- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz
baalika #13594 üzenetére
Ne is tegnap nyílt boltból hozd. A speed, a partnero, jó választás. A füles olyan amilyet akarsz. 3.5 jack és kész. Én egy Sony vettem. Mondjuk én annyira nem vagyok uber igényes a zenére de elég szépen és jól szól power amp vel.
Egy biztos jó választás és nem bánod meg az N4 et.
Lehet ebbe a hónapba benevezek egy QI ra én én is. -
gery2123
őstag
válasz
baalika #13591 üzenetére
Nekem nem ért +21k a magyar gari. És ha jól tudom akkor a telenor adja csak hivatalos garival. Ha most vennem, akkor is megvennem olcsóbban szerintem és a maradék pénz meg menne egy QI töltőre, és egy jó fulesre. Persze ha neked fontos a garancia, akkor onnan érdemes venni, pláne ha sűrűn csereled a készülékeket mert akkor többért tudod eladni.
Én 115 be vettem. És akkor még 140 körül volt a telenornal. Nem bántam meg, hiba még csak nem lesz. :-D
Ja meg úgy voltam vele van 8 nap elállási időm, aztán ha van gond akkor vusszakuldom, ha meg nincs akkor csak nem lesz. A 8 napba öltem rendesen :-D -
gery2123
őstag
válasz
baalika #13589 üzenetére
Tupikus hiba nincs. Ha most minden jó, akkor marad is ha minden jól megy. Nézd meg még nincs e pixel hiba. Megy e minden aztán kész. Nekem is bolti gáris, de semmi baja eddig. Hála az égnek. Ha a Wifi megszakad kikapcsolt, akkor a wifin állíts csatornát. Amúgy egy nagyon jó készüléket vettél :-D
-
baalika
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- iPhone 13 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4348
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest