt eladó(#29262) Scooter74 Szerintem nincs itt semmiféle célzás ezekben a képekben, pl ott volt amikor mindenki azt hitte megy a visszaszámlálás az elrejtett képekkel, aztan végül 3-nál megszakadt a lánc Az 'Everybody dance now' és a 'This is it' viszont elég egyértelmű volt, plusz az n4 is ilyentájt (28 ha jól emlékszem) lett bejelentve, szóval bízzunk a holnapban
Egyébként nem értem mire ez a nagy felhajtás itt a topikban a 4.4 körül, nyilván várom én is, de mivel a 4.3-al is kifogástalanul megy a telefon, így fölösleges azon pörögni h mikor jelentik már be[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Ha kapitalista lennél most azon gondolkoznál, hogy már csak azért is megéri N4-et venni élő gyári garival, mert ha az 1 év múlva "véletlenül elromlik" akkor már nem lesz mire cserélni, és visszakapod a vételárát, ami több mint amennyiért használtan vetted - és azzal lehet majd megint ügyeskedni.
Aki N5-öt akar magának az csak simán sznob.[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
A Nexus 5 bejelentése és megjelenése semmiképpen nem fogja a Nexus 4ek drágulását eredményezni. Ezt semmi sem indokolná.
Az egy másik tényező, hogy a N4ek ára magasabb lenne, mert kevés van belőle. De kétlem, hogy ez így lenne. Nem régiségszámba megy, mint néhány autó, egyszerűen leváltotta a következő modell. Tehát olcsóbban kell adniuk.Mikor N4 megjelenésekor vettem a Galaxy Nexust, emlékszem, hogy szűk árkategórián belül lehetett már csak kapni, tartotta az árát.
Nem fog jelentősen drágulni az N4, de ha a boltokból teljesen kifogy akkor a használt árak fölfelé kúszva elkezdik majd súrolni a volt bolti árat alulról.
-
-
Dél Koreában még a háziállatok is mobiltelefonnal rohangásznak, meg tolják a WoW-t (vagy SC-t). Szóval az az egyik legjelentősebb piac, már csak azért is, mert a Samsung meg az LG hazája is egyben.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Ata_
csendes tag
Ez így van, de lehet csak szerencsém volt! 1-2 napos szállítás 1,5 hét lett végül, láthatatlan / követhetetlen trackingekkel. Ami érdekes volt, hogy az átváltási árfolyam valami brutális volt, köze nem volt a bankom hivatalos árfolyamához....de nem panaszkodom + 1500 Ft ha volt az árfolyameltérés miatt, 63eFt-ért így is remek vétel volt!
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
Ki beszélt itt a hardveraprós ürgéről? Azt írtad "itthoni készletek" és, hogy tuti mind az USA-ból vannak, erre írtam, hogy baromság.
Amúgy az árban tényleg lehet, hogy nincs igazam, de szerintem felesleges azzal kalkulálni, hogy mennyibe fog kerülni, mert ha még is drágább lesz, akkor nagyot koppan az ember, ha már előre számolt Ráadásul kb. 2-3 hét és úgy is megtudod
-
FearTomi
őstag
Az "itthoni készletek" annyira vannak az USAból, hogy amit múlthéten vettünk, az egy bontatlan román Nexus 4 volt Szóval szerintem valahogy szolgáltatóktól lettek ezek kihalászva
Az, meg, hogy Nexus 4 áron fog menni a Nexus 5...hát...álmodni lehet
[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
Uh, szegény...
Szerintem azért számoljon mindenki azzal is, hogy előbb vagy utóbb itthon is kifogynak a készletek, hiszen a gyártás már megszűnt...
Abban pedig biztos vagyok, hogy a Nexus 5-ös nem 87e Ft-tal fog indulni, jelentősen nem. (Csak gondoljunk a Nexus 4-es eredeti árára.)[ Szerkesztve ]
-
A Gorilla Glass is karcolódik, csak nehezebben, de előbb-utóbb karcos lesz.
(#24894) TayRol: csak az emailcímet meg a jelszót kell megadni hotmailes cím beállításánál, semmi mást.
(#24902) Lmh: ha nem veszel pár napon belül, akkor már nem fogsz tudni venni újonnan, mert már nem gyártják. Amúgy normálisan lehetett venni ezu idáig, de mióta levitték az árát (és párhuzamosan megszüntették a gyártását), elkezdett nagyon gyorsan fogyni. A 250 USD meg nettó ár még az USA-ban is.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tildy
nagyúr
Tildincs storeban. Mint irtam, nem celom, hogy barkit is anyagilag lehuzzak, ellenen egyet kertem: utaljanak elore es jojjenek ki erte repterre, vagy vonathoz. Es rohanas lesz, mert nem pesti vagyok, mennem kell videkre.
Szoval 75 ezer forintert vagy 209 fontert hoztam.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
Worlon83
aktív tag
GG igen is sokat ér. Nekem előző telefonom is azzal volt szerelve és egyiken sincs fólia, mégse volt karcos 1 év alatt se, és N4 se. Csak arra figyelek, hogy kulcs mellé ne tegyem. Jelenleg amúgy 1 hónapja minden tok nélkül használom a telefont, elegem lett, hogy mind elcsúfítja és nagyobbá teszi. Csak a hátán van rajta az eredeti fólia még. Én használni akarom a telefont, és nem holnap eladni. Mire oda kerül a sor, már mindegy lesz úgy is, sokat nem fog az értékéből levonni.
-
barnam_
nagyúr
Innen van, 10 nap alatt megjött.
A legújabb terv az, hogy alapból tok nélkül, csak fóliával hordom, és amikor kell, akkor rárakok valami erősebbet.
Honnan tudod előre, mikor fogod leejteni?
A Gorilla Glass semmit nem ér gyakorlatilag. Múltkor próbáltam egy Galaxy S4-en (ráadásul az GG3), ha nekiesel kulccsal, az bizony karcolódni fog... -
apaszka
veterán
Az igazság,hogy a GG sok videóban csak para@tvakítás. Nem valóságos teszt!
Próbáld ki ezt!
Utcán lehajolsz,és kis port raksz a telefonod kijelzőjére. Aztán szép körkörös mozdulatokkal dörzsölöd 10 másodpercig!Eredmény? Majd meglátod,hogy a szike kutya faxa az utca porához,ami a zsebedbe is belekerül,és a dörzsöli a telódat!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
atike
nagyúr
Páran meg Nilkin tokot használunk, mert elég jól mutat... Vékony, kemény, szép, teszi a dolgát...
Nekem spec a gyári fólia rajta maradt... Igen, rá van szitázva az a 3 pici jel, de abszolult nem zavar, és szerintem negyed olyan jól sem tudnám rárakni magamnak a fóliát utólag (legyen az bármilyen) mint ahogy a gyári fent van rajta...
-
tildy
nagyúr
Igen itt meg van. ( De ne is keressetek, elertem a rendelheto limitem , nem tudok tobbet venni.)
( magamnak vegul nem ez, hanem Moto razr i lett ideiglenesen, amig marcius kornyeken ki nem jon az uj htc, akkor jar le a szerzodesem. filoztam ezen a telon is, de fesztivalozni tul nagy. )rankesz: a limit inkabb a hatizsak merete. Eleg sok elektronikai cumot viszek tobb embernek is, nem ferne el fizikailag.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
MODERÁTOR
Én is erre számítok. Ha nem ugyanazon az áron, vagy ahhoz közelin akarná adni, akkor nem vitte volna le a N4 árát. Szóval szerintem 300 és 350 körül lesz, csak ugye most nem 8 és 16, hanem 16 és 32 GB-os változat lesz valószínűsíthetően, így lehet, hogy az olcsóbb 16 GB-os lesz 350, a 32 GB-os meg kicsivel több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest