-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Midway #49082 üzenetére
Van egy program, ahol csak kattingatni kell es mindent csinal az...mindjart valaki megirja a nevet.
Megvan: wugfresh nexus toolkit
-
NTonee
veterán
válasz
Midway #43538 üzenetére
na várjál ám, root jog kell hozzá + előtte az xposed framework-öt kell feltenni. És az xposed ráadásul ART-al sem kompatibilis. Egyébként amit linkeltél, az a 4.3-hoz jó csak. Ez a KitKat verzió.
Szóval a lényeg, hogy stock rom (vagy egyéb custom), root jog, dalvik, xposed framework kell a gravity box működéséhez. -
NTonee
veterán
válasz
Midway #43319 üzenetére
Nillkin Magic Disk (türelmesen a weboldallal, kínai
). Egyébként nem feltétlenül a telefon válogatós (a nokia töltővel nincs kibékülve, azt tudom), hanem a legtöbb qi töltő követeli magának a 1,5-2A-es töltőfejet. A Nillkin is csak USB3-al (1,5A wiki szerint töltés üzemmódban) képes rendesen működni, vagy az LG gyári eu-s töltőfejjel tudom használni.
pcnet: az enyém percenként kapcsolgat ilyenkor. Villog körben a karácsonyfa rajta, bekapcsolgatja a kijelzőt, meg pittyeg is a telefon. Rohadt idegesítő tud ám lenni.
-
Scooter74
őstag
válasz
Midway #42958 üzenetére
Kábel van a csomagban csak töltőfej nincs benne, a csatlakozása micro usb-s, tehát ha van olyan 220V-s töltőd aminek ilyen a vége akkor nyugodtan azt is rádughatod. Nekem a gyári kábellel van össze kapcsolva mert az hosszabb mint amit adnak hozzá. Amúgy 5V 1500Mah-s a töltő.
-
Diamond500
senior tag
válasz
Midway #42818 üzenetére
Alapjáraton alig eszik, 1-2% egy éjszaka.. de most valamitől hirtelen átmenet nélkül nullára merül, vagy lehet nem is merül mert nem látszik a statisztikában hogy lenne merülés, csak hirtelen paff.. második alkalom volt ez a pár napban.. új alkalmazás nem lett feltéve, gyári rendszer, nincs mókolva
Hyperke: 2hónapos tel, kitkat frissítés után volt egy HR
-
zsocy
őstag
válasz
Midway #41727 üzenetére
Nálam is bumper van, elvileg gyári, de mivel ebayes így nem biztos
Nem tört még el sehol, amióta rajta van nem vettem le, gondolom így a keretet sem bántja.
Nagyobb lesz tőle a telefon, de nekem jobb így, jobban meg tudom fogni és engem nem zavar.Az egyik fülhalgatóm csatlakozója nagyobb volt mint a lyuk a tetején, ott óvatosan megfúrtam és kivágtam, ettől sem tört még el.
Az anyaga inkább keményebb mint puha műanyag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged