- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
Fólia ajánlott előre,hátulra is,egy jobb minőségű bumper szintúgy,bár én egy masszívabb velúr bőr tokban tartom,esett már le nem egyszer,a tok kiválóan megvédte.
Mivel szinte full üveg az egész,az átlagosnál több odafigyelést igényel,röptettem már S3-ast,kutya baja sem lett,de e Nexus garantáltan exitálna ha megismételném vele ugyanazt a mutatványt...Nem kell túlbonyolítani a kalibráló progikkal,tapasztalataim szerint inkább ártanak mint használnak.
Én gyári 4.3-on vagyok,semmiféle task killert,stb nem használok,néha ránézek mennyi a szabad memoria,eddig nem ment 1 giga alá,oszt jónapot,ez egy ilyen cuccos,többnyire agyonveri a drágább full hd-s konkurenseket,benchmarban nem,de azt meg ki nem szarja le? -
ak76
senior tag
válasz petipetya #20646 üzenetére
A poszt egy egyszerű klikkgenerátor,de hogy valaki annyira debil legyen hogy vesz egy 100k-s cuccot,ami szinte full üveg,aztán 2 hónapig kőművestelefonként használja bumper,tok,fólia,stb nélkül,majd ledöbben hogy bzmeg' ez csúszik,ez karcolódik a homoktól(!),ez lemerül EGY napon belül (OMFG)...
Kíváncsi lennék mit posztolna a srác egy I5 randi után,ami már szinte attól összekarcolódik ha leteszem az asztalra... -
ak76
senior tag
válasz LeadZeppelin #20362 üzenetére
Engem egyáltalán nem érdekel milyen képeket lő,én azért vettem meg,immár másodjára,mert végigpörgettem az összes prémium droidot ami a piacon van,Padfone2-SGS3-4,Note2,Optimus G,stb stb stb,és azt tapasztaltam EZ A LEGJOBB ami a piacon van,ez nem lagol,nem fagy,nem szarja össze magát 3 naponta,nincs tele idétlen innovatívnak kikiáltott blődségekkel mint az S4,nem mellesleg a legújabb frissítéseket is ez kapja meg először.
Cserébe szar a kamerája,na bumm. -
ak76
senior tag
válasz LeadZeppelin #20355 üzenetére
Nem a kezeddel van baj,ez a cucc értő kezekben sem tudna sokkal jobbat produkálni,egyszerűen nem erre tervezték,ahogy fentebb írta valaki,mész az utcán,jön egy pillanat,gyorsan lekapod,oszt'jónapot.
Ami durva,hogy a 13 mpx-es Optimus G sem sokkal jobb.
Az Lg-nél nem feküdtek rá eléggé erre a kamera dologra,Samuék/Nokiáék jóval előrébb járnak[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
válasz LeadZeppelin #20344 üzenetére
A Nexus kamerája ipari hulladék szintjén van,én a helyedben nem erőltetném a további fényképek publikálását,elrettentően hat...
keyol:
Ez a telefon nem a kameráról szól,van benne,mert anélkül eladhatatlan lenne,de az S3 kameramodulja oda vissza agyonveri.
Ez a helyzet.
Minden másban viszont a Nexus No1.[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
válasz C.Brigante #19975 üzenetére
Én is beszállnék az üzemidőt dicsérők táborába,reggel hatkor vettem le a töltőről,folyamatos mail szinkron,kb 15 perc beszéd,5 sms,némi app frissítés,hsdpa egész nap,este meg wifi,és most tart 80 %-nál az akku.
Ez 4.2.2 alatt inkább 50-60% között volt,ha így halad,összejön a két napos üzemidő.
Ja,gyári 4.3 van fenn. -
ak76
senior tag
válasz FearTomi #19095 üzenetére
Az Antutu/Benchmark,& stb társaik,no és a pontszámaik értelme gyakorlatilag nulla,az SGS4 oda vissza agyonveri az egész mezőnyt,pláne a Nexust,aztán csak vedd a kezedbe,és HASZNÁLD legalább olyan intenzitással mint a Nexust,és azonnal rá fogsz jönni mennyire szart sem érnek ezek a szintetikus tesztek.
A Padfone 2-nél is ugyanezt tapasztaltam,pontszám 22-23 ezer,de a Nexus 4 érzetre gyorsabb,folyamatosabb,nem lagol,nem akad,stb -
ak76
senior tag
Kész,feladtam,odáig eljutok hogy fastboot devices,de a gép nem látja a telefont,innentől kezdve nem tudok továbbmenni,driverek telepítve,USB hibakeresés bekapcsolva stb,nem értem hol rontom el.
Win 8 x64 van fenn,lehet hogy ezek a driverek nem erre valók? -
ak76
senior tag
válasz C.Brigante #18959 üzenetére
Fogalmam sincs hogy kell használni a toolkitet.
Ráadásul a Pöze féle leírással is gondjaim vannak Win 8 alatt. -
ak76
senior tag
Sziasztok,vettem egy Nexust,4.2.2 Rasbeanjelly Rom van rajta,Franco 3.4.1 kernellel,bulid szám JDQ39E,olyan segítségre lenne szükségem hogy szeretnék ehelyett egy sima gyári 4.3 romot,hogyan induljak neki,hogy tegyem fel,mikre lesz szükségem?
Köszi a segítségeteket! -
ak76
senior tag
Két hónapja használom a Nexust, eddig hibátlan volt a működése, ellenben pár nap óta furcsaságokat produkál, csöng a telefon, felvenném, de nem reagál a felvevőgomb, csak ugy tudom ilyenkor a hívást felvenni, ha a bekapcsoló gombbal lezárom a kijelzőt.
Más hiba is van, lezárom a kijelzőt.zsebre teszem a telefont, pár perc múlva előveszem és a telefon "nyitva van",sms-t küldtem, (zsebből..)felment a netre, hívást kezdett, de olyan szinten értelmetlen az egész, hogy már azt gondolom vírust kaphattam valami oldalon.
Tegnap magától újraindult, ilyet még sose csinált eddig.
Gyári rom van rajta,semmi root.
Van valami ötletetek?[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
válasz korpicschess #12589 üzenetére
Úgysem tudsz venni helyette semmit,én csak tudom,a jelenleg a magyar piacon levő összes csúcsmodell megfordult már nálam,beleértve a Padfone2-t is,és az az igazság hogy egy-két szubjekív hiányosságtól,hibától eltekintve ez a legjobb vétel,ár-érték arányban pedig pláne az.
Arról nem is beszélve hogy sérüléssel csak ár alatt tudod eladni... -
ak76
senior tag
válasz korpicschess #12585 üzenetére
Azért tetted fel mert megsérült?
-
ak76
senior tag
válasz leslien #12483 üzenetére
Igen,erre már én is gondoltam.
Ott meg az lesz a kérdés hogy a play store-os értékesítés mennyiben lesz exkluzív,tehát lehet e majd kapni 2 év Samsung garanciával idehaza,mittudomén' egy MM-ban,vagy megint bohóckodhatunk a külföldi rendeléssel,esetleg a gsm boltok rizikós garanciavállalásaival,mondom,engem csak a kijelző miatt érdekelne egy alap droiddal megpakolt S4-es,de vásárlás előtt azt is jól szétnyomkodnám,ha lagolásnak csak a legkisebb nyomát látnám,máris storno az egész vásárlás. -
ak76
senior tag
válasz trance89 #12471 üzenetére
Ízlések,és pofonok,nekem a fekete szín még mindig nagyon hiányzik az SGN2 után,illetve volt nálam egy hete S4-is,annak a kijelzője vert eddig mindent amit láttam,oké hogy az IPS-nek vannak praktikus tulajdonságai,de az N4 színeit én kimondottan fakónak tartom,előbbiek mellett meg pláne..
Ettől függetlenül marad még egy jó darabig,egyrészt semmi olyan készüléket nem láttam mostanában amire rápillantva érezném azt az érzést ami az N4 nél egy hónap után is megvan,másrészt technikailag semmi olyat nem tud a konkurencia amire égetően szükségem lenne,a HTC-től minőségi problémák miatt tartok(HOX-al megégettem magam)az S4 pedig számomra csalódás,a lagolását nem is értem,ilyen vas mellett nevetséges,és bosszantó,azok a szoftveres trüvájok pedig amiket belepakoltak fele részt parasztvakítás,fele részt használhatatlan tech demo,az árával semmi bajom,de az hogy egy majdnem 70 ezerrel olcsóbb készülék GYORSABB,és folyamatosabb működést produkál,az enyhén szólva is méltánytalan.leslien:
Igazad van,az S4 kamerája mérföldeket ver az N4-re,ez nem vitás.
Az OTG nem érdekel,az N8 nál is megvolt,sose használtam,nem hiszem hogy valaha is szükségem lesz rá.[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
válasz winery #12354 üzenetére
Az S4 nagyon jó készülék,a kijelzője nekem mindenképpen jobban tetszik mint az N4-é,de a mikrolagok,(amik nem is olyan kicsik ...)miatt nálam egyelőre felejtős,az N4 oda-vissza agyonveri sebességérzet,folyamatosság terén(a benchmarkot,meg a többi felesleges arcolós appot le se sz...rom)majd ha kijön a szűz droiddal,lehet hogy elgondolkodom rajta,de csak az Amoled miatt.
Momentán az N4 a legjobb ár-érték arányú cucc,külsőre pedig szerintem a legszebb a HTC One mellett.[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
Ha valakinek feleslegessé vált volna Ringke Fusion-ja én megvenném szívesen,illetve új is érdekel,ha valaki foglalkozik ilyenekkel.
-
ak76
senior tag
És?
Mi a baj az LG hardveres supportjával azon kívül hogy csak egy évet adnak?
Haverom besárgult kijelzős (első szériás) N4-esét két nap alatt javították egy szó nélkülAmúgy meg:
"Garancia, terjesztés, support. Ez az amiben nálam az LG elbukott." 10564"-es kommented.[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
Pro:
-Igényes külső
-Viszonylag ritka idehaza.
-Gyönyörű,részletes kijelző (bár a színek kissé fakóak)
-Kiváló hangminőség,a "leghangosabb" eddigi telefonom.
-Google frissítések azonnal.
-Hosszú készülék support.
-Akkuidő jó,nekem másfél,két nap,de ez felhasználó függő.
-Indukciós töltés (szerintem bullshit az egész koncepció,de kinek a pap...)
-Gyors,pontos GPS.
-Nagyon gyors,és stabil a gyári rom is,de ezen felül is rengeteg főzött rom van rá.
-Nagyon gyors,és stabil
-Nagyon gyors,és stabil.Kontra:
-Gyenge kamera pld egy SGS3-hoz képest.
-Szubjektíve fakó kijelzőszínek (főzött romon ez is okosítható)
-Törékeny készülékház (üveg hátlap)
-PUSH mail anomáliák,(nekem is előjött).
-Bővíthetetlen memória.Egyébként ne legyél rest,ha 100K-ért akarsz telefont venni,jobban teszed ha átnyálazod a fórumot,legalább a keresőszavak szintjén.
[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
válasz korpicschess #10142 üzenetére
Semmi értelme ezen rugózni,nem is értem mi a gond a heti újraindítással,tekintve hogy a leggyorsabban bootoló készülékek egyike az N4,arról nem is beszélve hogy egyszerűen NEM KELL újraindítani,az enyém két hete megy éjjel nappal,lagolás,lassulás,pláne fagyás zéró.
-
ak76
senior tag
Komolyan arra gyanakszom hogy valami elfuserált KLÓNT vásároltál N4 helyett.
Nekem volt eddig kb 100-150 készülékem,gyengétől a legdurvább vasakig(az utóbbi 2-3 évben csak a csúcsmodellek),de még soha nem láttam ilyen szinten folyamatos/gyors működést android alapokon mint az N4-nél,szó szerint IOS-WP8 sebességen történik minden,éppen ezért el nem tudom hinni hogy neked ilyen problémáid vannak,a felsorolt problémákat hírből sem ismerem ezen a készüléken... -
ak76
senior tag
Segítsetek plz,hol tudom beállítani hogy a gmail,és egyéb mail fiókjaim egy bizonyos időintervallum (pld 30 perc) szerint szinkronizáljanak?
SGS3-on simán be tudtam állítani,itt meg hiába keresem nem jön össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest