- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #25241 üzenetére
Ulj le, egyes!
-
Sanya
nagyúr
válasz
végre!
-
szponzor
senior tag
válasz
Téged miért zavar, hogy más erről ír ebben a topikban? Mennyivel rosszabb a custom ROM-okról beszélgetni, mint tokokról, fóliákról, külföldi beszerzésről, kijelző sárgulásról, zörgő kameráról, zajos töltőről?
-
dombila
őstag
válasz
C.Brigante #25169 üzenetére
Ha feltételezzük, hogy a 33 órából 6-7-et aludtál, akkor a fennmaradó 26-27 óra alatt jött össze a 6 óra képernyő idő. Eszerint az időd 22-23%-ban aktívan használod a telefont! (Nem beszélgetésre, mert akkor nincs screen on-time.)
Ez igen!
-
dnelb
veterán
válasz
C.Brigante #25185 üzenetére
Nekünk meg a stock rom a kacat
+1 óra miatt nem fogok stock romon szenvedni, ugyis naponta töltöm, 5 óránál többet meg nem is akarom nézni a teló képernyőt még ha bírná se..
(#25189) w333 : stabil, hát persze, 3 napja csak stock romos sírás van a topikban kb -
törölt tag
válasz
Hagyd a potenciált a készülékedbe, a stock ROM-t pont neked találták ki.
(#25188) C.Brigante
Uhh, a postod több, mint az asszony ünnepi Viagrája. -
törölt tag
válasz
Nem lett volna érdemes, mert stock ROM-on vagy. Mondom akkor újra, de látom nem érted. Leggyorsabb ROM vs stock ROM. A differencia óriási. Köztudott tény, hogy a sebesség az üzemidő rovására megy. Megpróbálom megfogalmazni. Nálad a sebesség átlagos, az üzemidő kiváló. Nálam a sebesség egyedülálló, az üzemidő jócskán átlagon felüli. Nem üzemidőben tisztem versengeni, hanem a legjobb sebesség mellett a legjobb üzemidőt kihozni. Nem igazán gerjedek be egy H+ ikontól.
(#25186) David3
Nem. -
törölt tag
válasz
C.Brigante #25182 üzenetére
Ezt nem vitatom, de nekem nem kell megtenned. Csak az a hókuszpókusz dolog... A 4 óra vs 6 óra screen time a leggyorsabb ROM vs stock ROM között azért igen csak hókuszpók uptime. A CM ROM-al ezt azért koránt sem tudom elérni, ami gyorsabb, mint a stock ROM. Szóval fölösleges volt bedurrantani azt a 6 órát stock ROM-al. Volt már ilyen.
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #25180 üzenetére
Ja nekem 3G, GPS, WiFi ON és mindent szinkronizálok. Sok Viber és a battery sucker Facebook messengert is használgattam.
Szerintem lenyomtalak gyorsabb ROM-al.
-
Pompi
nagyúr
válasz
C.Brigante #25175 üzenetére
Szép kis stat!
Jól látom only 2G-n vagy?
-
w333
félisten
válasz
Szép !
-
atike
nagyúr
válasz
C.Brigante #25175 üzenetére
Nexus 4-nél azért nem feltétlenül természetes....
Én is azon vagyok amúgy...
-
törölt tag
válasz
Milyen ROM?
-
Cseri0058
őstag
válasz
C.Brigante #25159 üzenetére
ezt magyarázd meg a telefonomnak is...
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #24868 üzenetére
Rendben koszi.
-
icons
addikt
válasz
C.Brigante #24868 üzenetére
Az egyik review utolsó 5másodpercében elmondta a srác, hogy igazából idővel karcos, poros, tapinyomos lesz : DD Úgyhogy annyira nem is jó...
Lehet tényleg az lesz, amit ajánlottál. Csak annyira jó lett volna, hogyha valahogyan látszik a telefon hátulja... ha már ennyi figyelmet fordítottak rá, és olyan jól néz ki
Vastagságra pedig akkorának tűnik mint a Bumper (nagy
) Viszont videón jól néz ki
) (istenem, ezek a kretén szmájlik...)
És ha már Ringke Slim, akkor fekete vagy szürke passzol színben a telóhoz? (gondolom előbbi)
-
atike
nagyúr
válasz
C.Brigante #24863 üzenetére
Igen, ez benne van...
Anno én úgy csináltam, hogy amikor kinéztem, hogy Nexus 4-em lesz akkor meg is rendeltem a tokot... Utána meg csak vártam, hogy mikor normalizálódik végre az ára a telónak a céges előfizunkban.
Erre volt egy hónapig tokom telefon nélkül az lett a vége...
-
ANDROID???
addikt
válasz
C.Brigante #24860 üzenetére
Ilyet láttam már én is Nexus-on bomba jó.
-
atike
nagyúr
válasz
C.Brigante #24860 üzenetére
-
czombos
tag
válasz
C.Brigante #24737 üzenetére
ezen besírtam
-
mcsabi84
senior tag
válasz
A hivatalos facebook oldal szerint nem repedni fog a 4.4-esnél, max besárgul a kijelző és zörögni fog a kamera, ha túl gyorsan teszik fel.
-
válasz
tokban lesz
szerk: bár a csomagolásban is meg lehet törni a kitkat-ot.. na mind1.
-
heidrich
senior tag
válasz
lol
-
HardRic
addikt
válasz
C.Brigante #24519 üzenetére
Én simán mennék feljebb, Note kategória is nagyon rendben van, kénylemes a maga módján.
-
forintuser
őstag
válasz
C.Brigante #24248 üzenetére
Hirtelen felindulásból megvettem ezt.Eddig jónak tűnik.Fél órája használom, és semelyik gombhoz nem kellett nyúlnom.Van free verziója is.
-
forintuser
őstag
válasz
C.Brigante #24248 üzenetére
Mindig a custom Rom által nyújtott wolume rocker wake-t használom. Próbálgattam a Swipe2wake nevű programot is, de eddig nem nyerte el a tetszésemet.
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #24143 üzenetére
Egyetértek ennek régen volt értelme mikor kevés volt a belső tárhely és ezzel volt lehetőség törölni a gyári alkalmazásokat így több szabad tárhelye volt az illetőnek !
Szerintem a gyári rendszerben a Letiltás lehetőség a legjobb, mert így véletlenül sem tudsz kitörölni vagy Letiltani olyan alkalmazást amire szüksége van a rendszernek, így a stabilitás 100% -os marad !
-
válasz
C.Brigante #24140 üzenetére
Köszi!
De mivel másabb ROM Toolbox-szal freezelni, mint magával az Androiddal az Apps-nál? És van különbség a ROM Toolbox meg a Titanium Backup freeze között?
-
válasz
C.Brigante #24129 üzenetére
Miket fagyasztottál?
-
Integra
titán
válasz
C.Brigante #24129 üzenetére
dobd ki a picsába és vegyél újat
-
zorromoto
senior tag
válasz
C.Brigante #24121 üzenetére
"főleg most, h meglett a 6 óra kijelzőm 1nap 9 órával, 250 óra uptime-nál és zero Android OS darálással!"
Ezt mivel érted el ? Stock?
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #24121 üzenetére
+1 !
az összes többi csúcsmobil egy nagy vicc !
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #24113 üzenetére
gondolom lesznek páran akik N5öt akarnak és esetleg kihasználják az N4 hiányát, így a megfelelő időben fogják eladni....
De ezek mind fej nélküli emberek ... vagyis eladják a Nexus 4 -et és várják az új Nexus 5 telefont amiről még kb. semmit nem lehet tudni ... és mi van akkor ha nem lesz olyan jó mint a Nexus 4 ? vagy lesz valami szériahibája vagy komolyabb hibák ? én amikor megveszek egy készüléket legalább 3 hónapot várok hogy az adott készülék kiforrja magát, mert sosem lehet tudni hogy milyen hibák lehetnek vele majd a jövőben !
-
papeti01
senior tag
válasz
C.Brigante #24116 üzenetére
oké, és arról van tapasztalat, hogy a német google leszarja, vagy sem?
mert itt kint ugye a google intézi... -
dsr
senior tag
válasz
C.Brigante #24113 üzenetére
Értem , hát amit olvasgattam a nexus 5-ről az alapján én sem látom értelmét a jövendőbeli nexus4-emet lecserélni arra.
w333:
Hát ez is lehetséges, úgy látszik ebben a témában megoszlanak a vélemények én is látom esélyét annak, hogy drágulni fog a használt piaci ára, de azért remélem nem így lesz.
FearTomi:Értem , ennek viszont örülök, remélem még 1-1.5 hónapig lesz is pár darabMajd kiderül idővel úgy is, hogy mi lesz , de mind a hármotoknak köszönöm a gyors választ
-
tildy
nagyúr
válasz
C.Brigante #24038 üzenetére
Lehetseges. Akinek tudtam, annak viszek. Mint irtam egy filler hasznom nincs belole, es eleg szomorunak tartom, hogy valaki csak arra var, hogy elobb utobb "plusz bevetele" legyen belole.
Nem a tavalyi evet kell amugy figyelembe venni. Tavaly nagyon sok minden joval dragabb volt, a HTC One X is mas kategoriaban mozgott akkor, mint most.
Pont akkor megyek , mikor kiadjak az uj iphonet, latom, hardverapron mar azzal is probalkozik valaki 320 ezres aron.
-
rankesz
veterán
válasz
C.Brigante #24038 üzenetére
tavaly decemberben 105 környékén lehetett behozatni kintről.
Jól sejtem hogy neked érdeked fűződik a magasabb itthoni árhoz?
-
tildy
nagyúr
válasz
C.Brigante #24029 üzenetére
-
tildy
nagyúr
válasz
C.Brigante #24023 üzenetére
Vadiujan 75-ert lehet kulfoldrol beszerezni. Miert venne valaki hasznaltan 85-ert?
-
dnelb
veterán
válasz
C.Brigante #23119 üzenetére
Nem megy francoval... Ebbe a vidibe valami hax tuti van.
-
Sanya
nagyúr
válasz
C.Brigante #23024 üzenetére
kb naponta sír vki, hogy sokat fogyaszt a telefon, meg sok a mobilnet forgalmuk, de mindnek vmi sufniromjuk van.
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #23024 üzenetére
Jól.
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #23009 üzenetére
Ez még magamhoz mérten is erős volt.
-
deva
tag
válasz
C.Brigante #23003 üzenetére
Nekem pedig pont, hogy a bumper tetszik, a Nilkin tok meg például nem, de ettől függetlenül nem szólom le. Tudod, ízlések és pofonok. Ilyenről vitázni pedig teljesen értelmetlen lenne, úgyhogy részemről a téma lezárva, az pedig hidegen hagy, hogy valaki szerint milyen igénytelen.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
C.Brigante #23011 üzenetére
Biztos ami biztos alapon megkérdezem: én használhatok tokot és mást mint ami a te ízlésednek megfelel?
Nem csoda, hogy sokan nem mernek kérdezni se, amikor ilyen reakciók is érkeznek. Oké, hogy a legkirályabb telefon a nexus (
), de azért ne szálljunk el magunktól.
-
MartOOn
addikt
válasz
Hozod a formád...
-
barnam_
nagyúr
válasz
Én pl. nem azért vettem a Nexus-t, hogy nézegessem. Jól néz ki a ringke fusion-el is, és legalább nem kell félnem hogy összekarcolódik.
-
atike
nagyúr
válasz
C.Brigante #23011 üzenetére
Nyugodt vagyok.
Nekem sem tetszik a bumper amúgy - tény, de azért nem szólok meg mást, ha azt mondja hogy szerinte az a szép...
Peace!
-
atike
nagyúr
válasz
Sajnos olyanból is sok van aki megszólja a másikat, csak mert annak más a véleménye...
-
FearTomi
őstag
válasz
Miről beszélsz? Azért mert neked nem tetszik el kell venni a kedvét? Szerintem meg rohadt jól néz ki bumperrel a telefon, de nyilván senkit sem érdekel, mint, ahogy a te véleményed sem
-
atike
nagyúr
válasz
Ezért használunk páran Nilkin tokot...
Szép marad a használata mellett is a teló....
Na jó, viszonylagos ez a "szépség"... Tény, hogy alapból a legszebb mindenféle tok meg bumper nélkül...
Viszont volt akinek fel sem tűnt, hogy tok van a telón...
Pedig fogta, forgatta, nézegette, nyomogatta...
-
BDave
őstag
válasz
C.Brigante #22912 üzenetére
Szerintem ne, mert lehet benne Hummer.
-
FearTomi
őstag
válasz
C.Brigante #22397 üzenetére
+1
-
TomPack
őstag
válasz
Ja, ezt màr nem éri meg eladni. Az àràból vehetnénk egy galaxy minit.
Inkább megy a fiókba az 5110 mellé.
Csak el ne törjön a hàtulja a sok àllàstól.
-
válasz
Jelenleg ez igaz. De a Nexus 5 igen jónak ígérkezik.
-
benco
tag
válasz
+1
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #22395 üzenetére
Félig (vagy főleg?
) madoxx-nak ment.
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #22393 üzenetére
Tegnapi nightly és Android OS 9% / Android System 4%.
-
FearTomi
őstag
válasz
C.Brigante #22309 üzenetére
Hát a screenshot alapján igen, vagy nem ezért postoltad? Amúgy rajtam kívül úgy látszik más is
Persze nekem aztán olyan mind1.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
C.Brigante #22309 üzenetére
Nem kell hozza geniusznak lenni... meg kell nezni a fogyasztokat a listaban,ebbol eleg konnyen ki lehet kovetkeztetni,hogy mit hasznalhatott. Ha nem bongeszett,ugy mar alapbol irtozatosan megno az akksi uzemideje.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
C.Brigante #22288 üzenetére
Én ezt soha a büdös életben nem fogom megérteni hogy csináljátok....
Nekem a max másfél nap, de azt is neccesen, ha nem használom olyan sokat.
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #22012 üzenetére
Mármint úgy érted a munka, főiskola, család és barátokon kívül? Persze, sokat kerékpározom.
-
FearTomi
őstag
válasz
C.Brigante #21478 üzenetére
Persze értem, no para
Csak akkor nem értem miért szenvedtek droidon, ha ott a lagmentes iphone
-
dnelb
veterán
válasz
C.Brigante #21473 üzenetére
Jah nálam stock romon is akadt, stock + fauxon, most meg cm + francon is, szóval érdekes hogy nekik nem akad. Biztos a telóm a fos.
Első dolgom leszedni a telefonról, pedig amíg gyenge telóm volt azt hittem ez a best böngésző , hát sajnos nem
Elég ha belenagyítok 1 oldalba már akad, görgetek akad, komolyan ezeket hogy nem lehet látni ?
-
benco
tag
válasz
C.Brigante #21461 üzenetére
Nálam sem akad!
-
FearTomi
őstag
válasz
Hát a Chrome nálam sem laggol
Szóval ez tényleg érdekes
-
noorbertt
őstag
válasz
Chrome nekem is rendesen működik, csak hát sokat eszik szegényke
Nem is használom. Firefox-ot viszont tudom ajánlani. Elsőre szarnak mondtam de már mást nem használok.
Na jó.. néha a chrome-t kénytelen vagyok elővenni de nagyon ritkán. -
AsusBoy
senior tag
válasz
C.Brigante #21406 üzenetére
Na de most komolyan ...
Azt hittem sokkal többet bír a teló, ha már kiadtam érte 100k-t meg a 2100mHa-s akksinak nem kellene jobban bírnia ?:S
Előző Iphone 3gs-em nem merült ennyire készenlétben mint ez :S.
Igaz a telóm (Nexus 4) még nincs 6napos se de már a 3-4 töltés ciklus lement szóval az akksi is normalizálódott szerintem.
Nem ennyit vártam el a telefontól :S.
Amúgy minden gyári rajta.
batai15
Akkor mi lehet a baj ?
-
FearTomi
őstag
válasz
C.Brigante #21241 üzenetére
Se
Egyszer sem indult még újra
Egyetlen bugot találtam, hogy a tárcsázóból nem minig működik a visszafelé gomb, de ennyi.
-
FearTomi
őstag
válasz
C.Brigante #21239 üzenetére
Igen, ez egy ismert hiba volt elég rég óta. 4.2.2, 4.2.1, 4.1.2, nem értem, hogy miért kell 4.3 hibának titulálni.
-
FearTomi
őstag
válasz
C.Brigante #21236 üzenetére
Én még mindig nem értem miről beszéltek. Nálam a felsorolt hibák közül egy sem jelentkezett...kopp kopp
-
Worlon83
aktív tag
válasz
C.Brigante #21120 üzenetére
Nem a srác a lényeg, hanem a töltő
Sajna nem találtam nagyon más, olyan magyar nyelvű bemutatót, ami több, mint a reklámszöveg fordítása.
Meglepően gyorsan tölt (10 percenként kb 5-6%-t). A megadott műszaki paraméterek alapján sokkal rosszabbra gondoltam.(#21123) Krisztián
Szerintem napi olyan 3-4 óra talán. Nem szoktam nézni
Hozzá vagyok szokva, hogy naponta úgyis töltöm, ezt meg vígan kibírja.Adj neki egy kis időt, lehet hülyén hangzik, de be fog állni a fogyasztás. Én 4.3 alatt Franco kernellel elégedetlen voltam, de 1 hétig húztam vele, aztán 1 hét után megtáltosodott, és remek lett az akkuidő.
-
MartOOn
addikt
válasz
C.Brigante #21007 üzenetére
Ne faradj, vhogy majd csak megoldom...
mar a nyelvet. Sajna 4.3-al nem muxik. Legalabbis nekem #7-es hibaval feladja a kuzdelmet... De lehet en ertelmeztem vmit rosszul...
csak laptopot kellene mar cserelnem... -
MartOOn
addikt
válasz
C.Brigante #21000 üzenetére
Meloban vagyok igy meg nem klikkeltem... De köszmáhe az instrukciókat. Majd a sohanemvegetero muszakom utan ralesek. Meg elokaparok vmi szotarfelet is... Bar gondolom a Te segitsegedre bizton szamithatok akar hajnalban is... Ugyis itt logsz...
Ez akkor is muxik ha utalom a gyuruk urat?
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #20965 üzenetére
Hétvége volt így nem nagyon, viszont így is volt 2 óra 8 perc kijelző !
-
MartOOn
addikt
válasz
C.Brigante #20586 üzenetére
Szovegertes 1-es. Ulj le szepen...
-
saltanus
aktív tag
válasz
C.Brigante #20529 üzenetére
Hát nem a te nyavalygásaidat olvastam, az biztos...
-
MartOOn
addikt
válasz
C.Brigante #20521 üzenetére
Akkor most olvasd kerlek vissza az iromanyod es erosen vedd magadra... Koszi...
En is pont leszarom hogy romol valaki vagy sem. De ne altalanositson hogy az n4 szar es a 4.3 is egy guriga fos. Jah es ne szemelyeskedjen ha vki ezt felroja neki ugye kedves ph kedvence?
A helyes fogalmazas az lett volna hogy sracok az EN N4-em vhogy nem koser es NALAM a 4.3 is baszakszik, vajh mi lehet a baj? Nem altalanossagba leszarozni az egeszet cakkundpuder. Te meg rohaggya meg akinek semmi bajod vele, hat mitkepzelsz te hogy meg ezt le is irod?! -
dombila
őstag
válasz
Esetleg megpróbálhatsz egy FR-t a ROM menüjéből. Ha jól emlékszem te TWRP vagy CWM-ből csináltad és az nem teljesen ugyanaz, mint a ROM-é. Lehet, hogy nem csak az /sdcard folder törlésében térnek el.
Kicsit macerásabb a mentés miatt, de hátha segít. -
Scooter74
őstag
válasz
C.Brigante #20529 üzenetére
Figyu srácok nem akarok vitát uszítani de nekem a 4.2.2 rootolva volt, unrootoltam a telefont és visszazártam majd úgy kényszerítettem ki a 4.3-t mégis tökéletesen müködik, ez akkor most, hogy van? Vagy csak nekem van szerencsém.
Tényleg nem tudok már mit mondani főleg erre a kakaskodásra ami most itt megy.Ja és bocsi az OFF-ért.
C.Brigante nem neked szántam!! -
saltanus
aktív tag
válasz
már ne haragudj de milyen rom van rajta? gyári 4.3? volt rootolva a tel?
amúgy MartOOnnak szerintem totál igaza van.... -
noorbertt
őstag
válasz
C.Brigante #20487 üzenetére
Nekem CM-el hibátlan a masina. Az aksi is átlagosan teljesít, én rendesen használom úgy egy másfél nap. Órát, fotót nem tudok mutatni nem is nagyon érdekel..
Stabil és rendesen fejlesztik, egyre több benne az újdonság. Most a privát szféra védelme a trend -
dnelb
veterán
válasz
C.Brigante #20487 üzenetére
Nekem semmi baj a stock 4.3al + faux kernellel. Laggmentes jó akksi idővel, neked mi bajod van vele?
-
baalika
tag
válasz
C.Brigante #20336 üzenetére
ez nálam is volt, back majd camera restart azóta nem jött vissza.
-
válasz
Itt van pár kép.Tény telefon képernyőn jobban néznek ki,nekem ez is a fontos de nem olyan szörnyűek.
-
válasz
C.Brigante #20338 üzenetére
Volt fent PA 3.90 de visszament a stock.És a képeim mind stockal készültek.
Habár nemsokára felrakok egy PA 3.95öt az a HALO jó dolog -
válasz
Teljesen stock rendszert használok, semmi problémám a kamerával. Se alap módban, se gömbpanorámában.
-
válasz
Fennebb írtam,hogy mennyire elégedett vagyok a kamera teljesítményével
Ha megszáll a lélek belövöm az AirDroidot és megosztok pár képet.Lehet csak szerintem olyan jó.
-
bruxelles
tag
válasz
C.Brigante #20321 üzenetére
Igen, gyárit csináltam.
-
boken
senior tag
válasz
w333:köszönöm!
Én sem vennék(asztali dokkolót használok)igazából bumpert néztem és csak rátévedtem a töltőkre,és feltűnt hogy elég tág árban mozognak.
A bumperek jó árban vannak viszont 2x annyi a szállítási költség mint a termék ára. -
dombila
őstag
válasz
Akkor ez a különbség. Én is a ROM menüjéből csináltam, mert stock 4.3-at használok zárt bootloader-el.
-
dombila
őstag
válasz
C.Brigante #20313 üzenetére
Pedig de. A Factory Reset – Nexus 4-en – az sdcard folder tartalmát is törli, így bizony jó volt, hogy másolt. Amikor én csináltam FR-t, akkor is gyári állapotú lett, minden zene/kép/video eltűnt róla.
Szerk:
Ahol van fizikai SD kártya, ott nem érinti az adatokat az FR. -
boken
senior tag
válasz
C.Brigante #20313 üzenetére
-
kiki89
aktív tag
válasz
C.Brigante #20286 üzenetére
-
ak76
senior tag
válasz
C.Brigante #19975 üzenetére
Én is beszállnék az üzemidőt dicsérők táborába,reggel hatkor vettem le a töltőről,folyamatos mail szinkron,kb 15 perc beszéd,5 sms,némi app frissítés,hsdpa egész nap,este meg wifi,és most tart 80 %-nál az akku.
Ez 4.2.2 alatt inkább 50-60% között volt,ha így halad,összejön a két napos üzemidő.
Ja,gyári 4.3 van fenn. -
trance89
őstag
válasz
C.Brigante #19975 üzenetére
ha még nem volt factory reset mindenképpen csinálj, az megoldja
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #19970 üzenetére
-
Scooter74
őstag
válasz
C.Brigante #19970 üzenetére
Nekem csak 5%-t eszik. Nem tudom miért darálhat neked ennyit. Esetleg egy újraindítás?
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #19900 üzenetére
Akkor utoljára leírom. A lehetőség adott volt, előttem volt a csúszva. Feltoltam, kipróbáltam. Ennyi.
-
adequate_cou
senior tag
válasz
C.Brigante #18882 üzenetére
Szia
Kiderult vegul, hogy a framaroot miatt nem ment a 4.3-ra valo frissites?
Most tervezem rootolni de bootloadert nem akarok nyitni az adatvesztes miatt, mennyire ajanlott egyebkent a framaroot, hasznalta mas is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Formula-1
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest