-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tomix24 #51358 üzenetére
Custom launcher kell hozzá, szinte bármelyik tudja, így a Google Now Launcher is, ami Nexus 5-nél a gyári, de nálunk ezt kihagyták. Viszont utólag ez is feltelepíthető playből.
(#51359) NewmanHD:
Te nem látod, hisz a probléma ugyanaz pepitában. Nem a 4.4.4 az oka, hanem a user.Csak, hogy ez messze nem igaz. Ti nem vagytok átlagos felhasználók, akik - ma már - alap funkciókat letiltanak vagy nem használnak a telefonon, mint pl. a google szolgáltatásait.
-
NTonee
veterán
válasz
Tomix24 #47895 üzenetére
nem csak a sideload-os ota-t kell feltenned, ha a 4.4.2-es nexus5 portolt rom van fent. Az nem is menne fel rendesen valószínűleg. Töltsd le a teljes factory image-t és azt rakd fel a telóra, akkor teljesen gyári lesz. A bootloadert is vissza lehet zárni. Ezekhez a keresővel találhatsz leírást itt a topikban. Viszont mentsd le a dolgaidat pc-re előtte, mert az mindent törölni fog a telefonról.
-
zezoka
őstag
válasz
Tomix24 #47037 üzenetére
Kis golyót ráejtenek, vagy leesik sarkára egy beton vagy padlólap felületre - közel sem ugyanaz.
Én nem tojnék be a helyedben. Pont annyira sérülékeny, mint AKÁRMELYIK másik telefon! Csak ennek a hátulja is.
Én már ejtettem le többször is - igaz bumperben, eddig még semmi baja sem lett.
Aztán most meg nemrég megrepesztettem a hátlapot, de az az én hülyeségem (melósruha zseb nehezen kapcsolódó fém patentját a telón támasztva kapcsoltam be - hiába volt hátlapot is védő bumperben)... Kijelző mindig felém van zsebben, h az védve legyen - inkább a hátulja sérüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest