- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
Ruzcak #58985 üzenetére
Ennek úgy kell működnie, ahogyan nálam a gyári rom esetén. Leteszem a telefont az asztalra és indítok egy hívást.
Létrejön a hívás.
A képernyő folyamatosan aktív.
Amikor a kezemmel eltakarom a szenzort, akkor elsötétül a kijelző, amikor elveszem a kezemet, akkor visszajön a kijelző.
Ha ezerszer csinálom meg, akkor is így történik. Ha közben a kezemben van a telefon és a fülemhez emelem, ugyanez történik.
Ha nem így működik, akkor az:
- szenzor hiba
- főzött rom/xposed stb. hiba
- maszatos fólia takarja a szenzort
- user error -
niof
veterán
-
heidricha
őstag
válasz
Ruzcak #58979 üzenetére
ROM gyári? Ilyet még nem hallottam, ha gyári rendszerrel saját appok telepítése előtt is ezt csinálja, akkor tuti hardver, és amúgy is esélyes.
Nálam touch probléma akkor van néha olyankor, ha zsebben kezd el csörögni. Ilyenkor persze a zsebben éled, amikor meg végre kibányászom a zsebemből, van kép, de nem lehet felvenni, mert touch az nuku. Power gomb kétszer, és minden rendben. Ez nemigen hasonlít a Te hibádra, csak valahogy kikívánkozott.
-
pcnet
addikt
válasz
Ruzcak #58979 üzenetére
Én 2 hete erre kaptam meg, hogy user error, meg nyavajgok, hogy xar az android.
Hivatalosan is elköszönnék, végül maradtam Androidnál, iOShez csóró vagyok sajnos. W G2je lett az új áldozat.
Mindenkinek köszönöm szépen a 1.5 év segítséget és türelmet!
Minden jót!
Sziasztok!
-
heidricha
őstag
válasz
Ruzcak #58974 üzenetére
Amikor hívok, mivel épp előtt nyomkodtam, ébren van. Amikor beszélgetés folyik, akkor attól függ - fülhöz emelve nincs ébren, kihangosítva mintha ébren lenne, de lehet, hogy csak a szokásios egy percig.
Valami fura dolgot akkor tapasztaltam, ha a BT fülessel beszélek, mert ilyenkor a proxy mintha nem zárná le a képet akkor sem, ha közben takarásba kerül. Ez lehet direkt is, de engam igencsak zavar, mert a zsebemben ilyenkor önálló életet él a telefon.
-
niof
veterán
válasz
Ruzcak #58938 üzenetére
Kicsit feljebb írtam, hogy nekem mi jött be, és az enyémnél kicsit lejjebb is hasonlókat írtak.
De hogy ne kelljen sokat olvasnod, helyelőzmények, állandó wifi keresés és az alkalmazások zömének tiltani a helymeghatározást (már amelyiknek lehet, ez apptól függ).
Az általam használt euphoria romnál pedig tudom tiltani az ébresztést, és az ébren tartást. -
petipetya
nagyúr
válasz
Ruzcak #58891 üzenetére
Random kikapcsolás alapból nem volt nálam azóta a 2 év óta, amióta megvan a telefon.
A hívást írtam reggel, azonkívül nem sűrűn telefonálok, így nincs más tapasztalatom.
A kamerát nem néztem reggel óta, csak 2 fotót készítettem.
Szerintem így fél nap után még senkitől se várj sok tapasztalatot.
-
ktommy91
addikt
-
RootRulez
félisten
válasz
Ruzcak #57384 üzenetére
Én a N5 megjelenésekor nem tartottam értelmét a váltásnak, nem adott annyival többet a készülék, hogy váltsak. Mondtam magamban, majd a N6 (ha nem 6"-os lesz) Erre csakugyan 6"-os lett, holott korábban már az 5"-tól is óckodtam.
Szóval egyelőre marad a N4 és hátha lesz vmi N6 tudású telefon 5" körüli kijelzővel...
petipetya Melyik az a telefon? Talán az LG G4? -
heidricha
őstag
válasz
Ruzcak #57368 üzenetére
Csak hogy ilyen is legyen: nekem az 5.0.1 tökéletesen stabil. Nem futottam bele semmi olyasmibe, hogy felmerüljön bennem, visszacserélem, vagy akár átállok CM-re, vagy bármi másra.
Valahogy ez így jó, ahogy van.
Ha mindenképp mondani kellene valami rosszat, hívás indításakor a késleltetés lehetne rövidebb, de ez is megszokható. Ráadásul nem is tudom, nem ugyanennyit kell-e várni másik Androiddal.
-
heidricha
őstag
válasz
Ruzcak #56717 üzenetére
Nálam is ez volt. A 3G modem ragadhatott be - alighanem. A modem kapcsolgatása megoldja a problémát, legalábbis nekem bejött.
Más fogást nem találtam rajta, akárhogy tettem-vettem az alkalmazásokat, vagy a Google riportokat.pl. 2Battery
Sajnos csak root-olt rendszeren megy teljes értékűen, mert az Android korlátozza a mobil adatkapcsolat állapotváltását. Persze kézzel is lehet kapcsolgatni, bár egy kicsit kényelmetlen.
Nem az a lényeg, hogy ki legyen kapcsolva, hanem hogy kapcsolgatva legyen, akkor nemigen ragad be a "sokat fogyasztós" állapotába. -
t181
senior tag
válasz
Ruzcak #56722 üzenetére
Nem kell hozzá semmi. Kicsomagolod a .zip-et, Vezérlőpultba mész, Eszközkezelő és itt tudod telepíteni. Azt hiszem lesz ismeretlen eszközöd és ahhoz kell tallóznod ezt a mappát.
Megpróbálhatod úgy is, hogy az intézőben megnyitod ezt a driveres mappát, az android-winusb-re jobb klikk és telepítés -
t181
senior tag
válasz
Ruzcak #56720 üzenetére
Tehát látja a gép a készüléket?
driverek (jobb oldalt nagy kék gomb)
adb, fastboot
Ezeket tettem fel.
Telefonon bekapcsolod az USB hibakeresést.
A második .exe az asztalra rak egy parancsikont, ezt elindítod, beírod az 'adb devices' parancsot és elvileg látnod kell a telefont.
A letöltött rendszert kicsomagolod, 4-5 fájl lesz benne. Az asztalon lévő parancsikonra jobb gomb, fájlt tartalmazó mappa megnyitására mész. Ide beömleszted a kicsomagolt fájlokat.
Most a parancssoros dologba beírod a következőt: adb reboot bootloader. Újraindul, bootloaderben lesz.
fastboot oem unlock - ez nyitja a bootloadert
flash-all - ez a mappában található összes fájlt felrakja. Ezt végigcsinálja és kész vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged