- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
temes69
aktív tag
válasz
Noys187 #45353 üzenetére
sziasztok!
nekem 2001-es simem van, amire még westel van írva. ezt vágtam meg tavaly amikor vettem a telót és simán működik. karácsonykor anyám ugyanilyen kártyáját(flotta, ilyen van mindenkinek a családban) vágtam meg, hogy belemenjen a lumiájába, az is működik gond nélkül.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
Noys187 #45356 üzenetére
"Persze aki bivalypusztán lakik, ahol az élet csak csepereg az fogjon egy ollót és hajrá, adjon neki...."
Errefelé nem divat az arrogancia,és mások degradálása,úgy látszik ezt mi,bivalypusztaiak jobban tudjuk.
"Ti felétek mi a helyzet, de felénk normálisak az emberek és nem kell s#gget nyalni azért, h segítő készek legyenek"
Seggnyalásról nem volt szó,csak kényelmetlen szituációról,amikor is tudod te is és az eladó is,hogy pénzbekerül a csere,de közben azzal is tisztában vagytok mindketten,hogy te ingyen akarod a cserét. Nekem kellemetlen lenne kicsit a szitu,bárhogyan is végződne.
Bántó sorokat nem fogsz kiszedni belőlem,mert itt bivalypusztán a csepergő életbe nem fér bele ilyen jelentéktelen emberkékkel foglalkozni. Most pedig megyek,húzok fel friss vizet a kútból,mert oda kell raknom a rezsóra,ugyanis eljött a heti fürdés ideje. Csak előbb arrébbjárok az BMW X5-el.
üdv.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
Noys187 #45353 üzenetére
"Szvsz, érdemesebb lecseréltetni, mint szétszabdalni....."
Mondjuk nekem pont nem kellett emiatt befáradnom egy megfelelő üzletbe és közben kunyizni az eladótól,hogy ugyan ne x ezer forintért cseréljen egy pár centis műanyagot....
Nem mellesleg egyből használatba is tudtam venni a telefont,nem kellett pár napot várnom telefon nélkül. (a régi kaputt lett teljesen)Plusz megspóroltam az utazás idejét és költségét,mivel felénk 25 km-re van a legközelebbi ilyen üzlet. Szóval akinek van némi kreativitása és minimális kézügyessége,és a chip felület kicsi a kártyáján ,az simán megpróbálhatja,persze saját felelősségre.
Ha elrontja,még mindig kérhet egy másikat,mondván elveszett a régi,vagy tönkrement.
Csak,hogy tisztázzuk ezt a szabdalást...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged